Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 740
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 290
  • София
Ивана няма никакъв усет за естетика и се облича като някакво девойче от Факултето, дето мете улиците по временната заетост. Може ли лилав анцуг от изкуствена материя, зелено яке и златисти апрески да ги събереш в един ансамбъл....и това не единственият път, когато стайлингът й кърти. Показват те по телевизията, сложи там едни дънки и една блузка, едни маратонки, не струва кой знае колко, даже и да няма пари за тези неща. Неприятна ми е, защото вече ми е пределно ясно, че няма да остане с Мерал, обаче му яде парите и му приема комплиментите, докато той се отнася как гледали в една посока и как му подправяла чорбата. Цирк.

"Не е луд този, който яде баницата, а този, който му я дава." Мерал, ако не иска да страда - да слезе на земята. Ако му харесва тази роля, да си продължава да ѝ сваля звезди, но да не мрънка. Стайлингът ѝ е манга стайл, ама тя се похвали с гардеробчето с "огромно количество" дрехи като го покани в стаята си. Аз, която не съм на сцена и с основно занимание да се показвам, имам повече гардероби.

# 1 291
За него - само Захажаева, ах как ми се иска!!!

За Захажаева не знам, ама Луна ще го оправи този идиот. Ще има да се чуди на коя планета да се преселва после Joy

И двете са стабилни. Няма да му  остане време да се допре до милото дневниче. Само че те не си падат по гащници.
То кой ли изобщо си пада по мъже неудачници...

Таня даде шанс с отношение, с разбиране, с надежда, че ако съвместно и честно си разпределят задълженията в тази връзка, нещата ще тръгнат. Но той си ритна сам възможността да заживее нормален живот, защото пак искаше нулево участие като ангажимент. Но щедро гарнирано с дърдорене и полови набези.

# 1 292

Допълвам. Казаха ми, че Жълтогащников работи в магазин за хранителни стоки в мола, но си е нает от магазина, не от мола, като контрольор на срока за храните на определен щанд. Тоест следи дали на нещо му е минала датата на годност. И ако ще мине скоро, се отделя и намаля. Започнал е непосредствено преди участието му във формата и все още не е на стабилен трудов договор, нито има щатно място.
Аха, експерт по срок на годност, демек. Аз, ако съм му работодател, вече не работи. Начи тоя като циганин се е договарял - оправяте ми зъбите и ми намирате работа, а аз такъв сеир ще ви спретна в предаването, че рейтинга ви ще счупи телевизорите (нищо, че и аз ще счупя тъпомера) и е нает! Мизерници са всички до един в това предаване. Мизерници като хора, не в материални измерения.

# 1 293
Допълвам. Казаха ми, че Жълтогащников работи в магазин за хранителни стоки в мола, но си е нает от магазина, не от мола, като контрольор на срока за храните на определен щанд. Тоест следи дали на нещо му е минала датата на годност. И ако ще мине скоро, се отделя и намаля. Започнал е непосредствено преди участието му във формата и все още не е на стабилен трудов договор, нито има щатно място.
За подобна работа не се изисква особена квалификация. И ученик след 5ти клас би се справил. Изисква се единствено четене на дата и знание коя дата сме днес. В другите магазини това се прави от редовите служители. Сигурно собственикът му е приятел и му е измислил тази работа от жал. Не съм сигурна, обаче, доли това е добра реклама за магазина. Нещото, което прави, не изисква полагане на каквито и да било усилия, и експертиза. На 56 години и да работиш ТОВА?! и при неопределени трудови условия. Хахахахахаха, ще падна!

Горкичките му колеги! Направо ми е жал за тях като си помисля на каква канонада от  грандомания  са подложени  цял ден. Няма начин да не е вмъкнал Антим Първи като аргумент, че е под нивото му подобна работа. Паразитът навсякъде ще намери площ за паразитиране.
Бре, тая Монако! Като полицейска хрътка е - всичко разучила.Bowtie                                                                        Нека сега гради репутация наново Жълтопаветников като влезе във всеки дом вече като единица мярка за използвачество.

