Пациентки на АГ болница "Д-р Щерев" гр. София - Тема No 14

• 66 196
  • 742
  •   1
Отговори
# 150
Може ли да  препоръчате лекар за секцио в болницата? Това с разделението и прехвърлянето е много странно, имам чувството, че прехвърлят само половината пациенти .....

Да, аз също останах с впечатление , че се прехвърлят само някои пациенти. Началото на бременноста си следях при др Ганева, и когато разбрах, че има такова разпределение на докторите говорих с нея и тя ме насочи към др Александров , от 6ти месец съм при него, вече съм е 9ти. На тонове онзи ден се заговорихме с едно момиче и се оказа , че и тя е в 9ти месец, но за мое учудване продължава да се следи и ще ражда при др Ганева. Та явно още не са се нагодили и докторите към новата с-ма, но за мен щеше да е най-често вече записани пациенти при даден лекар да си изкарват бременноста при него.

П.С. Много съм доволна, че се преместих при Александров, много ми допада като лекар и някак си ми обръща повече внимание, като с това не казвам , че др Ганева е лош лекар, напротив, просто ако трябва да ги сравня Александров е моя човек Simple Smile

# 151
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем с повтарящи ранни се аборти след спонтанни забременявания, за който да са помогнали в клиниката и ако да, при кой лекар?

# 152
Момичета, някоя от вас имала ли е проблем с повтарящи ранни се аборти след спонтанни забременявания, за който да са помогнали в клиниката и ако да, при кой лекар?

Здравей, аз имах един спонтанен аборт след нормално забременяване, с втората ми бременност се насочих към клиниката( отново нормално забременяване) като записах час при др Ганева и тя ми каза да пусна изследвания за тромбовилия ( оказа се, че имам няколко рискови мутации) и ми назначи терапия. Вече съм в 9ти месец, така че мога да кажа, че на мен са помогнали. Успех!

# 153
  • София
Здравейте,
в главата ми е пълна каша и имам нужда от мнение. След неуспешния ЗЕТ се сдобих с киста, която не се спука. Сега пия регулон и се надявам на следващия цикъл да се отърва от нея. На прегледа при който ми установиха кистата, докторката ми каза, че като се спука трябва да минат два цикъла, за да се възстанови яйчника и тогава да стартираме с нова процедура инвитро.
Тогава не се сетих да питам, но от няколко дена умувам върху следното - какво значи два цикъла?
1.Ако се спука да речем по време на цикъла в септември, следващия цикъл е октомври, аз трябва да отида в първите дни от този октомврийски цикъл за стартиране ли?
2. Или минават цикли септември и октомври и в първите дни на ноемврийския цикъл отивам за стартиране?

Сигурно ми е тъп въпроса, ама по добре да чуя мнение. Докторката е в отпуск иначе щях да я питам.

# 154
  • София
Според мен, ако се спука септември, пропускаш месец октомври и ноември и стартираш на цикъла през декември.
Гледай да се възстановиш, това е най-важното, инвитрото няма да избяга.

Последна редакция: пн, 12 авг 2019, 16:39 от РРР

# 155
t.doncheva при кой доктор сте,тъй като и аз от 2 месеца се опитвам да се отърва от задържан фоликул, съответно отлагаме и опита.Направих 21 дневен курс с Регулон,предписан ми от проф.Тимева.Сега тези дни ще съм на преглед да видим дали се е изчистил.На мен не ми каза професорката че трябва да се изчака 2 цикъла за да се стартира.Вероятно сега при прегледа ще каже,но многооо се проточиха нещата....

# 156
При мен също при задържан фурикул след курс с Регулон не сме отлагали стимулацията.

# 157
Едано да останете така. Азсъм в 13г.с и ме
Предупреди, че предстои да се следя при друг. Също така не попълних пакет, защото г-цата от Информация ме възвести, че доц. Юнакова ще следи до 13 седмица и ще ме пренасочи. Предвид че се следих и раждах при нея първото си дете съм доста недоволн тепърва нов лекар да ми навлиза в детайлите. Ще има отлив на пациенти... тка прогнозирам аз. На този етап оставам тук, защото нямам желание за държавна болница дори грам, но не е ок така.
Скрит текст:
Здравейте, пациентка съм на доц. Юнакова. На 29.07.2019 бях при нея на преглед за установяване на бременност след инвитро процедура също направена при нея. След като установи бременноста ме попита къде ще се следя и аз и отговорих, че при нея и тя нищо не ми каза за прехвърляне при друг лекар. Даже след прегледа попитах на информацията за пакета за проследяване  на бременност и в декларацията която ми дадоха да попълня кой лекар съм избрала за проследяване вписах Юнакова и нищо не ми казаха пак че тя няма да може да ме следи.

