Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 145
  • 742
  •   1
Отговори
# 105
Deskata8 Успех ти желая и да се похвалиш с две чертички накрая.

# 106
Здравейте!Пациентка съм на клиника Щерев и също съм много доволна.Знаете ли дали издават от там направление 7 което е за хоспитализация за раждане,и от къде точно се взима.Налага ми се да раждам в държавна болница и заради това.

# 107
Всичко си дават, трябва със следящия АГ да се говори.
Аз ще раждам в Щерев, но докторката ме предупреди още в началото, че ако си избера друга болница, да не се притеснявам, ще ми дадат каквото е нужно.

# 108
  • София
Здравейте!
След два неуспешни самофинансирани опита от началото на годината в клиника Щерев, сега съм в период на изчакване на заповед от фонда и почивка.
Предстои ми ходене до Турция и исках да попитам дали някоя от вас е ползвал турски кринон и знаете ли дали може да се купи с българска рецепта?

# 109
Zazameg много благодаря за инфото.На мен не ми бяха казали нищо.Пожелавам ти успех и безпроблемно раждане. Simple Smile

# 110
Здравейте! Пациентка съм на доц. Андреева. Първи опит инвитро. Стимуциите ми преминаха леко ( и физически и психически). Трансфера ми на един тридневен ембрион беше на 17.07, а кръвния тест трябва да направя на 27.07. (събота). Питането ми е какво следва след резултата от теста? Мисля, че в деня на трансфера ми казаха, че трябва да се обадя на регистратура и да оставя съобщение на лекаря, но тогава се чувствах доста отпаднала от успокоителните, които ми поставиха и малко се съмнявам, че вярно съм запомнила.  Все пак е важно, тъй като всички лекарства, които приемам са за десетте дни до теста. Ако някоя от вас знае?

# 111
  • София
След като излезе резултата от теста тлябва да се обадиш в клиниката за коментар с лекаря. Предвид че теста ти се пада в събота, това ще стане в понеделник. Ако теста е положителен, което силно ти го пожелавам, не спираш лекарствата преди да си говорила с лекуващия ти лекар. Успех!!!

# 112
Здравейте, момичета. Можете ли да ми препоръчате лекар в болницата за проследяване на бременност при наличие на тромбофилия?

# 113
  • София
Турския кринон  може да се ползва, даже излиза по-евтино от българския. Продава се в кутии по 15 бр, а не по 6 както е тук. Производителя е същия, а цената на кутия беше 137.28TL
Купих си от Одрин преди 2 седмици без рецепта.

# 114
  • София
Турския кринон  може да се ползва, даже излиза по-евтино от българския. Продава се в кутии по 15 бр, а не по 6 както е тук. Производителя е същия, а цената на кутия беше 137.28TL
Купих си от Одрин преди 2 седмици без рецепта.

Много благодаря за информацията!

# 115
Здравейте момичета, с поликистозни яйчници съм и д-р Коновалова ми откри киста. След което започнах лечение с регулон. Утре ми е последното хапче и след това очаквам цикъл. Някоя от вас пила ли е и как и се е отразил?

# 116
Здравей Polsi пила съм няколко пъти Регулон заради киста. След като го приемаш в повечето случаи кистата намалява и се пука когато ти идва цикъла. Аз го взимах вечер за да нямам евентуално неразположения от него. Негативните неща са че качих малко килца.

# 117
Здравейте и аз приемам в момента Регулон за спукване на киста,изписан ми от проф.Тимева.Надявам се да помогне,защото не можах да я изчистя с цикъла и се наложи да ми изпише този медикамент.Нямам никакви странични ефекти ,дано само да не натрупам кг.Иначе ми каза да го приемам 21 дни,след което ще ми дойде цикъла до няколко дни и отново на преглед.Дано само се спука че 2 месеца неможем да стартираме с инвитрото.

# 118
  • София
Здравейте и аз приемам в момента Регулон за спукване на киста,изписан ми от проф.Тимева.Надявам се да помогне,защото не можах да я изчистя с цикъла и се наложи да ми изпише този медикамент.Нямам никакви странични ефекти ,дано само да не натрупам кг.Иначе ми каза да го приемам 21 дни,след което ще ми дойде цикъла до няколко дни и отново на преглед.Дано само се спука че 2 месеца неможем да стартираме с инвитрото.
Аз бях със задържан фоликул, който се задържа 6 месеца, като последните три пих регулон, но нямаше резултат. Съответно заради това не можехме да стартираме и инвитро. Наложи се да вземем кардинални мерки - проф. Тимева ми предложи да направим пункция и така още на следващия месец направихме и инвитро /за съжаление неуспешно.
Сега след замразен трансфер пък имам киста /не е задържан фоликел/ и ще го чакаме да се спука, ако не ще го мислим.
От регулона ми ставаше лошо и получавах сърцебиене. От април до края на юни качих 2-3 кг., но не знам дали това е причината.

# 119
Здравейте! Нова съм в групата и се надявам заедно да си помагаме в това чудо на природата - раждането и отглеждането на деца. Следя първата си бременност в клиника Щерев при д-р Кръшкова. Доволна съм от нея и бих ви я препоръчала. Изглежда не толкова сговорчива, но в същото време за мен си разбира от работата. Когато и да съм я потърсила се е отзовавала веднага. Малко е педантична, но на мен това ми харесва, по-добре да си направя някое и друго изследване в повече, от колкото да се пренебрегне нещо важно. Вече съм почти 27ма седмица и малко се обърках с тези месеци - в 6тия ли съм все още или съм вече в 7ми месец, но това май няма особено значение. Мисля си вече за раждането и искам да попитам майките с опит - ако се избере ВИП стая има ли отново регулирани свиждания или може роднини и таткото да са нон стоп при мен? И в същото време колко се оскъпява ползването на ВИП стая?

Общи условия

Активация на акаунт