Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 705
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 140

За Юлия изобщо не може да се каже, че е "млада булка".
Още някоя друга годинка и ще мине в друга графа.

Не знам защо и го спестяваш. Юлия на 37г самотница е последен сезон булка.

# 1 141
Чакайте, чакайте...
Изядохте с ушите плюшения слон на Мишо.
Пък написахте списък с "по-подходящи" неща - бонбониери, шапки, някой писа за чаши, гравирани сувенири, гривни и т.н.
А да ви питам Юлия какво му занесе за подарък, м?
Гравирано перце за китара ли, някоя стара хармоника на Васко Кръпката, биографията на Боно или някоя готина винилова плоча?
Отива му в къщата, на съседния етаж живеят родителите му - една бутилка вино поне да се беше сетила да вземе, една негова снимка в мъглата на брега на Комо да беше сложила в рамка и да занесе за дома му...

Мисля, че е похвално, че Мишо показва поне желание да се представи добре, а тя показва точно НУЛА креативност, ентусиазъм, добри маниери, поведение. Защо се е записала да участва и защо още пред служителката не каза "Не" като не го харесва визуално? Защо не разтури своето участие, пък ако трябва и неустойки да плати както си разтуриха участието онази двойка в началото? Уж не му давала надежди, уж не го харесвала, а защо продължава? Влизаш в режим "няма, не искам, не е моето", казваш и край. Предпочитам да я видя като инат, който е готов да си плати неустойката, отколкото такава флегматична, вяла, нерешителна жена...

# 1 142
Според Уикипедия, средностатистическата възраст за женене в Европа е 30г. Така че не е закъсняла много. Доказателство: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_age_at_first_marriage#Europe

# 1 143
Много се надявам Мишо да не е с Юла.Как пък едно нещо не хареса таз мома?!С такова мрънкащо същество и най-слънчевите дни са мъгла.В срадкарницата Мишо и задава някакви въпроси,казва какво предстои,тя само ръчка в крема и "Мммм,Мхм,супер".Тъпо парче е,все едно света е обиколила,а той сега в някакъв Пловдив я мъкне.Даваха ли посещението в дома му?Нещо занесе ли като подарък-бутилка вино,кутия бонбони?

# 1 144
Според Уикипедия, средностатистическата възраст за женене в Европа е 30г. Така че не е закъсняла много. Доказателство: https://en.wikipedia.org/wiki/List_of_countries_by_age_at_first_marriage#Europe
Ами тя не го одобри. Според слуховете, отново е на лов за мъже. Успех и желая, но като я гледам, мисля, че и на 46 ще сама с плюшките.

# 1 145
Нали си е намерила нов - може с него да се получи.

# 1 146
  • София
Никой не може да ме убеди, че при подбора на участниците в този сезон е търсено друго, освен най-голям сеир. Никаква мисъл за съвместимост и щастливо съвместно бъдеще не са вложили "специалистите", те са тотално противоположни.
Къде ти скромния, патриархален Мерал с Ивана, която търси живот на чалга дива, къде ти залюхан Фори с лустросаната претенция Василена и абсолютната гавра- отпадъка Светозар с Таня, която толкова му е извън лигата, че повече няма накъде.
Мишо и Юлия мислех, че са горе долу на една вълна, но той си е свестен, ми се струва, а тя е вечно недоволна от живота и нищо не я вълнува.
Подигравка с участници и зрители, а и със самите си "кариери" са се подиграли тия мачмейкъри. Един нормален човек, гледал това предаване, просто не би им потърсил услугите.
Какви оправдания биха дали, не знам, но това не личи да ги вълнува, те са си изпълнили задачите да докарат рейтинг и  какво им пука за другото.

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 17:36 от *Elena*

# 1 147
  • София
Е, и.
Тя е преминала втората половина на 30 -те, а се държи като някой пубер.
Говорим конкретно за Юлия, а не по принцип.

# 1 148
еми то при това нейното държание с кого да е Simple Smile нищо не и харесва, нищо не я впечатлява, на всеки жест кусури намира...той мъжа до нея трябва да е с по-железни нерви и от тези на Таня

# 1 149
Още нещо от полза на Аня Филипова, ако все пак нашето правителство ратифицира Истанбулската конвенция, случаят на Таня направо си плаче за една жалба за преживяното, вследствие действията на жълтогащника.

