Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 726
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 050
 Мишо беше страшно мил, дори не мога да си представя той да отиде в София и Юлия да тръгне да го разхожда. Човека толкова си обича града, беше подготвил разходка искаше и за забележителностите да ѝ разкаже, да ѝ е приятно, забавно. Спомена, че Пловдив е европейска столица на културата тази година. Юлка каза, че е чувала, да.Smiley  Изобщо пълна програма.
 Тази жена явно е инертна, просто трудно предприема промяна в живота си. Карала курс за фризьорство, но явно не е практикувала, мислела да запише и за масажи, но само мислела...В Париж, ако е била с оня "неудачник-планинар" как да ѝ хареса? И в тоя студ за Нова Година, бзззз.
Миналата година за каста е била на 36, тази ще навърши 37 и така годините летят...а зимата си е зима.

За да се получат нещата при двойките е нужно визуално да се харесат. Нещо като любов от пръв поглед. Но дори в живота се случва рядко, какво остава нашите спецове да подберат 8 души които да припаднат един по друг.
И тъй като някои не бяха подготвени, че мечтите им няма да бъдат удовлетворени се получиха грозните сцени(Василена и Никифор), сравнително реалистично подходилите решиха да опитат и да си дадат шанс или поне да не правят сцени(Мишо и Юлия / Мерал и Ивана). С най-голямо търпение да се случат нещата беше Таня, но на ден 12 илюзиите ѝ за спокоен семеен живот бяха разбити.

# 1 051
Най-смешна ми беше като почна да я разпитва какво харесва, какво не...Joy...щото в Италия от обикаляне по забележителности нямал време...

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 16:27 от butterfly_s

# 1 052
... Дружеството на Психолозите в България. Спи и Българската асоциация по психотерапия (БАП).
Дали някои от колегите на "нашите" специалисти, се интересуват от излагацията или им е все тая. Вярно, че е срамно за гилдията, но с времето некадърните от всяка гилдия отпадат. Щетите са за сметка на тези, които са ползвали услугите им.

# 1 053
Мишо наистина натрупа много точки в този епизод, а и като цяло в предаването.
Докато оная гад жълтопаветна, най-напред ни забудалясваше колко е грижовен в началото, а вследствие показа истинския си облик, то Мишо подложихме  на истинска психодисекция и неодобрение. А той с всеки следващ епизод показваше нови и нови качества- най-вече огромно търпение, загриженост, вслушване в нуждите на партньорката, креативност по отношение на места и неща, които биха  и допаднали.
Видяхме Юлия усмихната даже, което говори ,че тя се чувства комфортно в неговото присъствие. Михаил и подаде ръка, ако тя е по-умничка от това, което ни праща като послание, най-добре е да се възползва от тоя шанс. Годините вървят, самотните зими ще стават още по-студени.
Много позитивно бе тяхното снощно представяне. Пак започвам да се моля поне тези двама души да пречупят стереотипите си и да създадат семейство. Двамата си подхождат напълно, не са конфликтни личности, Юлия е мрънкало, но ако се появи някакъв процент химия, всичко ще си дойде на мястото.

Цитат на: Mama_Nana в чт, 16 май 2019, 11:20
Цитат на: Hope for Two в чт, 16 май 2019, 10:51
Ама да й държи сметка защо не е станала като дойде свирача! Ми човек не реагира по начин по който другият очаква в голяма част от случаите. Да била станела Таня. Не било възпитано да седи.
Да попитам. Как би било правилно да реагира Таня, на това изпълнение?
Тя се усмихваше, слушаше и след като свърши песента стана да поздрави госта.
Не ми е известно да има протокол/етикет на поведение при такива случаи, което не изключва такъв.

Таня се държи като един възпитан човек винаги. Поведението и бе напълно адекватно вечерта. Да заподскача ли искаше оня шизоид?! Аз помня песента отлично от младостта си, но също не бих познала Тодор Върбанов/даже съм създала една съвсем различна представа за него и сега се удивих как изглежда всъщност/ ако ми се тропне на вратата.
Андрешко просто ползва момента да пробута  набора си от клиширани тъпизми - Така ли ви учат на село? Храните се на мушама...Храните се на вестник...*Работническо дело* даже/ асоциация за комунистическо възпитание на Таня,  а самият той живял безметежно в люлка покрай тоя социализъм/
И тя хубаво го зашлеви в отговор - *Да, така и гащите не си сменяме по една седмица.*

Това, което се случва е нещо отвратително изкривено - невъзпитаният, неуспял, неспособен и нефелен индивид да си позволи да поучава своя антипод на етикет и поведение.
Този човек подлежи на медицински грижи, само един болен мозък би бил толкова безкритичен към себе си. Един път не се разкая за дума, жест, поведение - само рязка смяна на биполярност.

