за цветната бременност и хормоните

• 4 668
  • 32
  •   1
Отговори
# 15
Даа,ще отида при друг лекар,нищо че тази ми е близка.А интересното за тестовете е,че сутринта излиза+,а следобяд исках да го демонстрирам на зарадвания ми съпруг,взе,че излезе -.Абе шоу какво да ви говоря.Мъжат ми се смее и вика.Абе или си бременна или не си средно положение няма.

# 16
Извинявай Стефи, че използвам твоята тема, за да споделя моите впечатления, но моите препположения малко се доближават до твоите, та затова......
При мен последната лелка продължи 5 дни - много леко премина - като 2-ри и 3-ти ден бяха най-"bloody" Wink  - а 4-ти и 5-ти минаха само със зацапване.....Но на първия ден си направих тест, който беше отрицателен. Странното е, че нямам по-специални симптоми за бременност - всъщност единственият е че СУТРИН ЕДВАМ СТАВАМ, А ДНЕС СПАХ НЕПРОБУДНО ДО 13 ч. НА ОБЕД Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation .  
Всъщност последното ме шашна - и започнах да си въобразявам разни неща........най-много да си направя един тест, който да излезе отрицателен, та да се успокоя Sad

# 17
Стефи, на мен много ми намирисва на цветна....по принцип в на4алните месеци на бремеността не се ка4ват килограми,може и да смъкнеш,гърдите се увели4ават,зърната са много 4уствителни и вените изпъкват и се виждат.
Смени си просто лекарката и директно на видеозон,след такова огромно закъснение ще се види вси4ко.
Ако не, зна4и има друг проблем.

# 18
Цитат на: Naya
Извинявай Стефи, че използвам твоята тема, за да споделя моите впечатления, но моите препположения малко се доближават до твоите, та затова......
При мен последната лелка продължи 5 дни - много леко премина - като 2-ри и 3-ти ден бяха най-"bloody" Wink  - а 4-ти и 5-ти минаха само със зацапване.....Но на първия ден си направих тест, който беше отрицателен. Странното е, че нямам по-специални симптоми за бременност - всъщност единственият е че СУТРИН ЕДВАМ СТАВАМ, А ДНЕС СПАХ НЕПРОБУДНО ДО 13 ч. НА ОБЕД Sign Exclamation  Sign Exclamation  Sign Exclamation .  
Всъщност последното ме шашна - и започнах да си въобразявам разни неща........най-много да си направя един тест, който да излезе отрицателен, та да се успокоя Sad

И при мен беше така "с лелката".За първи път нищо не разбрах ,че съм неразположена и все забравях да си сложа тампона....

# 19
А кой ден беше +? И по оскъдно ли ти беше от предишните месеци?
Иначе мисля, че по всяка вероятност бременност няма. Може би е имало, но... Може би един кръвен тест?

# 20
Цитат на: Lali
А кой ден беше +? И по оскъдно ли ти беше от предишните месеци?
Иначе мисля, че по всяка вероятност бременност няма. Може би е имало, но... Може би един кръвен тест?

Предния мес .ми продъжи 2 дни но непълни.По обилен беше първия ден.На 32 ден направих първия тест сутринта и беше+, А на другия ден след обяд -.Когато беше - бях във втория ден на новия цикъл.

# 21
  • София
Стефи тестовете еднакви ли бяха?
Защото , ако са били различни то 2-ря може да е с по-малка чувствителност!
Направи пак тест!
Мисля, че спокойно след 10 дни от датат на цикала ти можеш да отидеш и да видите за какво става въпрос!
Аз също имах зацапване 2-3 дни имах кафеникаво течение, но теста беше +!Shure Chek/ kaseta!
10 дни след това видяхме плоден сак на ехограф!
Мисля, че е много вероятно да си бременна!
Дано е така, стискам палци!

# 22
Стефи, пожелавам ти наистина да си бременна Laughing  Flutter  А пък аз сигурно само си въобразявам Sad все пак може да направя един тест за собствено успокоение.....

