Азиатска козметика и грим 10

• 43 891
  • 745
  •   1
Отговори
# 210
Най-после Stykekorean пуснаха нова бюти "кутия" (аз на това кутия не мога да му кажа без кавички Smile)
https://www.stylekorean.com/shop/k-beauty-box-09-back-to-basic/1559518930/
Ама не ми се струва чакането да си е заслужавало - максимум 2 продукта са ми интересни, а и ако си спомням правилно предишните ги пускаха по 9,99$ и раздуваха грамажа до 500гр, а сега 14,99$ 600гр. Както и да го гледам повече от 300-350гр не ще да е. Пуста алчност...
Засякох някои прилични намаления, ако на някой му е интересно. Само незнам дали не се стопяват от платената доставка и завишения грамаж.
Скрит текст:
С първите две от снимките ме изкушиха и ги поръчах.

# 211
Доставката ми се струва висока.

# 212
blixa, абсолютно същите неща ги гледах и аз в Стайла и дори в кошницата сложих последните три. И преди да натисна бутона за поръчка се отказах да ги купувам. И мен ме дразни тази доставка. Предпочитам Джолсе, че поне знам за кое колко точно давам, а така ми изглеждат някак илюзорни намаленията. С като видя 4, 7 долара и ги трупам в кошницата, накрая съм дала $50 за неща, които дори не ми трябват.

# 213
Интересна маша, отдавна търся за по-едри къдрици.

# 214
Ice, така си е. Моята стратегия за Стайла е да се вмествам в 1кг максимално точно и с 1 или най-много 2 наистина намалени продукта (сравнено с цените в ибей) да си избивам цената на доставката, така с останалите неща в поръчката съм на пИчалба Sunglasses 
Но за да стане така, си позволявам само един "по-тежък" продукт, останалите трябва да са хем с намаление, хем леки. Общо взето голяма акробатика пада докато сглобя една поръчка там.
Ето една примерна поръчка, стандартно комплекта на Д-р Джарт върви по около 36$, само той ми избива доставката, че и отгоре. Даже и да не бях използвала натрупан кредит, пак излиза изгодно.
Скрит текст:

# 215
  • София
Днес се видях (на сутрешна снимка с предна камера) и контурът ми е започнал да се поотпуска. Знам че няма магически продукт за това, но ако има нещо, което би ми удължило периода до умиране на кожата...
Да, предпочитам козметика, но съм отворена и към други средства

# 216
Днес се видях (на сутрешна снимка с предна камера) и контурът ми е започнал да се поотпуска. Знам че няма магически продукт за това, но ако има нещо, което би ми удължило периода до умиране на кожата...
Да, предпочитам козметика, но съм отворена и към други средства
Правя мезотерапии, много съм доволна. Може да има и други процедури, но за сега и мезото ми върши чудесна работа.

# 217
  • София
И моята пратка от Jolse пристигна преди два дни. Този път бяха супер бързи, много приятно ме изненадаха Simple Smile

Момичета - препоръчайте някой ексфолиант за лице - тънка, смесена кожа.

Също - някой ползвал ли е грижите им за коса? Исками се да пробвам нещо, но не знам дали имат хубави шампоани за обем за тънка коса.

# 218
  • Reasonford Manor
Real Barrier - Aqua Soothing Peeling Gel Heart

# 219
  • София
Момичета, имате ли лични впечатления от тази слънцезащита A'PIEU MADECASSOSIDE SUN CREAM - 40G (SPF39 PA++)?
Къде изчезна Виола?

# 220
Real Barrier - Aqua Soothing Peeling Gel Heart

the SAEM Cell Renew Bio Micro Peel Soft Gel 160ml

Много е нежен, но полира идеално.

# 221
Момичета, да споделя какво ми се случи днес с TIAM My Signature C Source Pure Vitamin Serum C20 При отварянето на капачката се чу звук, все едно отварям газирана напитка, след като поставих пипетата в шишето, течността буквално изригна и  се изля. В срок на годност е, няма окисляване, за пръв път отварям бутилката. На вас случвало ли ви се е?

Сега съм решила да си взема By Wishtrend Pure Vitamin C21.5% Advanced Serum

Набелязала съм от този търговец

Цената е ниска за две опаковки, запитах го за срока на годност и да видим какво ще отговори.

Имам и още едно питане, мога ли 30 минути след нанасяне на витамин С да ползвам продукт с пептиди?

# 222
  • София
Момичета, да споделя какво ми се случи днес с TIAM My Signature C Source Pure Vitamin Serum C20 При отварянето на капачката се чу звук, все едно отварям газирана напитка, след като поставих пипетата в шишето, течността буквално изригна и  се изля от бутилката. В срок на годност е, няма окисляване, за пръв път отварям бутилката. На вас случвало ли ви се е?

Да, с червения серум ми се е случвало. Беше в срок и си го ползвах дълго (колкото позволява времето на употреба на този серум) и щастливо (имаше добри резултати). Може би при транспортирането е танцувало колетчето, затова експлоадира.

# 223
Момичета, имате ли лични впечатления от тази слънцезащита A'PIEU MADECASSOSIDE SUN CREAM - 40G (SPF39 PA++)?
Къде изчезна Виола?
Тук Blush
Напоследък само ви чета, защото съм се кротнала е щастливо си доизползвам  десетките шишенца Joy Имам няколоко много добри нови открития, но ще им дам малко време преди да напиша коментар.
За слънцезащитата на A'PIEU- много добра. Изключително подходяща за нормална към мазна кожа. При суха трябва добра хидратация отдолу. По отношение на физ.слънцезащити за момента най-добрата, която съм ползвала е на TOO COOL FOR SCHOOL с центелата.

# 224
Viola, коя слънцезащита на A'pieu имаш в предвид и би ли я сравнила с тази на Purito? Търся си някаква добра защита за смесена кожа, която не оставя филм по кожата. При мен тази нс Purito не попива добре.

Общи условия

Активация на акаунт