Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 403
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 410
  • Terra incognita
Мерал- мил, възпитан, отчаян. С една дума - Али Раза.

# 1 411
Скрит текст:
Ходих да гледам епизода със сватбата на това и Таня. От негова страна са били само кумът със съпругата, лелята и младежът, още 2 възрастни жени (сигурно и те са някаква рода, как са се навили да ходят ми е чудно) и дъщеря му. От страна на Таня бяха децата и сума ти симпатични приятелки. Охххх, как знам, че малките детайли са показателни и как винаги ги пренабрегвам в началото.
Може ли линк?
Единствено тук намерих, но предупреждавам, че се отварят много pop up-и. Яко цъкане, сигурно събират бройки.

Благодаря ти!

# 1 412
РЕЛИГИОЗНА ИНСТИТУЦИЯ "ОБЕДИНЕНИ ЕЗИЧЕСКИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ" - ма тоя вярно страда от раздвоение на личността! И има мноооого свободно време. От продукцията да си признаят чие протеже е той. И как пък от всички двойки в предаването само те живеят заедно. На другите им е позволено да се виждат от време на време.
За имане, има свободно време колкото искаш... обаче и един писател и драматург там, честно, не зная какво да си мисля вече. Как такъв паразит е наврян навсякъде! Кой го набутва в разни НПО-та, какви ги вършат и в чия полза!!?

# 1 413
Мерал ми е твърде много фокусиран върху това да има съпруга до себе си. От тази заветна цел не вижда нищо друго и с това отблъсква жената до себе си. Някак неусетно трябва да се развиват нещата, той на всяка втора дума все за техните отношения говори и е доста обсебващ. Тя пък си е в нейния филм, въобще....Мерал е сбъркал формулата на търсене на спътница в живота. Някой трябва да ти стане интересен с възгледите си за живота, с интелекта си, с отношението си към околните, с приятелите си и чак тогава да пожелаеш да останеш с него. Не някакъв сингъл , мрачен и отчаян да те обсеби и ти наистина да си като в клетка.

# 1 414
Мм, дааа. Търсех подходящата дума за Мерал Че е възпитан, добър, спокоен, да да. Обаче обсебващ, това си е правилната дума, която го характеризира най-добре в отношенията му с Ивана.

# 1 415
Момичета,
какво го мислите толкова?
Те ще си приберат паричките и хонорарите, а ние ( като по-умни ) Simple Smile ще си седим пред телевизорите опулени, надъхани и ядосани.  Simple Smile 
- Хм! Да правят каквото искат. Аз отказвам да им се връзвам повече на продуцентите на пореното криворазбрано реалити в България.
То края се разбра - 4 развода. Единият е вече факт.

# 1 416
И на мен ми е симпатичен Мерал,но това отчаяние ,което струи от него на талази,отегчава.Иванка я гледа като пребито кученце,а тя пък да е най-голямата хубавица на света,не е.Чака някой да дойде (и той като Юла) и да го направи щастлив.Човек трябва да се обича,да се приема такъв какъвто е,да умее да се наслаждава и на собствената си компания и когато срещне някой да сподели тази увереност и хармония с него.А не да разчита на външни фактори за щастието си.
За Юла,не е задължително да си обиколил света за да умееш ,да водиш приятен разговор.Толкова пък да не можеш да измислиш една неангажираща тема,освен за времето,де Simple Smile

# 1 417
# 1 418
# 1 419
На какво я подложиха тази онкоболна жена Таня думи нямам! Тези от продукцията (от "психолози" до продуценти) са за разстрел #2gunfire

# 1 420
Горката Таня !Как се е съгласила на това недоумявам ?!

# 1 421
И на мен ми е симпатичен Мерал,но това отчаяние ,което струи от него на талази,отегчава.Иванка я гледа като пребито кученце,а тя пък да е най-голямата хубавица на света,не е.Чака някой да дойде (и той като Юла) и да го направи щастлив.Човек трябва да се обича,да се приема такъв какъвто е,да умее да се наслаждава и на собствената си компания и когато срещне някой да сподели тази увереност и хармония с него.А не да разчита на външни фактори за щастието си.
За Юла,не е задължително да си обиколил света за да умееш ,да водиш приятен разговор.Толкова пък да не можеш да измислиш една неангажираща тема,освен за времето,де Simple Smile
Позитивна популярна психология! Да, на думи е така- човек да се харесва, да е в хармония със себе си, да намери щастието вътре в себе си - с такива твърдения е пълен ФБ, но това не е достатъчно - особено когато сам сядаш на масата да се храниш, сам си пред телевизора и няма на кого да споделиш мнението си, сам си на разходка, сам си в леглото, а като те поканят на сватба приятели, пак си сам , а те по двойки.... Така че тези твърдения за самодостатъчност издишат и не те топлят. Затова Мерал се пробва и се надява, но, за съжаление, Ивана няма да  жертва ни кариера, ни свобода и младост заради него, защото той за нея не е важен, а е само фон.

За Юлка - е, ми как да говори и какво? Нали трябва да четеш, да развиваш мислене и умения, да си любопитен към нещо, да се заинтересуваш, да научиш , после да го споделиш... То тези упражнения в четене и мислене тя дали ги е правила и прави, а?
Колко й е вътрешното съдържимо?!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:53 от *Камея

# 1 422

И аз мислех, че от показаното дотук няма накъде по-лошо. Тая гад трябва да я изринат от държавата. Таня е въвлечена по някакъв начин в това продължение, защото бе спокойна, че ще е под контролиран режим. Все пак ги снима екип, а не са само двамата. Но тоя изрод може да извади и най- уравновесения човек от обувките. Защото няма какво да губи, не му пука, нехае как ще изглежда отстрани.

# 1 423
Не е очаквала, че ще допуснат психично болен човек до формата. Както някои казаха, повечето се подлъгаха от предния сезон, там си бяха нормални хора поне

# 1 424

На какво я подложиха тази онкоболна жена Таня думи нямам! Тези от продукцията (от "психолози" до продуценти) са за разстрел #2gunfire

тя може да се откаже. Въпросът е защо не го прави

Общи условия

Активация на акаунт