Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 821
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 690
Боже, жълтите медии са първи, но обстойно описано всичко в епизода.
Изчетох коментарите и ми направи впечатление мнението на един Любо- Този изостави жена си на смъртно легло.
https://blitz.bg/layfstayl/svetski/zhestok-seks-skandal-v-zhenen … i_news673833.html

Вярвам в това!
+1 от мен
Даже се замислих над един от коментарите, че може бащата на Павето да е преписал жилището на съседката, ако тя се е грижила за него. Силно се съмнявам Жълтогащев да се е грижил някога за някой друг, освен за себе си.

София не е Париж. Все ще се намерят хора, които познават тая звезда. А също вярвам на коментара, върнах се да ги доизчета докрай, реагирах на първия просто.

# 691
fanfanito, шеумрастеб! Smiley Защо прехвърляш 150 страници тема, погледни си публикациите в профила.

Чакам 22:00 ч

# 692
  • София
+1 от мен
Силно се съмнявам Жълтогащев да се е грижил някога за някой друг, освен за себе си.
И аз го вярвам. На този егоистичен самогъзник от сто километра му личи, че през живота си не се е грижил за нищо и никого.

# 693
Този Лисан - Фазан "уби всичко детско в мен", една от любимите му реплики, но вече ми дойде в повече този негативизъм. С риск да си обременя кармата, му пожелавам тежко възмездие за всичко сторено във формата и в несретния му живот.
Имам въпрос за Мерал, как решихте, че Ивана е неговия тип жена? Нямаме инфо какви жени е харесвал, ето видяхме бившия на Юлия. Мисля, че трябва да проучим , преди да си вадим прибързани заключения, само защото изглеждал влюбен и обсебващ.

# 694
Ся кат си сложа едно малко и фъстъчки (друго нямам) и ще си гледам Мишака с нов фасон))
Заро-Фазо ви го отстъпвам. Чиляка няма гащи, не щъ таквиз сексита. Аз съм старомодна.
Ха.ха представете си Заро по прашки да прави стриптиз мъжки))) Той нали всичко знае за дамите и как да им вдига адреналина (да си го мерят с фазомера) Joy
Фани, кефиш, момиче. Мишо е и моят фаворит, настанявам се удобно да коментирам първите впечатления на Юлка от Коматево. Сигурно ще започне, не това не може да е квартал на Пловдив, сигурен ли си , че не сме в Карлово?

# 695
Имам въпрос за Мерал, как решихте, че Ивана е неговия тип жена? Нямаме инфо какви жени е харесвал, ето видяхме бившия на Юлия. Мисля, че трябва да проучим , преди да си вадим прибързани заключения, само защото изглеждал влюбен и обсебващ.
Предполагам, че въпросът ти е свързан с моето мнение.
Аз приех, че потребителката Jeanne d'Arc наистина познава Мерал и се доверих на информацията, която тя сподели за него, включително и за предишните му жени. Което само потвърди мнението, което имах от по-рано.

Мишо е и моят фаворит, настанявам се удобно да коментирам първите впечатления на Юлка от Коматево. Сигурно ще започне, не това не може да е квартал на Пловдив, сигурен ли си , че не сме в Карлово?
А, не! Пловдив не е "някаква" Италия! Само да е посмяла да се оплаче от "това време и тези къщи"... Ще има кръвно обидени. Simple Smile

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 21:31 от tidaflyr

# 696
Ще потърся, добре. Все пак ревността, за която всички говорят, дори гещталта, малко ми убягва в поведението му. Чухме думите на Ивана, искал да разбере с кого говори, кои са приятелките й, ами нормално, когато искаш да опознаеш човека до себе си

# 697
Някой може ли да ми даде линк за гледане на снощния епизод? Не ми отваря "Нова плей" . Изпуснах изцепките на Фазомеро...

# 698
Юлка от Комо не се впечатли, вие чакате да хареса Коматево ,и то насред зима 😂 Мишо до тук е бетон ,олимпийско спокойствие .Струва ми се, че я харесва ,иначе никой мъж не би издържал на толкоз чепат характер. Тя е симпатяга външно и се усмихва доста все пак .

# 699
  • Terra incognita
Гещалт ми звучи всеки път като гащат петел. Баш така си и изглежда тоя момък 😂

# 700
# 701

Ама от декоративните петлета Laughing

# 702

Мишака ми се види по деен да е в този епизод. Взел букет, купил подарък и направо се метна да я целува. Тази пуйка не знам как е реагирала. Почвам да се облизвам, ще е интересно))  Мишето е убавец сега с таз прическа, така ми се видя. Нещо в промото четох, че Юла май няма да хареса къщата обаче, така ми се стори. И тук някой сподели, че съседки били казали, че я видели там за малко, ама и било тясно или нещо такова. Ше я видим, няма да ни остави на сухо Юла, сигурна съм.))

# 703
Ако ще избираме прилика с фауната, на мен ми прилича на риба-клоун.

# 704
  • София
Юлия и Мишо се срещат на Джумаята, може Пловдив да ѝ хареса повече от Италия. То е ясно, че няма да ги бъде, но  дали ще излъжат, че ще живеят заедно на квартира и как ще им снимат семейния живот ... или то вече май няма за кога.
Очаквам още по-брутален да стане Фазомеро. "Когато човек не може да каже нищо добро за себе си, а му се иска, той започва да говори лошо за другите." (Михаил Литвак)
... Гещалт ми звучи като немски гей.

Общи условия

Активация на акаунт