# 1 150
   Таня много издържа. Тя е възпитана и търпелива жена. Как ще иска от жената пари да почерпи приятелите си? Пълен идиот е този Светозар. Как обижда и се подиграва на Таня?! Нервите не й издържаха. На кой ще му издържат нервите с такъв комплексар?

Юлия не ми харесва. Постоянно е недоволна от нещо. Никога не бих се променила заради някого, за да ме харесва. Учила е английски език. Тя не може да го говори и нищо не разбираше, когато някой й приказваше. Той повече разбираше от Юлия!

Ивана е лекомислено момиче. Мерал е пък заблуден, че ще намери жена от подобен формат!

# 1 151
Дори не мога да си представя какъв мъж би бил подходящ за Юлия. То само като я видиш с ленивите ѝ движения, походка на полузаспала патка и ти става ясно, че нищо свежо и смислено не можеш да извлечеш от такъв човек.
Със сигурност е от вида продавач-консултанти, които често се коментират с приветливото си отношение... 👀 Хъ хъ

# 1 152
За Юлия Никифор 🤣🤣

# 1 153
BadBlueEeYeS, взе ми думите от клавиатурата Simple Smile

# 1 154
Момичетааааа, много сте писали))) Сега ви изчетох.
За плюшената играчка на Мишо да се изкажа, защото снощи не разбрах, че е слонче.
Значи, това е супер подарък според мен.
1. Юла не харесва нищо и Мишо не е глупак да не разбере, че "тази" е особена. Може да е споделила за плюшака дето го държи вкъщи.
2. Слончето е символичен подарък. Слонът носи щастие, закрила и всеки има вкъщи едно слонче. Можеше вярно да е някакъв сувенир, но Мишо е заложил на закачката. Хем да не е претенциозно, хем да показва отношение. Беше взел и цвете.
3. Защо не е купил нещо сладичко -кутия примерно. Еми то това понякога се поднася на гости, като ходиш, понякога в болница, не се знае киселяка как ще го приеме. Решил е да я заведе в сладкарница и хапне каквото си избере. Супер решение за мен. Хем да си почине от пътя, хем да се отпусне, хем да е доволна (ако е възможно това)
4.Не съм психолог, но хора, като Юлла се държат така, защото осъзнават, че не са нищо особено, имат ясно съзнание, че са по-нисши индивиди и надувайки се си мислят, че ще замажат положението.
5. Ако Юла не харесваше Мишо нямаше така да се държи. Тя се е спекла и се чувства несигурна, още повече, че няма речников запас, знания и не може да се шегува явно и бъде контактна.
6- Юла се спече на сутринта след сватбата. Не защото не харесва Мишо или защото не е спала от хъркането му. Правили са секс със сигурност, Юла е изтрезняла и си е спомнила как се е държала и какво ще видим на екрана. Затова и е отразяла Мишо и го напада и апострофира, кисела е, гузна е.
7. Вменила му е вина за нещо според мен и Мишо се утрепва да я оправдава, да е тактичен и да я разведрява.
8. Бижу не е взел, защото е ясно, че тя няма да го хареса. А аз и не виждам тя да носи бижута. Вкусът се видя на Юла от избора на сватбена рокля и обици.
9- Според мен сте в грешка. Юла изобщо не прилича на Васа, освен в мечтите си да е кифла. Тя Юла прилича на Заро. Същият енергиен вампир в женски образ обаче е.
10. Юла е била зарязана, не се и знае колко време е била с онова момче, но е имала връзка с него. Не е продължила обаче повече от 5-6 месеца. Предполагам момчето е приятел на мъжа на момичето с което се снимат и е качила снимките.
11. Юла няма да се промени, тя просто в такава среда май живее и така е възпитана. Майката на Юла също ми се видя студена жена. Тези хора нещо са преживели за мен.
12- Юла май нищо не е взела, но работи като продавач на козметика разбрахме. Мишо е масажист. Можеше да вземе нещо за мазане -балсам, соли, не знам нещо такова. Ама къде ум в тази пуйка.
13. Не знам видяхте ли в колата как изглеждаше Юла. Преди да почне да говори имаше такъв студен и злобен поглед. После се освести и промени изражението си. Обърнете внимание, защото това говори много, поне за мен.
14. За мен Юла е студен и злобен човек. Не бих допуснала такъв в обкръжението си. Не защото уж не харесва Мишо. Тя и да харесва нещо е свикнала да отрича и прави чупки. Така мисли, че си вдига цената.

Общи условия

Активация на акаунт