Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 691
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 080
  • Пловдив
Друго се сетих, някой каза, че Мишо е идеален. Тогава защо още е сам питам аз?
Няма идеални хора, а той не е бил сам цял живот, понякога и дългогодишни връзки се прекъсват, нали Simple Smile

# 1 081
Abanos, с глас се смея Satisfied Satisfied

Да си кажа за Ванчето  Smiley

За Ивана телефона е спасение. Я да е лудо влюбена в някое момче, да го държи за ръка и да го гледа в очите. Ще ѝ дрънне месинджъра и тя ще бърза да пише?
Осемте години са пропаст при тях. Семейството ѝ е хубаво и брат си има, и баба. Родителите ѝ сума години са наливали пари за уроци по пиано. Май и пиано имаше в тях. Вярваща е. Харесвам тембъра на гласа ѝ, а сравнена с Юлия е направо богиня на реториката. Дори мисля, че е разумна и ако не ѝ се получат нещата до 2-3 години сама ще смени "професията". Младостта е на нейна страна.

# 1 082
  • София
Аз много рядко слагам каквито и да било бижута и да си призная въобще не ми мина през ум като идея за подарък. А и въобще не сме търсили нещо практично, иначе можеше и за фазомер с отвертка да се сетя Grinning
Е, бижуто не е практичен подарък. Simple Smile Даже напротив, това са възможно най-непрактичните неща. Но те разбирам, като не носиш няма как да се сетиш.

# 1 083
Ами като гледам жените без Таня в предаването, не му е било трудно да остане сам на Мишо. И на мен ми харесва той все повече - спокоен и ведър човек, прави всичко за да угоди на Юлия, тя като на визита на високо ниво - само обикаля с ръце в джобовете и разглежда, от време на време процежда по някоя дума. Не ме кефи тая жена, няма живец в нея, няма любопитство към света, такъв човек много трудно ще излезе от руслото на своята среда и ежедневието и ще започне живот на ново място.
Ивана в Жакузито имах чувството че ще се разплаче, но не от умиление, а по-скоро се насилва да показва екстаз и е пренавита до скъсване. Само аз ли забелязах новият анцуг от Илиенци и апреските от ламе, които кой знае защо си носеше в ръцете?
За Таня - очевидно идиотът иска да я използва финансово и тя е бясна. Лично за мен още след първия разговор с гащите и фенките всяка комуникация с това същество ще бъде прекъсната. Но със споменаването за медицинската причина да кажел да заора дъното за мен, а Таня както винаги му отговори с достойнство. Все повече и аз си мисля че Аня Филипова е Таня.

# 1 084
Предлагам да сватосат Юла и Ванчето, ще си ходят по ресторанти да папкат.

# 1 085
  • София
На мен пък ми хареса плюшкото като подарък.
Нищо ангажиращо.
Да видим Юлето какво ще подари Simple Smile

# 1 086
С.Ф. трябваше да го съберат с някоя пияна или някоя грозна мома, че да са на едно ниво. Все пак той е почти клошар с едни гащи. Таня има нужда от нормален мъж.

# 1 087
Въобще на мен поведението на Мишо в Пловдив много ми хареса - личеше си че е в свои води и иска да й се хареса пребиваването там. Юлката не видях да носи подаръци въобще, надявам се да не съм права, по принцип като се ходи на гости се носи винаги по нещичко. Момата софиянка дано е чувала за това, че тя за много работи не е чувала. Бе може ли да си на 36 години и само веднъж да посетиш този страхотен романтичен и артистичен град, който е само на 100 километра от София?

# 1 088
Въобще на мен поведението на Мишо в Пловдив много ми хареса - личеше си че е в свои води и иска да й се хареса пребиваването там. Юлката не видях да носи подаръци въобще, надявам се да не съм права, по принцип като се ходи на гости се носи винаги по нещичко. Момата софиянка дано е чувала за това, че тя за много работи не е чувала. Бе може ли да си на 36 години и само веднъж да посетиш този страхотен романтичен и артистичен град, който е само на 100 километра от София?
Защо да го посещава? За да види Амфитеатъра ли? Та това е една купчина камъни и нищо повече.

# 1 089
Добре де, как така Ивана се изнесе от апартамента, а Таня защо не може? Добре, че Таня не приюти Жълтите гащи в апартамента, че замина работата...Веднъж вкараш ли го в апартамента, не мож го изкара от там... Дет се вика, ако искаш ти си отивай Таня след това...

# 1 090
Струва ми се, етикета "неудачник" е по-скоро да прикрие нараненото си его
Скрит текст:
, понеже си мисля, че той е сложил край на връзката, а не тя. Той е доста хубаво и чаровно момче, не твърдя, че е идеален, но определено жена като Юлето няма с какво да задържи дълго вниманието на мъж като бившия и. Нито физическа дадености има, нито широк кръгозор, не е слънчева и лъчезарна, за интелекта и няма да говоря.

Вероятно е така, но не ѝ прави чест да използва подобни епитети за хора, които са ѝ били толкова близки. Ако беше малко по-прозорлива, щеше да осъзнае, че злепоставя най-вече себе си с такива изказвания.

По отношение на интелекта - мисля, че на нея ѝ липсва преди всичко вътреличностна интелигентност и в това се коренят повечето ѝ проблеми.

# 1 091
Вчера купих за едно бебе на година и половина плюшка и мъжът ми каза, че не трябвало, той бил голям вече, трябвало камионче да купя Grinning Ама пък е толкова сладко и свети в тъмното.
За мен подарък плюшена играчка е подходяща за гаджета тийнове, не по-късно. Маалко ми е странно хора на по 40. Relieved

# 1 092
Юлия не каза ли в началото, че обича да пътува? За любител на пътешествията е ходила на учудващо малко места - Париж и Гърция
Аз обичам да пътувам. Права го в рамките на България. Допустимо ли е?

Засрами се, де! В България пътувала! 😋😋

С риск и мен да засрамите и аз искам да пътувам из България. Вчера цял ден посветих на пещерата Дяволското гърло, тоест на всичкото инфо за нея в нета. Даже днес споделих на приятелка, че при първа възможност ще опитам да се разходя до там. Не съм повлияна от филма, изобщо не го гледам.

# 1 093
Добре де, как така Ивана се изнесе от апартамента, а Таня защо не може? Добре, че Таня не приюти Жълтите гащи в апартамента, че замина работата...Веднъж вкараш ли го в апартамента, не мож го изкара от там... Дет се вика, ако искаш ти си отивай Таня след това...

Ивана май не се е нанасяла изобщо Smile

А при Таня и Фазо, мисля, че е като игра на нерви. Един вид кой пръв ще напусне потъващия кораб. Wink Да не забравя, че има екстра за Светозар - баня!

Ойй, сетих се в Копривщица Заро как се влачеше след Таня като кудук (много ме кефи тая дума) Satisfied Жалък плазмодий, плъзгащ се по калдъръма.

# 1 094
Няма много за гледане в тази пещера, да не те разочаровам. Там легендата привлича хората и цялата природна красота на региона. Най-екстремното нещо е излизането по безкрайната и стръмна стълба. Не е за пушачи...

Общи условия

Активация на акаунт