Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 677
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 305
Много странна тая професия на Фазо да проверява срока на годност на храните. 🤔 Аз докато учех бакалавър работех почасово в хранителен магазин, че и мениджър бях, и да проверяваш срока на годност си беше задължение на абсолютно всеки. Не можеш да заредиш с нова стока без да провериш датите на старата, т.е. няма как просто "датчик" да работи. Не, че очаквам вече нещо да е вярно покрай тоя, но да си кажа.

# 1 306
Мисля, че Гащопаветников би реагирал доволно на всякаква доставка. Докато не разбере, че доставката не е склонна да го приюти, да ръси пари с шепи по него и да му чеше егото. Неудържимо се влюбваше в Таня преди да разбере, че няма да се намърда в апартамента й и тя няма намерение да инвестира в ремонт на чужда къща. И тези горещи чувства останаха някъде из пясъците на Йордания. Ако е имал предварителна уговорка с продуцентите да му търсят жена с жилище, защо тогава го събраха с такава, която няма намерение да си го носи вкъщи? Или вече е нямало как да дадат назад след срещата й с Магиту в дома й, по време на която Таня каза, че новият й съпруг няма място в семейния й апартамент.

# 1 307
  • Варна
Хубаво, жената до известна степен е важна за успехите на мъжа, ама от кьопав материал нищо не излиза. Laughing
Бънди добре беше защитил приятеля си - "Преди не беше такъв."
Понякога житейски събития водят до голяма промяна в човека. Не знам защо си мисля, че смъртта на втората му жена силно му е повлияла на Фазо. Имаше нейни снимки и изглеждаше красива, ведра и добра жена. Може би с нея е бил друго, но сега ми се струва неспасяем случай.

# 1 308
  • София
Аз си го представям така Жълтогащизар. Понеже не го виждам как кандидатства по нормалния начин за обявено работно място, търси "връзки" и му намират там работа. И понеже може би не търсят някой на конкретна длъжност, но им трябва "помощник" и му дават работа каквото дойде - да проверява срока, подрежда кашони, гледа кой краде салами... де да го знам, но това не е конкретно постоянно работно място - длъжност, а нещо като общ работник.

# 1 309
Eксперт по храните означавало да проверява дали храните са в срок на годност. Ще умра от смях.
Според мен Заро е експерт по авантата, надушва я навсякъде, а "жълтопаветников" е невероятен комплимент и силно незаслужен. Стига сте му чесали егото, моля! Simple Smile

Както и да го смятаме, той си е на голяма далавера от участието си в "Женени от пръв поглед, всичко за него е напълно безплатно  - екскурзия до Йордания (най-хубавата екскурзия от всички), сватба с купон и нов костюм и дрехи (подаръци не знам дали е получил отделно), квартира в центъра на София - предполагам за няколко месеца; чисто нови зъби; нови гащи - навярно няколко чифта; екскурзия до Копривщица;  секс - всъщност предполагам, че и ерекция му липсва, съдейки по реакциите на Таня;  готвене, сервиране и т.н. И не на последно място - безплатна висококачествена психологическа помощ, макар да му трябва психиатрична Simple Smile А той, освен че е сметкаджия, е и използвач. Повръща ми се от такива хора, а ги има много.
Цял живот са го уреждали някъде и ще продължава да е така.

# 1 310
  • софия
Хубаво, жената до известна степен е важна за успехите на мъжа, ама от кьопав материал нищо не излиза. Laughing
Понякога житейски събития водят до голяма промяна в човека. Не знам защо си мисля, че смъртта на втората му жена силно му е повлияла на Фазо. Имаше нейни снимки и изглеждаше красива, ведра и добра жена. Може би с нея е бил друго, но сега ми се струва неспасяем случай.
От добър човек не може да станеш лош. Ако е бил добър, подобна трагедия те смачква и те прави още по-примирен, а не агресивен простак без реална самооценка, пълна липса на емоционална интелигентност и целенасочено поведение да нараняваш човек. (Справка: снощи в "Бригада нов дом" имаше една жена, която е преживяла големи удари от съдбата.)
Този е духовно нечистоплътен до корена на душата си. Ако се е променил е, защото е имало кой да го обгрижва и хрантути, а сега трябва сам да се справя. Баретата Grinning Grinning Grinning Имаше коментар под статия за този, в който пишеше, че е изоставил болната си жена. Та този изобщо не смятам, че се е променил. Бил си е паразит от най-низш вид и такъв си остава.
Дори и името му ме е гнус да напиша.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 11:08 от zvаnchе

# 1 311
   Затова не трябва да се търси работа с връзки и работодателите изобщо да допускат такива хора, които търсят връзки, за да си намерят работа! До това положение водят връзките!

Харесвам Таня. В началото написах коментар, в който не бях изобщо права. Заслужава да бъде щастлива и да си намери човек до себе си! Тя е възпитана, стриктна, организирана, умна и доста е постигнала в живота си! Не заслужаваше да й натресат такъв мъж. Те направо й се подиграха!

