Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 389
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 425
Харесвам жени тип Ивана-с тъмна коса и смугли, обаче Ивана без грим е ужасна. С едни тъмни кръгове под очите и това постоянно ядене. В тяло не ми харесва- нито е кльощава, нито стегната. Ако не тренира нещо, скоро ще й се наложи да се ограничава бая с папкането. Няма да е все на 20.

# 1 426
Ох, нямам време да ви чета, но все повече си мисля, че Фазо е разчитал да намеря жена с апартамент, Таня и тя и като не са се споразумели къде да живеят, защото всеки е искал при другия, защото при него няма условия(при Фазо битови, а при нея лично пространство), продукцията им е наела този апартамент за снимки, пък те уж да го мислят и си търсят нещо по-достъпно. Да ама наш Фазо пАри няма и започна да се чуди как да се отърве и да продължи да си търси някоя да го хрантути, ако може даже и в добра светлина да се представи, че да могат "женките" да го съжаляват и обгрижват и понеже до сега ни обяснява колко е влючен и очарован от Танчето, друго не можа да измисли да я очерни, освен това че била студена - пфу. Да, ама нещо не му проработи стратегията!

# 1 427

На какво я подложиха тази онкоболна жена Таня думи нямам! Тези от продукцията (от "психолози" до продуценти) са за разстрел #2gunfire

тя може да се откаже. Въпросът е защо не го прави
Не се е отказала, защото цял живот учи себе си и другите да не се отказват от това, с което са се захванали.

# 1 428
  • София

Мерал: " - Вече има любов. Просто я предизвикахме."
Мишо: " - Искам да живеем заедно." Юла - "Ммм, аз тук не искам да живея."
Таня: "- Само да си се доближил до мене, ще извикам полиция."
Този епизод ще е изтезание.

# 1 429
  • София
Фазо по гръб няма да падне. Той пари няма, дом няма, няма да се откаже да си търси спонсорка, която да го обгрижва. Другият вариант е да се стегне и да си вземе живота в ръце, което е ясно, че не му е в характера. Ще се присламчва към разни кампании да му плащат, като нищо може да си намери и съжалителна женица да го гледа, такива все се оправят някак си на гърба на другите.

# 1 430
Ооо, той не само студена я нарече, имаше и други -  деспот, съскане на змия, медицински причини за развод - това с намек към зрителите, че Таня не е вред , пък той много Убав и интересен! Тъпчо на квадрат!

# 1 431
  • Sofia
То пък една визия на Ивана....има хубаво тяло, признавам и прекрасна коса и зъби. Всичко друго не става.
Тялото не мисля че е кой знае колко хубаво, задника и е като на Ким.
И не само задника, много е несъразмерна. Горната и долната чист на тялото изобщо не са в хармония (все едно си взел две тела и си направил едно). В раменете и в ръцете ми е като щангистка, задник има, а краката са й слаби! Не съм я коменирала досега за тяло, защото тя няма вина, но е мн далеч от красавица 😀 На 23 г. изглеждах в пъти по-добре (не се хваля, бивша гимнастичка съм). Като стане на 35 и роди едно, две деца на бъчва ще заприлича, то и без да ражда с това тъпчене, може да се ошишка и преди 30 г. В лице също не ми харесва! Лелее направо си я оплюх, чак срам ме хвана Simple Smile

# 1 432
# 1 433

Монако, ти да не си Аня Филипова? Винаги си едни гърди преди нас, когато тя поства. Шегувам се.
Обаче забелязвам, че от теб и мен май няма по-яростни недоброжелатели  на тоя шизоид. Останалите двойки направо са гола вода и фон пред тая драма.

# 1 434
  • София
Walnuss,  този енергиен вампир може да съсипе и скала. Много е трудно да си изградиш стабилна емоционална защита, каквато Таня е успяла да постигне, а един Нищожник да дойде да те разцепи със злобата си.
Аня Филипова на моменти много ми прилича по изказ на Таня.

# 1 435
  • Sofia
И на мен напоследък, почвам и аз да се замислям! И така да е, истини казва жената, шапка й свалям!

# 1 436
Walnuss,  този енергиен вампир може да съсипе и скала. Много е трудно да си изградиш стабилна емоционална защита, каквато Таня е успяла да постигне, а един Нищожник да дойде да те разцепи със злобата си.

Усетите ни са еднакви.
Аз също изложих мнение преди сто постинга, че имам съмнение, че е тя. Таня има добър изказ, богат речник, изключително реактивна в словесния двубой с това чудовище.
Но която и да е,  успя да накара Жълтопаветния плъх  да се покрие дълбоко и от нийде не надава вече гласец.

# 1 437
Не се учудвам.Те вече трети епизод ще излъчат от деня,в който заминават за Копривщица.Представете си,че сте вие-денят започва с пазар (там видяхме как студено и дистанцирано се дърга Таня, а Светозар започна с опитите да я дразни) след това се пътува до Копривщица и Таня опитва да го игнорира,а той да натрапва себе си при всеки повод...явно,че след тази дълга игра на нерви цял ден и опитите Таня всячески да го избягва и да не му обръща внимание, той явно не се спира и вечерта в механата вече Таня не издържа...Кой нормален човек може да го изтърпи толкова дълго след поведението,което той показва?! И аз да съм ще избухна, предполагам,че повечето хора ще го направят. А защо стои още не мога да кажа.Предполагам,че все на някой от предаването се е оплакала вечерта,преди Копривщица,когато беше скандала,но може да са и казали,че имат ангажимент и трябва да отидат да снимат там и договорът да я спира да си прави своеволия и да откаже ангажимента.А ако след това,което ще видим другия път не и позволят да се махне от това жилище нищо чудно наистина да звънне в полицията!Да не забравяме,че заради пустия договор не може да издава информация за формата и едва ли дори близките и са били наясно какво се случва.Вие представяте ли си при това,което преживява да няма даже на кой да сподели...

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 18:18 от Blue Berry

# 1 438
Мисля, че след излъчване на епизода Балу ще бъде изгонен от работа в хран.м- н.
А коментарите под Промото - използвани са мои и ваши епитети. Четат ни, взаимстват и ги постват. Пък може някои от нас да пишат там. На мен тук ми е достатъчно като трибуна.

Юлка много са я "нахранили" - мъчно ми е вече. Аз вече ще я щадя, чак толкова не заслужава.

# 1 439
Къде се покриха Бънди, Захарничка и локума... Thinking

Общи условия

Активация на акаунт