При който и да се насочите от АРТ - за всички трудно се записва час.
Също може причината да е щитовидна жлеза- в Щерев вече има ендокринолози, но не мога да споделя впечатления. Аз си посещавам др Начев, с когото успешно си иЗбутах втората бременност преди 6 години

Скрит текст:

Последна редакция: нд, 18 авг 2019, 20:00 от bubanka

# 158
Д-р Яначкова е страхотен ендокринолог - млада, усмихната, внимателна. При мен искаше да следим ТСХ и ФТ4 всеки месец, беше ми се вдигнало ТСХто след забременяването.

# 159
И аз съм ходила при д-р Яначкова, доста внимателна ми се струва.

# 160
Здравейте,
Не знаех, че има 2 теми за пациенти на болницата. Пиша основно в другата.
Относно този въпрос, мисля, че се преместват предимно пациенти, които са в начална бременност и такива, които се водят с не-рискова такава.
Доколкото виждам, пациентки които са след 8ми месец си остават с лекаря до края.
Аз лично бях при д-р Магунска, безкрайно доволна (тя ми следи първата бременност и ми прави секциото).
Доста бях объркана, когато ми каза, че трябва да се прехвърля (бях 4ти или 5ти месец тогава).
Избрах д-р Арабаджи, за която имаше доста добри отзиви. Адски мила е, назначава доста изследвания и изглежда доста компетентна. Чувствам се спокойна за проследяването на бремеността си при нея, но за секциото някак си .. незнам. Писах и в другата тема, пиша и тук: ако някоя е била със секцио при нея, ще съм благодарна да споделите как е минало.
Може ли да  препоръчате лекар за секцио в болницата? Това с разделението и прехвърлянето е много странно, имам чувството, че прехвърлят само половината пациенти .....

Да, аз също останах с впечатление , че се прехвърлят само някои пациенти. Началото на бременноста си следях при др Ганева, и когато разбрах, че има такова разпределение на докторите говорих с нея и тя ме насочи към др Александров , от 6ти месец съм при него, вече съм е 9ти. На тонове онзи ден се заговорихме с едно момиче и се оказа , че и тя е в 9ти месец, но за мое учудване продължава да се следи и ще ражда при др Ганева. Та явно още не са се нагодили и докторите към новата с-ма, но за мен щеше да е най-често вече записани пациенти при даден лекар да си изкарват бременноста при него.

П.С. Много съм доволна, че се преместих при Александров, много ми допада като лекар и някак си ми обръща повече внимание, като с това не казвам , че др Ганева е лош лекар, напротив, просто ако трябва да ги сравня Александров е моя човек Simple Smile

# 161
Аз все още страдам, че трябваше да се преместя от Тимева, изключително много я харесвам. Сега съм при Арабаджи, хвана ми гестационен диабет от нищото, стриктно ме гледа, на тонове съм от 27-ма г.с., мила е, обяснява, държи на нормалното раждане, макар че моето няма да е такова.
Само че не срещам много мнения относно раждането при нея- било то нормално или секцио, което ми е малко странно. Моето е другата седмица и ще дам отзиви веднага.

# 162
Аз се чудя нещо- тъй като в ценовата им листа пише пакет раждане и отделно има цена за избор на екип дали е възможно да си платя раждането и когато настъпи то просто да ме изроди този, който е на смяна. Така да се каже да спестя едни 800 лева...

# 163
Сблъсквам се с абсолютно същото! Много отзиви за нея, все положителни, но що се отнася до раждане, много малко.
И аз зная, че е привърженик на естественото, но и моето ще си е секцио.
Желая на Вас леко раждане!
Аз все още страдам, че трябваше да се преместя от Тимева, изключително много я харесвам. Сега съм при Арабаджи, хвана ми гестационен диабет от нищото, стриктно ме гледа, на тонове съм от 27-ма г.с., мила е, обяснява, държи на нормалното раждане, макар че моето няма да е такова.
Само че не срещам много мнения относно раждането при нея- било то нормално или секцио, което ми е малко странно. Моето е другата седмица и ще дам отзиви веднага.

# 164
Аз се чудя нещо- тъй като в ценовата им листа пише пакет раждане и отделно има цена за избор на екип дали е възможно да си платя раждането и когато настъпи то просто да ме изроди този, който е на смяна. Така да се каже да спестя едни 800 лева...
Няма такива трикове. Като отидеш да си попълваш документите ти се посочва какво трябва да избереш. Избираш пакет Комфорт Лукс и според вида раждане, 2200 или 2300. Това е!!!

Общи условия

Активация на акаунт