ЕЛВИРА - Варна, призив 2

• 24 247
  • 284
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
С такава надежда влязох като видях темата на първа страница, но уви ... Хайде мамче, събуди се и дай на Мишето най-прекрасния подарък  Praynig

# 211
# 212
Само бях чувала за този случай и чак сега попадам на темата...  Дано,дано се оправи момичето! Praynig

# 213
  • Пазарджик
 newsm17

# 214
# 215
# 216
 Praynig Praynig PraynigОще ли няма развитие?
 PraynigХайде Елви,Мишленце те чака Praynig

# 217
Нямам думи-и това се случва в държава,която влезе в ЕС!!!Що за здравеопазване имаме?Така да си играят с човешките животи. #Cussing out
Аз също родих със секцио по спешност и за щастие всичко мина благополучно.Но по време на бременността на какви лекари се нагледах,че чак думите ми не стигат.И сега с това момиче .Ужас.Какъв е този свят???????
Аз се моля със всички вас да се събуди скоро Елвира,но дано е по-скоро,че като знам какви усложнения се получават от комите,сигурно милата ще трябва да започне да се учи на всичко наново.Но дано не е така,дано всичко мине,дано се събуди.
 newsm17 newsm17 newsm17

# 218
  • Варна
Нямам думи-и това се случва в държава,която влезе в ЕС!!!Що за здравеопазване имаме?Така да си играят с човешките животи. #Cussing out

Стига глупости, такива неща се случват навсякъде. За съжаление.
Много се надявам Елвира да се оправи.

# 219
# 220
С такава надежда влязох като видях темата на първа страница, но уви ... Хайде мамче, събуди се и дай на Мишето най-прекрасния подарък  Praynig
ох и аз
 Praynig

# 221
  • Шумен
Все проверявам темичката, ама няма новини  Cry.

# 222
Видях темичката на първа страница......... Sad ама.......уви...... Praynig Praynig Praynig Хайде мамче, събуди се и дай на Мишлето най-прекрасния подарък   Praynig Praynig Praynig

# 223
# 224

Общи условия

Активация на акаунт