# 1 054
Докато оная гад жълтопаветна, най-напред ни забудалясваше колко е грижовен в началото, а вследствие показа истинския си облик...
Човек, който така набляга на някое свое действие или качество, често е на точно обратния полюс. Не винаги, но в случая това прозираше под цялостното излъчване на този плужек.

# 1 055
 Walnuss,
Разбра се какво казваш, така че споко.  Hug

# 1 056
  • София /Абсурдистан
... Дружеството на Психолозите в България. Спи и Българската асоциация по психотерапия (БАП).
Дали някои от колегите на "нашите" специалисти, се интересуват от излагацията или им е все тая. Вярно, че е срамно за гилдията, но с времето некадърните от всяка гилдия отпадат. Щетите са за сметка на тези, които са ползвали услугите им.
Аз съм от гилдията и за главата се хващам, честно. А членството в тези организации е доброволно. На тях кой се излага или не, им е последна грижа, събират си само членския внос и това е. Аз съм на път да се откажа вече да членувам. И лицензите не се издават от тях, а от съответната психотератевтична школа след завършено обучение и положен изпит пред комисия. Силно се съмнявам да имат такова. Направо съм сигурна, че нямат.

# 1 057
https://www.facebook.com/1734451376792119/posts/2346500308920553 … p;v=e&sfns=mo
Това сигурно се е случило с Таня и с жълтура 🤢 😀 няма как жената да не му купи  нови гащи 🤢

# 1 058
Имам някакъв опит с психолози и не бях очарована, но вече тотално загубих доверието си към гилдията. Реалити си е, за сеир е, но чак такова опростачване не бива да позволяват да се случва.

# 1 059
Момичета, едвам Ви изчетох!
Гледах Ивана и Мерал и си спомних предният сезон едни от участниците Стефан и .... на момичето не си спомням името. Та когато ги попитаха дали остават заедно след формата, тя отговори, че нищо не е било така както за пред камерите. Когато са приключили със записите мъжът се държал съвсем различно. Жената от другата двойка каза абсолютно същото. Ивана ще е с абсолютно същото поведение. Но не всичко е цветя и рози.
Оф докато гледам Мишо и Юлия чак се напрягам, човека полага усилия, тя го попарва. Трудно му е и на него, и двамата преди да кажат нещо, мислят по две минути. Мъка. Юлия няма никакъв изказ, отговаря с по една дума, едва ли е срам, по скоро няма какво да кажа или липса на обща култура. Италия не и хареса, Франция и тя, човек ще каже, че е живяла в златни постели. Кога ще се усети Мишо не знам, то не си струва да правиш усиля за човек, който е вечно недоволен.
Онзи мухъл, даже няма и името да му напиша, защото ме е гнус. Момичета повярвайте, направо изпитвам отвращение само докато го гледам, за първи път ми се случва някой от малкият екран да ми стане толкова антипатичен. Това е психически агресор, онези психолози и мачмейкъри не са никакви специалисти, как не са разбрали и усетили поне частица от нрава на този човек. Как си позволиха изобщо да го натресат на такава жена! Срамота!

# 1 060
  • София /Абсурдистан
Нали разбрахме, че Фазо е вкаран с връзки Simple Smile

# 1 061
Юлия ми се вижда доста ограничена, да не кажа глуповата.

# 1 062
На мен ми се струва по-скоро смотана.

# 1 063
И Ивана и Юлия отблъскват мъжете до себе си, само че с различни похвати и действия. Не ги харесват. Ако Вие не харесвате един мъж как бихте се държали с него?

# 1 064
  • густо майна Филибето
Мишо можеше да подари на Юлка това например:

Той е с много по-широк кръгозор от нейния, отворен е към новото, обича да се наслаждава на живота. Натрупал е знания и обща култура благодарение на тези си качества. Беше ми смешно изказването му, че за два часа в Пловдив са си говорили повече, отколкото няколкото дни в Комо. И какво са правили там???

Общи условия

Активация на акаунт