Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 216
  • 742
  •   1
Отговори
# 165
Просто момичетата, които вече са родили рядко пишат в темите за болницата- местят се в бебешките теми. Аз имам 2 приятелки раждали секцио при д-р Арабаджи- едната преди месец роди 2-ро бебче, пак секцио и пак при нея. И двете са страшно доволни, шевовете им са перфектни; белезите си зависят от еластичността на кожата, като стриите. Аз също се следих при нея, но родих преждевременно в Токуда, та лично мнение за раждането не мога да дам. Имам и лапароскопия при нея- от операцията не мога да се оплача.

# 166
Няма такъв трик - няма лекари на смяна. Поне до момента - всеки си израждаше тези, които следи. Ако не сте пациент на болницата, при попълването на документите се посочва лекар, с когото сте се уговорила.
Не искам да звуча грубо, но точно в Щерев да спестите пари... основната идея е, чеси плащаш за професионализъм, комфорт и отношение.

Аз се чудя нещо- тъй като в ценовата им листа пише пакет раждане и отделно има цена за избор на екип дали е възможно да си платя раждането и когато настъпи то просто да ме изроди този, който е на смяна. Така да се каже да спестя едни 800 лева...

# 167
Звучи абсолютно логично.
Понеже при Магунска, на мен не да ми рязали мускулите при секциото, а само ги отпрепариват и после ги слагат където са си, следователно, това игра голяма роля и за бързото ми възстановяване после.
Та, се чудя дали тази практика с отпрепарирането е практика за цялата болница и всички лекари процедират така, или си зависи от лекаря..
Понеже със сигурност не искам да ми ги режат..
Просто момичетата, които вече са родили рядко пишат в темите за болницата- местят се в бебешките теми. Аз имам 2 приятелки раждали секцио при д-р Арабаджи- едната преди месец роди 2-ро бебче, пак секцио и пак при нея. И двете са страшно доволни, шевовете им са перфектни; белезите си зависят от еластичността на кожата, като стриите. Аз също се следих при нея, но родих преждевременно в Токуда, та лично мнение за раждането не мога да дам. Имам и лапароскопия при нея- от операцията не мога да се оплача.

# 168
Именно защото там всички ми изглеждат профионалисти ,затова мисля че няма особено значение при кого ще попадна.
Относно отпрепарирването на мускулите - бях на училището за бъдещи родители и там главната акушерка каза, че всички правят така - отпрепарирват...не вярвам,че все още има лекари,които режат мускули

# 169
Ооо, със сигурност не реже мускули. Приятелките ми са шити и с разграждащи се конци и нищо не е сваляно след операцията.

# 170
  • София
t.doncheva при кой доктор сте,тъй като и аз от 2 месеца се опитвам да се отърва от задържан фоликул, съответно отлагаме и опита.Направих 21 дневен курс с Регулон,предписан ми от проф.Тимева.Сега тези дни ще съм на преглед да видим дали се е изчистил.На мен не ми каза професорката че трябва да се изчака 2 цикъла за да се стартира.Вероятно сега при прегледа ще каже,но многооо се проточиха нещата....
И аз съм при проф. Тимева. Между другото до края на месеца е в отпуск - така ми казаха на регистратура.
При мен не е задържан фоликул. Имах такъв, който 6 месеца не се повлия от никакви лекарства и накрая направихме пункция за да го махнем и да стартираме процедура.
Сега тази киста е на жълто тяло /или поне аз така разбрах/.

# 171
При който и да се насочите от АРТ - за всички трудно се записва час.
Също може причината да е щитовидна жлеза- в Щерев вече има ендокринолози, но не мога да споделя впечатления. Аз си посещавам др Начев, с когото успешно си иЗбутах втората бременност преди 6 години

Момичета, някоя от вас имала ли е проблем с повтарящи ранни се аборти след спонтанни забременявания, за който да са помогнали в клиниката и ако да, при кой лекар?

Мисля, че са добри ендокринозите в Щерев, поне Яначкова. По-скоро не е проблема при мен в щитовидната. Имам генетични и сега ще проверявам имунологичните.

# 172
Стискам ви палци скоро всичко да завърши с положителен изход!

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 20:01 от bubanka

# 173
t.doncheva възможно е да излиза в отпуск,аз вчера бях на преглед при нея,но нищо не ми спомена.Така или иначе не се е изчистил фоликула и продължавам още 1 месец лечение,на 25 септември пак ме вика да ме види и ако и този път не се е махнал каза лапароскопия.Много съм притеснена.

# 174
  • София
t.doncheva възможно е да излиза в отпуск,аз вчера бях на преглед при нея,но нищо не ми спомена.Така или иначе не се е изчистил фоликула и продължавам още 1 месец лечение,на 25 септември пак ме вика да ме види и ако и този път не се е махнал каза лапароскопия.Много съм притеснена.
Явно има някаква промяна, защото аз имам графика й до края на месеца и там след 09.08 няма дати за преглед. Както и да е - това със задържаните фоликули се оказа проблем. Моя 6 месеца отказваше да се спука, и накрая с пункция решиха проблема. И аз съм притеснена с тази киста която е колкото мандарина - 5 см.

# 175
t.doncheva Дано всичко се оправи и при теб,ужасно е.Моят фоликул е 15мм,каза че не расте,но не се и маха.Ще видим ако и с 1месечния прием не се махне-лапароскопия.Успех ви желая!

# 176
Раждане 2017 г. при Арабаджи. И аз се подведох, че е мила, стриктна- чак пък стриктна, не бих казала. Всеки път я подсещах за резултати от изследвания и неща, които сме коментирали предния път и ги има въведени в компютъра, ама кой да гледа.
Бебе 3.900 кг- предизвикано със система,естествено и без упойка.

Коментарите оставам на Вас. Повече не бих родила при нея.

# 177
Не съм била при нея-следеше ме и раждах при Юнакова. Още към 25-28 седмица си говорихме, че не предпочита упойки при нормално раждане. Което и мен ме устройваше- родих за около 36 часа от изтичането на малко околоплодни води. С окситоцин и атропин. Бебето беше 3200. И си бях изключително щастлива, че след толкова чакане всичко приключи добре за всички. Мисълта ми е обсъждайте си със следящия ситуацията - те все пак са с повече опит от нас и могат да решат, ако е нужно секцио.

Раждане 2017 г. при Арабаджи. И аз се подведох, че е мила, стриктна- чак пък стриктна, не бих казала. Всеки път я подсещах за резултати от изследвания и неща, които сме коментирали предния път и ги има въведени в компютъра, ама кой да гледа.
Бебе 3.900 кг- предизвикано със система,естествено и без упойка.

Коментарите оставам на Вас. Повече не бих родила при нея.

Последна редакция: сб, 17 авг 2019, 12:59 от jonka62

# 178
Здравейте момичета,

Някой може ли да ми каже , за колко време излизат хормоните ( лх, прогестерон, естрадиол ). Тъй , като същия ден съм на преглед. ( става въпрос за стимулация)

Благодаря предварително.

# 179
За около 40мин

Общи условия

Активация на акаунт