# 1 312
Общественик е бил още през 2013 година. Има изяви в ТВ  СКАТ от 2014-2017 година. Не става ясно какво е работил конкретно, но "потен вода не е пил". Може през този период да не е бил толкова озлобен, защото не е осъзнавал, че това ще е до врема. Просто е карал ден за ден /по цигански/.

Все още не разбирам участието на Таня, Мерал и вече "Зари".

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 22:55 от Mama_Nana

# 1 313
И при цялото си "очарование" това нищожество изкопа дъното като обяви, че щял да каже "да" на Таня по медицински причини. Начи как не го халоса тази жена с тигана по главата не знам. Аз ако бях щях и после да търси развод по медицински причини той. Всъщност той и клиничен случай на отявлен наглец, подляр и използвач. Това освен вродено се и възпитава с годините, вероятно цял живот виси на нечий гръб и живее в нечий чужд дом.

# 1 314
Самата Ивана каза, че е готова за брак, че иска семейство, иска деца. Цитирам"вече ми е време". А е на 23год.Та уж с всичкия си акъл се е записала. Сега колко акъл има, не се наемам да твърдя..

Ивана лъже и манипулира. Изманипулирала е мачмейкърите, а като гледам и вас. Възможно е да си търси мъж, но не е от типа, който ще приеме предложеното квото и да  и ще даде всичко от себе си за да се получи тази връзка. Решила е да се пробва, па ако стане, а тия глупаци са се вързали, че наистина е сериозна. Тя определено не е закъсала за мъж както някои от другите участници - записала се е най-вече за да се рекламира, пък ако и мъж и намерят още по-добре. Но определено не е типа, който ще свърже живота си с кой да е само да не е сама. Мерал частично отговаря на критериите и, защото я ласкае по всякакви начини. Проблемът му е, че си позволява да изказва мнение и да  му е гадно заради лекото и поведение и игнорирането за сметка на телефона. Ивана не приема някой да и дава тон в живота и да я критикува - трябва да я подкрепят за всичко и само да я питат Какво да направя за теб за да си щаслива.
Това предаване не е предназначено да жени такива като нея, а закъсали и готови на всичко застаряващи и отчаяни сингли.
Интересно , какъв трябва да бъде един мъж, за да се хареса. Ева Ку обвини Мишо, че не се държи като мъж, а Мерал пък като изказва мнение за "заниманията" на жена си с Меди продукцията и телефона, става ревнив и обсебващ. Е, кажете, къде е мярката?
Ивана  ми е доста фалшива, изглежда обиграна , държи си по-свободно пред снимачния екип, но наистина не дава вид на жена, която иска да се жени, оттук и логичното обяснение- участва за имидж и реклама. Нас не може да ни манипулира.
Не съм съгласна, че предаването е за отчаяни и закъсали хора- виж предишния сезон, повечето участници от този сезон , австралийския формат.

# 1 315
  • София /Абсурдистан
То пък големи връзки трябват за тази убита работа. Зад нашия блок има Т маркет и постоянно търсят персонал, има и залепени обяви, а и като си вътре, постоянно вървят съобщения по уредбата. Работи се на 2 дни по 12 часа,после 2 дни се почива. Заплатите са около минималната обаче. Всеки, който иска, може да постъпи без никакви връзки. Желаещи много няма обаче.

# 1 316
   Няма да се учудя, ако е уморил съпругата си!

# 1 317
На мен още ми е мъчно как Таня седеше и хапваше и оня влезе и по мизерния си начин я захапа че егоистично седи и яде сама. Докато я снима.
Това се казва някой "да ти отрови залъка". Вкъщи имаме гласно-негласна забрана по време на хранене да притесняваш човека, аз смятам, че не е добре да поглъщаш с храната и гнева и отрицателната енергия по време на спор...
Да прави това с жена, преминала през ракова диагноза... и да продължи да я ръчка със всеки залък. Дори само това да беше, достатъчно е да види човек с какъв уродлив персонаж си има работа.

# 1 318
Някой може ли да ми разясни този брак с какъв статут е? Като нормален брак ли е? Възможно ли е Прасето да откаже да се разведе? Апартаментът на Таня трябва ли да се поделя? Психолозите ще помогнат ли на Таня да излезе по-бързо от този брак?

# 1 319
  • София
Някой може ли да ми разясни този брак с какъв статут е? Като нормален брак ли е? Възможно ли е Прасето да откаже да се разведе? Апартаментът на Таня трябва ли да се поделя? Психолозите ще помогнат ли на Таня да излезе по-бързо от този брак?

И аз това попитах, защото има пряко отношение към (без)проблемен развод. Но със сигурност апартаментът на Таня не трябва да се поделя, той не е придобит по време на съвместния им брак.

Общи условия

Активация на акаунт