Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 660
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 125
Лейди, аз не разбирам много от тия работи, обаче клипът е от 2008 г., а и лицето и е издължено като на кон. Та мисля фотошопът е играл или нещо подобно.

# 1 126
Само като се сетя Юлия как скачаше на сватбата, колко беше ентусиазирана и за бебета говореше..каква стана тя.

Хъркането уби ентусиазма Wink

# 1 127
  • София
 Мишо да я напие и да й направи прословутите близнаци набързо, ама за чий му е тая заспала патица не знам.

# 1 128
Юла дали може да има деца? Странно е, че иска близнаци. Ако не е инвитро не е истина колко рядко се случва!

# 1 129
Лейди, аз не разбирам много от тия работи, обаче клипът е от 2008 г., а и лицето и е издължено като на кон. Та мисля фотошопът е играл или нещо подобно.

Аз също не съм фен на чалгата, но имах честта да общувам доста често с Ивана в началото на кариерата и я познавам от близък план. Има много красиви, класически черти, и макар че очите и не са тъмни, оставят усещане за сърна.  Естествено, че фотошопират клиповете, понякога не особено удачно. Относно физика и детайли няма да се впускам в подробности, но искам да разкажа какъв човек е тя.
Изключително емоционална, открита, искрена, умна, работохолик и мнооого добър човек.
Не намирам общо с Ивана2, втората ми простее във всеки аспект. Само едно младо свежо тяло в повече.

# 1 130
Мисля, че всички жени, без Василена си харесаха мъжете и бяха много позитивни на сватбите. Имаше усмивки ,страстни целувки и други признаци на харесване. Е как така стана, че двете млади булки още на следващия ден се отдръпнаха, и така е и до вчерашната серия. За Таня- мина време, опозна човека, и тогава скочи. Странно ми е това поведение, дали заради изпития алкохол на сватбата, но  ми се струва, че подведоха партньорите си, и ето - Мишо и Мерал се стараят , а девойките се дърпат.Не ги оправдавам, не дават шанс не само на другия, но и на себе си, все пак си казала да на сватбата. Ако е по сценарий, ама много кух бе.

# 1 131
ивана от формата не може на малкия пръст на певиацта Ивана  да стъпи.

# 1 132
Тюююю, и там не са го оценили, не са оценили неговите умения на барета и отново недооценен е паднал до общ работник/охрана в хранителен магазин!

Не са оценили и уменията му на Потомък! Sob

# 1 133
Юлия ми е антипатична почти колкото Василена. Била попадала на неудачници...Ма то такъв кривиндел кой да изтърпи? Тъпа, безкрайно скучна и крива!

# 1 134
Интересно защо тези двойки са харесали? Познавам woox и мога да кажа, че е много добро и хубаво момче! Сега друг е въпросът дали е имало какво да му предложат, но явно е имало и други кандидати!

# 1 135
  • София
Мисля, че всички жени, без Василена си харесаха мъжете и бяха много позитивни на сватбите. Имаше усмивки ,страстни целувки и други признаци на харесване. Е как така стана, че двете млади булки още на следващия ден се отдръпнаха, и така е и до вчерашната серия.
За Юлия изобщо не може да се каже, че е "млада булка".
Още някоя друга годинка и ще мине в друга графа.

# 1 136
Светозар от самото начало си намирисваше на мизерник и на непрани гащури. Повечето ми подозрения за него вече се оправдаха. Добре е, че Таня навреме се е усетила за театрото, което й разиграва. Аз не знам този човек дали изобщо някога е работил. Все пак нали е аристокрация, срамно е да работи. Упреците му към Таня са ужасно дребнави и грозни. Явно се опитва да насочи вниманието към нея, че да не лъсва още повече грозната истина за него...но не му се получи.

Юлка е куха хралупа, та чак ехти от кухота.
Като не обича дълги коси, що не вземе да се подстриже и тя?

# 1 137
Балу Жълтогащев може и бой пред хората в Копривщица да яде. Таня има класа, търпение, възпитание и се съобразява, защото е треньор,  но точката на кипене е достигната и аз лично бих се зарадвала, ако се саморазправи с него. Когато един човек е прост и самонадеян, самовлюбен, клиничен случай - боят е крайно, но наложително средство. Все пак жената има право на самозащита. Той ни от намеци,  ни от "право, куме, в очи"  разбира. Опасен е, психар е, емоционален вампир.

# 1 138
Относно Мерал - аз живея един етаж под него, в същата кооперация и мога да кажа, че още преди формата той активно си търсеше приятелка. Беше (и все още е ) от този тип мъже, които са отчаяни и отчаяно искат да се задомят, няма лошо. Иначе е много възпитан, мил, винаги съм била с добри впечатления от него, въпреки че виждах, че се държи добре с мен, защото си опитва и късмета (освен, че е и любезен като съсед). Ивана съм я виждала във входа около два пъти и то февруари месец, от тогава не съм я, не знам дали са заедно, но вероятно не са. Той продължава да си е отчаян. Дано скоро намери жена, която му подхожда. Но със сигурност мога да кажа за него, че не играе пред камерите, в реалността е същия - мил, възпитан, отчаян.

# 1 139
Относно Дружеството на психолозите и тяхната вина, не мисля, че имат такава. Едва ли някой ги е питал доколко са квалифицирани психолозите на предаването. По-скоро ми е интересно, какво  е становището на лицензодателя на формата. Но ще оставя нещата в точните ръце на Аня Филипова, мисля, че тя е  вътре в нещата и е започнала битка, която  вече стигна до жълтата преса, мисля, че ще продължи нататък. У нас проблемите се решават по-лесно с помощта на журналистите, отколкото на съда.

Общи условия

Активация на акаунт