Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 556
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 395
Ох, аз пък за Мерал да напиша. Ама много ми е инфантилен с това негово влюбване, пред психолога описа по минути състоянието си след изнасянето на Ивана, как не ни уведоми колко пъти е ходил до тоалетната, пък после като са се видяли, пък как тя била сериозна, после усмихната, после пак сериозна....честно в пети клас имах по-зрели съученици. Няма да ги бъде, не ги ли усеща тези неща, вместо да му съчувствам започвам да се дразня.

# 1 396
Таня след като е правила кекс с Жълтите гащи едва ли ще може да намери някой нормален мъж!
Защо?  newsm78
И аз питам защо... Вярвам, че сред мъжете на нейната възраст има достатъчно, които мислят трезво и съвременно и за които този факт (или по-точно хипотеза) не би бил проблем.
Таня не се изложи по никакъв начин, точно обратното - опитаха се да я очернят, но тя нито за миг не се отклони от достойната линия на поведение и с това натрупа само дивиденти. Иска ми се наистина да има кой да я оцени. Освен нас, разбира се.

Таня няма да е първата влязла в съюз с недостойна личност.                                                                                            Сексът е нормално явление в един брак. Какъвто и мизерник да е Спондж Боб жълти гащи, едва ли има физическите дадености да е нанесъл  увреда, Таня да дефектира и да е негодна повече за употреба.
Таня си е Таня.* Диамантът, паднал в калта, си остава диамант. А прахта, дори и да се издигне в небесата, си остава прах.*

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 15:42 от Walnuss

# 1 397
  • София /Абсурдистан
Тук някъде прочетох, че Мерал нямал визията на Меди. То пък една визия има Меди, точно на мангал прилича.

# 1 398
То пък една визия на Ивана....има хубаво тяло, признавам и прекрасна коса и зъби. Всичко друго не става.

# 1 399
То пък една визия на Ивана....има хубаво тяло, признавам и прекрасна коса и зъби. Всичко друго не става.
Тялото не мисля че е кой знае колко хубаво, задника и е като на Ким.

# 1 400
Тук някъде прочетох, че Мерал нямал визията на Меди. То пък една визия има Меди, точно на мангал прилича.
Аз го написах, защото Меди беше качен във ФБ, а Мерал не. Ти поне можеш, погледни през очите на Ивана, какво харесва, как се облича, как се държи. Анцугът за нея е всичко.

# 1 401
Е ,аз мисля,че си е ром този Меди.Но признавам,много магнетични очи.Точно си е за Иванка.За мен са груби нейните черти,прекалено големи устни и нос,само очите ми харесват.

# 1 402
Е ,аз мисля,че си е ром този Меди.Но признавам,много магнетични очи.Точно си е за Иванка.За мен са груби нейните черти,прекалено големи устни и нос,само очите ми харесват.

Е, как бе!? Защо в руския цигански романс се пее -* Очи чёрные, очи страстные, Очи жгучие и прекрасные! Как люблю я вас, как боюсь я вас! Знать, увидел вас я в недобрый час!*
Ще мята мълнии Медито с тия очи, а наша Иванка ще се кипри на снимки до него.

# 1 403
Точно очите на Медито така бяха потъмнели от алкохол/или от нещо по-сериозно/ по време на снимките, че направо разноглед беше. Неслучайно камерата на предаването се спря и показа точно това.

# 1 404
  • софия
Скрит текст:
Ходих да гледам епизода със сватбата на това и Таня. От негова страна са били само кумът със съпругата, лелята и младежът, още 2 възрастни жени (сигурно и те са някаква рода, как са се навили да ходят ми е чудно) и дъщеря му. От страна на Таня бяха децата и сума ти симпатични приятелки. Охххх, как знам, че малките детайли са показателни и как винаги ги пренабрегвам в началото.
Може ли линк?
Единствено тук намерих, но предупреждавам, че се отварят много pop up-и. Яко цъкане, сигурно събират бройки.

# 1 405
А, ще си намери Таня човек, едва ли ще е чак такъв проблем. Просто тук изтегли късата клечка.
И аз искам да го видя Фазо с Луна или Захажаева Simple Smile)) Ще си намери майстора много бързо.
E, ти пък, къса клечка! Не го оценяваш подобаващо! Човечето е в три неправит. организации, между които и (да не паднете!)
РЕЛИГИОЗНА ИНСТИТУЦИЯ "ОБЕДИНЕНИ ЕЗИЧЕСКИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ"
Не мислех да пиша в темата, ама как да се въздържи човек... Някои от вас споделяха тук, че е във формата с протекции, което ми прозвуча леко параноично. Сега обаче, считам че има резон в това мнение, предвид това, че един трайно безработен и бездомен мъж на зряла възраст ожениха за интелигентна, реализирана, хубава и добре изглеждаща жена, получи безплатно скъпо стоматологично лечение, а за капак при посещението в дома на Таня измъчената "психоложка" Меги й каза, че в този дом трябва да намери място за З. Таня не премълча, отговори, че двамата би трябвало да създадат своето място... Още тогава ми се стори странно и непочтено да вменяваш на жена, че е длъжна лично да осигури дом за убавеца, дето напира да се венчава.
А, и още нещо, при представянето им негов приятел вметна, че е особняк, спомняте ли си?

# 1 406
  • Terra incognita
Абе, това е новият Фики, беее 😂
Чистокръвен ром, обаче.
За това ли снима Иванка цел ден, та наръжи Мечо 😔. За 2-3 кадъра от по 10 сек.
Само не разбрах, защо страда лирическият герой, след като именно той се въргаля с онова създание, че накрая и потника си скъса. От мъка ще да е.
https://youtu.be/1E1Rqd26CCs

# 1 407
РЕЛИГИОЗНА ИНСТИТУЦИЯ "ОБЕДИНЕНИ ЕЗИЧЕСКИ ВЕРОИЗПОВЕДАНИЯ" - ма тоя вярно страда от раздвоение на личността! И има мноооого свободно време. От продукцията да си признаят чие протеже е той. И как пък от всички двойки в предаването само те живеят заедно. На другите им е позволено да се виждат от време на време.

# 1 408
Относно Мерал - аз живея един етаж под него, в същата кооперация и мога да кажа, че още преди формата той активно си търсеше приятелка. Беше (и все още е ) от този тип мъже, които са отчаяни и отчаяно искат да се задомят, няма лошо. Иначе е много възпитан, мил, винаги съм била с добри впечатления от него, въпреки че виждах, че се държи добре с мен, защото си опитва и късмета (освен, че е и любезен като съсед). Ивана съм я виждала във входа около два пъти и то февруари месец, от тогава не съм я, не знам дали са заедно, но вероятно не са. Той продължава да си е отчаян. Дано скоро намери жена, която му подхожда. Но със сигурност мога да кажа за него, че не играе пред камерите, в реалността е същия - мил, възпитан, отчаян.
На мен ми е много симпатичен.

# 1 409
Мишо към Юлия "Бях в Анталия за шест месеца" След кратка пауза продължава. Анталия - Турция. Тя тогава чак кимна. И смятам, че с нея се поддържа разговор трудно, защото тя няма какво да разкаже толкова за себе си. На малкото места където е ходила нищо не й е харесало. Виждам, че Мишо се опитва да я поразговори, тя отговаря с да и не. Много ми е мъчителен разговора с подобни хора. Идва, сяда и те гледа ти да говориш и да го забавляваш. Освен тотално да не го е харесала и сега да кара по договор и задължение.

Общи условия

Активация на акаунт