Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 680
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 095
# 1 096
Няма много за гледане в тази пещера, да не те разочаровам. Там легендата привлича хората и цялата природна красота на региона. Най-екстремното нещо е излизането по безкрайната и стръмна стълба. Не е за пушачи...
Вътре не, но на излизане отвън е много красиво.
На за навсякъде е най-добре през седмицата, когато лудницата от туристи е по-малко.

# 1 097
  • Deutschland
Привет! Основно заради тази тема гледам предаването Wink уникални сте.
Някои знае ли нещо повече за участието на Гащника при Карбовски?

# 1 098
За плюшения слон - и аз намирам този подарък за твърде инфантилен. Особено пък точно този слон - син и наистина детски и безличен, има плюшки, които поне са по реалистични, сладурски или пък щури, други са хендмейд - абе говорят нещо - а това слонче не ми хареса изобщо! Оценявам обаче, че човека се старае - виждам, че и приятелите си е питал какво да направи и как да я спечели.

Юлия нямала романтични чувства и за това така се държала - ми защо тогава иска картичката й по-романтично да е написана? И изобщо кое харесва Юлия? Не я видях да говори разпалено и да се вълнува на нито една тема? - както казаха психолозите, човек като има ниска самооценка и иска да принизи всичко и всеки около него!

Ивана щяла да се промени - първо това не го вярвам, второ не виждам и защо трябва да се променя. Момичето си е по-простовато и интересите са му само това - папкане, забавления и външен вид - ми ще си ги следва! Наскоро покрай едно помещение, което отдават под наем се сприятелих във фейса с едно младо семейство музиканти - тя певица - чалга, той барабанист и нещо там водещ на нейни участия - признавам си на мен не ми бяха известни, на хората около мен също, но като им поразгледах фейса - те явно са си имат някакви фенове, защото имаха издадени няколко песни,  ходят на участия в бг дискотеки редовно - рекламите си текат, отделно и в чужбина участия имат - на ниво парти в някое бг заведение сред българи, но се изумих колко на често са им ангажиментите. Двамата видимо поддържат добър стандарт на живот, две дечица си имат - естествено бабите ги гледат, но живота си тече и те си го живеят както си им харесва! Simple Smile Така, че Ивана като узрее за брак - дали щото й е време или щото ще се влюби в някой със сходни интереси ще си се ожени и хич няма да й нужно да се променя чак толкова! Simple Smile

# 1 099
Добре се е справил Мишо! Да има компания за Таз поне!:))) Освен това какво ще се хаби за злато. Може и да не останат заедно с Юлката! По-интересен е онзи чук Зари Жълтите гащ! Там ще има друг сценарий:
- Танче, не можем вечно да живеем по квартири! Как я мислиш тая работа? Тя не е като Оная работа... Аз нямам пари, но ако ти продадеш апартамента, можем да си направим истинска тоалетна! И се вземи в ръце, защото ми е жизненоважно някой да ми масажира простата... Сещам се за онази реклама: Простатата ми алармира. Зари е идеален за главно действащо лице.

# 1 100
Ивана, че няма да се замонаши, то е ясно. Ще си намери някой батка, с когото да обикалят дискотеки и да цъкат по телефоните. Просто при нея има някакъв, дори минимален шанс да се промени в сравнение с Юла.

# 1 101
Ивана е по-приятна от Юлия ,има живот  в нея .

# 1 102
  • София
На този явно да се прави на жертва му е модус операнди. Как пък все него обират, бе?! Хем нищо си няма и гол като пушка, хем все завлечен, ограбен и измамен...  Confused

# 1 103
Ивана е по-приятна от Юлия ,има живот  в нея .
Така е!

# 1 104
  • София
На него всичко са му откраднали, дори и долните гащи.

# 1 105
Нали се сещате че мъжете - Мишо и Мерал се държат мило, правят изненади и тн, защото харесаха жените и се надяват на нещо. Юлия и Ивана не са длъжни нито да ги прегръщат и целуват, нито да дават каквото и да било(понеже някой писа, че само взимат без да дават). Държат се и двете възпитано  и приятелски с мъжете си, но защо трябва да се преструват и да проявяват фалшив ентусиазъм? Някак тъпо е измислено, защото ако в първите дни не се харесаш със съпруга, после следва 1 месец агония. При Иванчето поне има малко драма, понеже тя самата е емоционална и доста по-живичка от Юлия.
Експертите ме потресоха, обаче  - Таня заявява в ефир как е под стрес и емоционален тормоз и всички ние го виждаме, а те се правят на ударени, дори не го регистрираха и продължават да говорят заучените глупости за какъв бил на Таня модела на поведение и как насила искали връзката да да не се получи.. Натресоха и лъжец, измамник и нечистоплътен човек, който я тормози брутално, а сега мълчат. Защо не му гледаха гардероба и дома на него или поне малко да си бяха направили труда да го проучат, вместо на Юлия да и бъркат из дрехите и да и обясняват как не трябвало да има плюшени играчки, телевизор не можело. Надявам се да има някакви последствия за предаването, но едва ли

# 1 106
Дали ще успеят да изгонят Жълтото зарче от квартирата? Сега като му хареса да си има баня, няма да иска да си тръгне! 😆

# 1 107
Привет! Основно заради тази тема гледам предаването Wink уникални сте.
Някои знае ли нещо повече за участието на Гащника при Карбовски?

. Гледам предаванията на Карбовски още от *Отечествен фронт* формАта. Мисля, че имам добра памет, но нямам спомен за подобно нещо. Даваха преди две години някъде съвсем друг чичо с такава история.

Обаче и тук лъсва говедото, тоя натрапник няма телевизия, дето не е оходил. https://www.bgonair.bg/video/familno-svetozar-filipov

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 14:31 от Walnuss

# 1 108
  • Пловдив
Дали ще успеят да изгонят Жълтото зарче от квартирата? Сега като му хареса да си има баня, няма да иска да си тръгне! 😆

Ти пък! Той банята, както видяхме, не я ползва 😆
Виж ще му липсват други работи, ама няма.... Аз правилно ли разбирам, че по време на връзката с Таня, този е ходил други да му "масажират простатата"? Бляк!
Този да изчезва от екраните ни, че не искам да гледам такива душевно, и не само, изцапани хора.

Мерал гледам на скъпото я е завел Ивана. В този хотел нощувките са по 250 лева.

# 1 109
А при Таня и Фазо, мисля, че е като игра на нерви. Един вид кой пръв ще напусне потъващия кораб. Wink Да не забравя, че има екстра за Светозар - баня!

Сега се сетих Лисун неслучайно се е уредил да работи охрана в мол - зиме на топло, лете на хладно, безплатен интернет, безплатна служебна баня...

Общи условия

Активация на акаунт