# 1 294
  • София
А представяте ли си Фазо да имаше и пари? Какво чудо щеше да е като характер...

# 1 295
  • София

По-лошо е да си представя Фазо с власт.

# 1 296
  • София

Плашеща мисъл.

# 1 297
  • Sofia

Те обикновено вървят ръка за ръка!
Е тогава не ми се мисли, какво ЧУДО щеше да бъде...

# 1 298
Подозирам, че ако имаше, поведението му щеше да е по-различно. Безпаричният и нереализирал се мъж е много лошо нещо и до голяма степен тези комплекси обуславят проявите на нашия герой... Особено в присъствието на жена, която има значими постижения, каквато е Таня.
Той се върти в един малък омагьосан кръг всъщност - характерът му е попречил да се докосне до парите и властта, а в същото време липсата им допълнително влошава положението, както виждаме. Класика в жанра.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 10:51 от tidaflyr

# 1 299
Казаха ми, че Жълтогащников работи в магазин за хранителни стоки в мола, но си е нает от магазина, не от мола, като контрольор на срока за храните на определен щанд.
Подрежда щандовете в магазина. Голяма компетентност се иска за това. Експерт!

Разгледах в Уикипедия, как се движат нещата в другите държави. Успеваемост нищожна или хич я няма. Направи ми впечатление, че има размяна между двойките и сватба след формата.
 Окончателно сключване на брак след края на сезона и отчитане на крайния резултат 6 месеца по късно.
 Кметът на община Woluwe-Saint-Lambert , Olivier Maingain, Белгия, обяви, че отказва да участва в шоуто - "може да има подозрение за липса на съгласие и оспорване на валидността" и "силно препоръчва да не се приема". /копирано от Уикипедия/

# 1 300
Обаче едно не може да му се отрече на Светозар - има стил човека. Жълт часовник, жълти пръстени, жълти зъби, жълти гащи, жълти павета. Всичко му е в тон Joy

# 1 301
Сега се сещам, за едни кадри първите дни в квартирата. Фазо се прибра от работа вечерта уморен с чанта като за документи(вероятно за престиж) и седна да муха пиле фрикасе! Щот това му беше мечта - едно вкусно фрикасе приготвено от любимата жена. Wink

# 1 302
  • София
Smile Може да се е договорил да получава храната с изтекъл срок или просто си "пазарува" предимно нея. А може да е предложил и да е нощна охрана - да има къде да спи. Какво му трябва повече - тоалетна, място за сън и безплатна храна. Пак се е уредил. Smiling Imp

# 1 303

Властта и парите вървят закономерно ръка за ръка по нашите ширини.

Той отдавна е прозрял,че само  там има пари и упорито търси начин да се внедри, но толкова е тъп, че е само в качеството си на мижав протестър.      Измислил си биография и  я пробутва  навсякъде, където хората не го познават, точно на принципа, който тук подчертаха - 1лъжа х100 пъти, вече става истина.
Такова самодискредитиране и излагация обаче никоя публична личност не си бе позволявала досега.
Вероятно и работещите  в МОЛа имат телевизори.

# 1 304
Има една истина, че всеки се държи с теб така, както самият ти му позволиш... В тая връзка- един и същи тип мъж може да е цар, господар, шут и слуга... Зависи на каква жена попадне.
Много е вярно и се сещам за две сентенции:

"Зад всеки велик мъж стои една умна жена!"
"Зад всеки успял мъж стои една силна жена!"

Винаги има изключения и не е уточнено за коя от жените в живота му става дума. Wink

Обаче едно не може да му се отрече на Светозар - има стил човека. Жълт часовник, жълти пръстени, жълти зъби, жълти гащи, жълти павета. Всичко му е в тон Joy
Думи нямам,  rotfImbo но искрено ти благодаря, защото преди малко ме вбесиха и това ми дойде като релакс.  Hug

Общи условия

Активация на акаунт