Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 797
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 155
Имам въпрос за Мерал, как решихте, че Ивана е неговия тип жена? Нямаме инфо какви жени е харесвал, ето видяхме бившия на Юлия. Мисля, че трябва да проучим , преди да си вадим прибързани заключения, само защото изглеждал влюбен и обсебващ.
Предполагам, че въпросът ти е свързан с моето мнение.
Аз приех, че потребителката Jeanne d'Arc наистина познава Мерал и се доверих на информацията, която тя сподели за него, включително и за предишните му жени. Което само потвърди мнението, което имах от по-рано.
Направих си труда да прочета отново постовете на Жана Дарк, която добре познавала Мерал. Имаше само в първия й пост инфо за жената, с която се разделил, но командировките й не били причина за раздялата. За нея се казваше, че е зряла и пластиката не й била чужда. От тази оскъдна информация не мога да си направя заключение , че Мерал харесва жени като Ивана. Явно общото между Ивана и бившата на Мерал е пластиката.

# 1 156
Какви оправдания биха дали, не знам, но това не личи че да ги вълнува, те са си изпълнили задачите да докарат рейтинг и  какво им пука за другото.
Същото си мислих. Риалити - гони рейтинг, респективно печалба. Продуцентите са наели психолозите с тези условия при висок хонорар. Знаем, че седмица след края на излъчването всичко ще отшуми. Жалко за тези, които са преживели негативни емоции.

# 1 157
Да! Еднакви гъби са и двамата. Той ще припадне от радост, тя от ужас. Юлчето си мисли, че до нея трябва такъв мъж да застане
Скрит текст:

# 1 158
Абе с този асиметричен бретон и той няма да и хареса.

# 1 159
Мисля, че Юлия щеше да хареса Стефан от първия сезон и може би тогава щяхме да я видим в различна светлина. Може би... Simple Smile

Благодаря за обратната връзка, Fair play. Писах ти ЛС, за да не занимаваме хората с нашия "спор". Simple Smile

Последна редакция: чт, 16 май 2019, 19:37 от tidaflyr

# 1 160
Сега почнах да си мисля как би било, ако вярно бяха сватосали Юлия и Форко. 😂😂😂 Щеше да има поне целувка, той май и не хърка, така че не се знае. Ако бяха и в Кипър - беше слънчево, току виж и го харесала.

И ако Мишо не беше от Пловдив - с Василена. Тя щеше да му намери кусур, че няма вишу, но може би ѝ бил симпатичен. Ох мечти...

# 1 161
  • София /Абсурдистан
Лейди, аз не разбирам много от тия работи, обаче клипът е от 2008 г., а и лицето и е издължено като на кон. Та мисля фотошопът е играл или нещо подобно.
Съжалявам много, не съм видяла, че е отпреди 10 г. Ама пак изглежда добре. А може и техники разни да има, знае ли човек вече.

# 1 162
Никой не може да ме убеди, че при подбора на участниците в този сезон е търсено друго, освен най-голям сеир. Никаква мисъл за съвместимост и щастливо съвместно бъдеще не са вложили "специалистите", те са тотално противоположни.
Къде ти скромния, патриархален Мерал с Ивана, която търси живот на чалга дива, къде ти залюхан Фори с лустросаната претенция Василена и абсолютната гавра- отпадъка Светозар с Таня, която толкова му е извън лигата, че повече няма накъде.
Мишо и Юлия мислех, че са горе долу на една вълна, но той си е свестен, ми се струва, а тя е вечно недоволна от живота и нищо не я вълнува.
Подигравка с участници и зрители, а и със самите си "кариери" са се подиграли тия мачмейкъри. Един нормален човек, гледал това предаване, просто не би им потърсил услугите.
Какви оправдания биха дали, не знам, но това не личи да ги вълнува, те са си изпълнили задачите да докарат рейтинг и  какво им пука за другото.
Добре казано, ние очаквахме едно, а те /продуценти и мачмейкъри/ - съвсем друго. Психолозите не само се изложиха, но изложиха и професията на психолозите и семейните консултанти. А астроложката една прогноза за съвместимост не неправи до момента.

# 1 163
Лейди, аз не разбирам много от тия работи, обаче клипът е от 2008 г., а и лицето и е издължено като на кон. Та мисля фотошопът е играл или нещо подобно.
Съжалявам много, не съм видяла, че е отпреди 10 г. Ама пак изглежда добре. А може и техники разни да има, знае ли човек вече.

Ивана наскоро сподели, че съвсем случайно е установила, че има проблем с щитовидната жлеза и след операцията и последвалото лечение е свалила излишните килограми без диети.

# 1 164
  • София
Да! Еднакви гъби са и двамата. Той ще припадне от радост, тя от ужас. Юлчето си мисли, че до нея трябва такъв мъж да застане
Скрит текст:

Идеално си представих Юле и Фори-страшно забавна комбинация биха били, като двойка ленивци. 😂😂
 Но дори той е изпълнен с енергия в сравнение с нея. Момичето е много, ама много заспало.

# 1 165
Скрит текст:
А не- този го искам за себе си Stuck Out Tongue

# 1 166
Ама те не са давали още гостуването на Юлия, съмнява ме да не е занесла нищо. Чак пък такъв тапир..

# 1 167
Аз да се изкажа за неустойките.

Както woox спомена сумата не е малка. И това сме го коментирали в едно друго риалити, позицията ми е същата.

Пример: 10 000лв. Едно е да ги получиш тези пари, друго е да ги извадиш от джоба си. Ясно гордост, достойнство, но колко месеца трябва да ги работи Юлия, Ивана, Таня...и не стига, че вече са те орезелили в първите епизоди, а излиза, че си и плащаш резила. Ми не, играеш умно - напред и докрай.

Относно Василена, смятам, че е плакала на мама, а тя на тате. Не вярвам Васа сама да си е платила. Бащи ѝ ми се струва, че е със стабилен бизнес, а и умен се оказа, не се появи в ефир да се излага. Другия вариант е адвокат да е постигнал някакво споразумение.

# 1 168
  • София /Абсурдистан
Ама те не са давали още гостуването на Юлия, съмнява ме да не е занесла нищо. Чак пък такъв тапир..
То за да се държиш подобаващо и адекватно, възпитание се иска, ама къде ти. Отишла е с ръцете в джобовете. Тя не си харесва мъжът и няма пари за плащане на неустойки. Че и на сватбата си беше горе на черешата, за да може да понесе ситуацията сигурно. Мале, егати бутафорията.
Вероятно очаква принцът на Монако да и направи предложение. Нищо по-долу не е достойно за нея, само неудачници.

# 1 169
  • Пловдив
Мерал му личи от километър ,че е влюбен в Ивана .
Тя обаче хич не се впечатлява от това .
Някакси безразлична ми се видя .
Според мен поне да го беше прегърнала ,една целувчица да беше му лепнала .
Тя уж беше изненадана ,а не показа чувства .
Мишето много хубав станал ,като си направил прическа .
Той също показа чувства ,а Юла вятър вее в косите .
За плюшеното слонче беше мил жест от страна на Мишо .
За Таня и Светозар ,без коментар !

Общи условия

Активация на акаунт