# 23
Ами, Стефи, щом е било оскъдно може би си бременна. А колко дни минаха от тези два дни?

# 24
Аз при първата бременност слабеех с кило на ден дет се вика. Това в началото де.
Индивидуално е дали ще слабееш или ще качваш. При втората ми бременност качих близо 7 кила за първите 3 месеца само.
Абе луда работа е.
Обаче ако верно имаш основание за съмнение бягай на дофтор веднага.
Какво значи след НГ?
Ми то ти как ще издържиш до тогава?
Според мен потърси второ мнение.
Иначе няма причини цветната бременност да не бъде износена. Такива случай бол.
Но щом е толкова дълготрайно кървенето и е спаднала БТ най-вероятно не става въпрос за бременност.
Зная, че не това искаш да чуеш и от сърце ти пожелавам скоро да ни се похвалиш с две чертички.

# 25
  • София
Стефи, не мисля, че температурите ти са високи, но ако се съмняваш, направи си тест. Това с гърдите е подозрително, а слабеенето много често се случва в началото, особено когато ти се гади и не ти се яде.

# 26
Цитат на: renci
Аз при първата бременност слабеех с кило на ден дет се вика. Това в началото де.
Индивидуално е дали ще слабееш или ще качваш. При втората ми бременност качих близо 7 кила за първите 3 месеца само.
Абе луда работа е.
Обаче ако верно имаш основание за съмнение бягай на дофтор веднага.
Какво значи след НГ?
Ми то ти как ще издържиш до тогава?
Според мен потърси второ мнение.
Иначе няма причини цветната бременност да не бъде износена. Такива случай бол.
Но щом е толкова дълготрайно кървенето и е спаднала БТ най-вероятно не става въпрос за бременност.
Зная, че не това искаш да чуеш и от сърце ти пожелавам скоро да ни се похвалиш с две чертички.

Renci-Първо да ти честитя ,че си станала модератор,нали отсъствах и сега наваксвам промените.
 Днес ходих на друг лекар,както ме посъветвахте всечки.Не съм бременна .Според лекарката може да е имало оплождане,но по една или друга причина не се е импланирало. И затова така се е получило с тестовоте.А моята докторка ме баламосва з след НГ #2gunfire

# 27
Цитат на: Стефи
Даа,ще отида при друг лекар,нищо че тази ми е близка.А интересното за тестовете е,че сутринта излиза+,а следобяд исках да го демонстрирам на зарадвания ми съпруг,взе,че излезе -.Абе шоу какво да ви говоря.Мъжат ми се смее и вика.Абе или си бременна или не си средно положение няма.

Здрасти за тестовете да ти кажа. Моите три теста бяха отрицателни, а бях бременна. На 5 ден от закъснението "-" , на 10 ден пак "-" и чак на 20 ден +. Обаче последния си го направих сутринта, а предишните 2 след обяд. Сутрин концентрацията на хормона на бременноста е много по- голяма. За това и при теб може така да се е получило. По симптомите които описваш има голяма вероятност да си бременна Laughing . И това че си слаба нищо не значи. Аз чак в 5 мес. започнах да качвам. Естествено доктор трябва да потвърди де- аз ще стискам палци , нали искаш Simple Smile .Отиди на друг с по добър ехограф. Успех.

# 28
Ех не видях последното ти съобщение  Embarassed . Съжалявам че не си бременна, но пък другия път ще си, аз ще стискам палци. Все пак имай в предвид какво съм ти писала и прави тестовете само сутрин, въпреки че на тях пише че може по всяко време на деня. Успех за другия път Grinning

# 29
Цитат на: tuti
Ех не видях последното ти съобщение  Embarassed . Съжалявам че не си бременна, но пък другия път ще си, аз ще стискам палци. Все пак имай в предвид какво съм ти писала и прави тестовете само сутрин, въпреки че на тях пише че може по всяко време на деня. Успех за другия път Grinning

Благодаря ти tuti .И аз се надявам,на следващият път.......

Общи условия

Активация на акаунт