Азиатска козметика и грим 10

• 43 813
  • 745
  •   1
Отговори
# 585
И аз чакам мостра на концентрата на The history of Whoo.

# 586
Момичета, как разбирате колко крем ви е останал и дали е време да поръчате нов? Питам основно за непрозрачните тубички, където е трудно да се прецени. С тониците, серумите и дори почистващите нямам проблем да преценя - или е прозрачна бутилката или развитвам и гледам вътре. С тубичките обаче ми е трудно. Гледам да поръчвам на половин празна опаковка по съвет на Виола, обаче как да разбера?
Извинявам се, ако ми е тъп въпросът, обаче като ме терзае...Sweat Smile

# 587
  • Sofia
Почне ли да те гложди чувството, че можеш да останеш без крем, значи е време да поръчаш, аз така процедирам. Grinning

# 588
Самбо, обръщаш тубата с отвора нагоре и оставяш така през нощта хубаво да се стече целия крем отдолу, а отгоре да е въздух. Отваряш и започваш да навиваш тубата, или да избутваш с молив, или щипка. Като започне да излиза крем виждаш колко е останало.
Аз обикновено не стигам до проверка- ако нещо ми харесва и има място в рутината ми при първото добро намаление купувам. Така или иначе всичко идва с дълги срокове на годност. В момента ,например, имам продукти за цялата идваща зима плюс някои неща за пролет/ лято догодина. В краен случай ако нещо ми стане излишно винаги има огромно количество приятелки готови на драго сърце да ме отърват Heart Eyes

# 589
Самбо, обръщаш тубата с отвора нагоре и оставяш така през нощта хубаво да се стече целия крем отдолу, а отгоре да е въздух. Отваряш и започваш да навиваш тубата, или да избутваш с молив, или щипка. Като започне да излиза крем виждаш колко е останало.
Аз обикновено не стигам до проверка- ако нещо ми харесва и има място в рутината ми при първото добро намаление купувам. Така или иначе всичко идва с дълги срокове на годност. В момента ,например, имам продукти за цялата идваща зима плюс някои неща за пролет/ лято догодина. В краен случай ако нещо ми стане излишно винаги има огромно количество приятелки готови на драго сърце да ме отърват Heart Eyes

И ние сме от приятелките, които на драго сърце ще те отървем Grinning Simple Smile

# 590
  • Me? I'm a raging sea trapped inside of a raindrop.
При нужда от проверка на наличното количество поставям опаковката пред силна светлина - нощна лампа или фенерчето на телефона вършат отлична работа.  Peace

# 591
  • Sofia

И ние сме от приятелките, които на драго сърце ще те отървем Grinning Simple Smile

Подкрепям с 2 ръце и 2 крака. Grinning

# 592
Моля препоръчайте ми нещо по ефективно от
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate https://www.ebay.com/itm/The-history-of-Whoo-Intensive-Wrinkle-C … ream/172627753334

до скоро ми помагаше за заглаждане бръчиците по челото , но сега след морето нещо не ми действа Anguished
 Някой с отзиви за антибръчков продукт подхранващ и хидратиращ добре кожата на челото ?

Според мен е наивно да се смята, че един продукт сам по себе си ще опъне бръчиците. Борбата с бръчките е комплексна и изисква разнообразна грижа- увлажнение, пептиди, витамини и минерали, антиоксиданти...Включвай различни подхранващи продукти, такива с ретинол, Матриксил, Аржирелайн, алфа-липоева к-на (последните от западната козметика). В корейската има прекрасни антивъзрастови комплексни продукти за подхранване (кожата ти след морето от това се нуждае по-скоро, отколкото от опъване на бръчките)

# 593
Момичета, не мога да не ви се похваля какво получих днес.

Мини хладилник, който по принцип ползват за кола на 12V, но на мен ми е идеален за тоалетката за козметика. Пачове, вит. С серум, шийт маски и т.н.
Отдавна исках да си взема, за да не търча до кухнята всеки път и най после си намерих. Grinning

# 594
Страхотен, завидях ти благородно, казвай откъде да се оборудваме.

# 595
  • Sofia
Да, аз също искам да знам, отдавна ги дебна, само ми излизат по инстаграм и ме изкушават. Много е як!

# 596
Isa Knox Pro-Retinol Wrinkle Oil

Заредих се подобаващо с The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate покрай истерията покрай него , но нито концентрата, нито крема ми харесват и имат някакво видимо действие при мен Sad
И се сетих, че имам въпросните семпъли на ISA Knox... Не са манна небесна, но поне при тях виждам наистина някаква разлика след нанасянето...

Ползвам също така: Isntree Hyaluronic acid toner, Iunik Rose Galactomices essential toner (реших да не оставам без него) и на хада лабо хилуроновото мляко (по-рядко)... И още два-три тонера, което не мога да спомена с положително мнение.. За околоочния контур  - Mezzo fills eye serum на Medi-Peel..

Все още не мога да си избера подходящ къшън, а определено, европейските ми фон дьо тен-и не се разбират с корейската ми бяла козметика. Заглеждам се по Охви и Хера. Ще се радвам на мнения и препоръки.

Моля препоръчайте ми нещо по ефективно от
The history of Whoo Intensive Wrinkle Concentrate https://www.ebay.com/itm/The-history-of-Whoo-Intensive-Wrinkle-C … ream/172627753334

до скоро ми помагаше за заглаждане бръчиците по челото , но сега след морето нещо не ми действа Anguished
 Някой с отзиви за антибръчков продукт подхранващ и хидратиращ добре кожата на челото ?

# 597
Мини хладилничетата ги има в али експрес.

# 598
Страхотен, завидях ти благородно, казвай откъде да се оборудваме.
Зари, от OLX ми е този. Жената го продаваше почти без пари (30лв). Има други обяви на подобни за по 60-70лв. Виждала съм ги и в Амазон, но по-скъпи. Просто изкарах голям късмет!

# 599
Започвам да дебна добра сделка очите ми останаха в него.

И да не спамя само
http://jolse.com/product/neogen-real-fresh-foam-blueberry-160g/1 … p;display_group=1,

с голямо желание си го купих, но голямо разочарование.
Хубава опаковка, много приятна пяна излиза лесно се нанася и дотам, нищо свързано с почистването не прави, а по състав е превъзходен. Мъчих го две седмици всеки ден, обаче не и не, нищо въпреки голямото ми желание да ми се получат нещата с тази измивна пяна не се случи.

Общи условия

Активация на акаунт