Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 686
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 110
Банята много не я ползва. Най много да се изпикае в мивката.

# 1 111
  • София
Проверих, в мола, който казахте, няма такова име в охраната. Както писах, там охраната не се наема от мола, а мола плаща на охранителна фирма, която го охранява с нейни служители. Та, Светозарчо може да е нещо като допълнителна охрана в хранителния магазин в мола или общ работник.

# 1 112
  • софия
Тюююю, и там не са го оценили, не са оценили неговите умения на барета и отново недооценен е паднал до общ работник/охрана в хранителен магазин!

# 1 113
Да бе, вярно за Таня и онова леке. Само те живеят заедно, другите само за малко и кой от къде е....Това не противоречи ли на правилата?

# 1 114
Да бе, вярно за Таня и онова леке. Само те живеят заедно, другите само за малко и кой от къде е....Това не противоречи ли на правилата?
Имат си къщи хората. Гологъзов е бездомник и продуцентите са им дали жилище. Кой как се уреди.

# 1 115
И според мен Ивана не се е нанасяла при Мерал.
Тя отиде с една торбичка у тях и същата торбичка си взе като отиваше за снимки на видеоклипа.
Странно ми е, че тя казва, че се е изнесла от Мерал и не го е чувала и виждала няколко дни, а Мерал казва, че една вечер останал без нея и се чувствал много зле.

В случай, че продукцията разрешава да не живеят заедно нон стоп, да не се чуват и виждат, не разбирам защо Таня не си хванала пътя след противното държание на Жълтите гащи?!

Юлия не харесва Комо и Париж като дестинации, представям си какви са и изискванията за мъж.

# 1 116
А дали Таня живее с него в това жилище?! Може да им уговарят срещи за снимки. Всъщност това напълно оправдава търпението на Таня за бъркането в ушите например и безкрайните дрънкания.

Реалити не изключва сценарий и режисура на заснетото.

# 1 117
Ивана е ходила само за снимките в Мерал.
Тя , като цяло и не е готова да се изнесе от дома на родителите си. Изобщо с какъв акъл се е записала да участва..

# 1 118
Самата Ивана каза, че е готова за брак, че иска семейство, иска деца. Цитирам"вече ми е време". А е на 23год.Та уж с всичкия си акъл се е записала. Сега колко акъл има, не се наемам да твърдя..

# 1 119
  • София /Абсурдистан
На този явно да се прави на жертва му е модус операнди. Как пък все него обират, бе?! Хем нищо си няма и гол като пушка, хем все завлечен, ограбен и измамен...  Confused
Така си оправдава безработицата цял живот. Що не се хване на работа, че да има и нещо повече от мешка.
А за нанасянето и изнасянето - може да има индивидуални договори. Което пък потвърждвава предоположенията ми, че не е имало голям наплив от кандидати за излагацията. Събрали са тези, които са се записали. Е, освен да са отхвърлили хептен откачалниците, които винаги се явяват на всички кастинги за всичко.

# 1 120
А, с какъв акъл, вече колко писахме, че си прави реклама на тъпата кариера на чалгарка. Може би от всички двойки тяхната ми е най-скучната, защото се напрягам като го слушам Мерал. Той е хлътнал, ясно. Ама бъди малко мъж бе, накарай я да те поиска, той вече споделя колко пъти се усмихнала, как била сериозна, как му подправила чорбата....очевидно това е единственото нещо, което тя е направила за него....пардон - и му наляла бира в чашата и затова била хубав човек. Много объркано момче и тя си го върти на пръста. То е ясно, че като те заведат на спа хотел с изненада и спа удоволствия всичко ще е точно. До момента, в който не попаднеш в суровата реалност. Едва ли цял живот могат да живят в хотелската стая с шампанско и ягоди. И друго - това момиче ако не си сложи спирачки на апетита на трийсет ще е лоена топка.

# 1 121
  • София
Така си оправдава безработицата цял живот. Що не се хване на работа, че да има и нещо повече от мешка.
А, ще работи, ти пък! Обиждаш го направо.  Laughing Веднъж паразит - цяла живот паразит.

# 1 122
С.Ф. трябваше да го съберат с някоя пияна или някоя грозна мома, че да са на едно ниво. Все пак той е почти клошар с едни гащи. Таня има нужда от нормален мъж.

Хм, това е поантата. Как всички тук разбираме, че  на  Спондж Боб Посрани гащи му пасва съвсем друг натюрел същество, а специалистите му поднесоха на тепсия жена, за която трябва да се бориш и спечелиш по заслуги?!
Таня освен добра физика се оказа, че притежава класа, интелект и разум.
Ама къде ги тия свободни мъже над 50 години?! То всичко читаво е заето.

# 1 123
  • София /Абсурдистан
Това може да е и невротичен глад при Иванка, мисля. От напрежение и притеснение.
Ама то и истинската Ивана дълго време беше с наднормено тегло, което не и попречи да бъде емблематична певица за едно друго време. А сега ето как се е барнала https://www.youtube.com/watch?v=or5RmohZHRc Перфектна визия на 49г., нашето  Ванче има много да се постарае докато я стигне. Шапка и свалям, щом почти на 50 може да изглежда така. Ама то и финансово  е добре подплатено де, не всеки може.
За протокола - фенка съм на  тежката музика и нямам никакво отношение към чалгата. Но когато нещо е изпипано, няма как да кажеш на бялото черно.

# 1 124
Само като се сетя Юлия как скачаше на сватбата, колко беше ентусиазирана и за бебета говореше..каква стана тя.

Общи условия

Активация на акаунт