Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 816
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 705
Юлка от Комо не се впечатли, вие чакате да хареса Коматево ,и то насред зима 😂 Мишо до тук е бетон ,олимпийско спокойствие .Струва ми се, че я харесва ,иначе никой мъж не би издържал на толкоз чепат характер. Тя е симпатяга външно и се усмихва доста все пак .
О, тук съзирам отново необяснимата логика на сценаристи и всички там ... от екипа - Комо -> Коматево Laughing

# 706
Представяте ли си това, което пише този Любо, да е истина? И гадът после да се е правил на дълбоко опечален и скърбящ? И да е извличал и от смъртта й някакви дивиденти?

# 707
Гещалт не е ли гей? Не ви ли дразнят тия мачмейкъри като непрекъснато го изкарват като че ли това, което се случва на младоженците всъщност не се случва реално, а е само в техните глави, те са избрали да се чувстват така (като жертва примерно Мерал). За мен той наистина е жертва, въпросът е на кого или на какво. Според мен е жертва на наивността си, на влюбването си в неподходящия човек също и на Иванка, на която доброволно се е предоставил. Не се държи или изживява като жертва, а се мъчи по негов си начин да оправи нещата, който е ОК. Проблемът е в Иванка - оказа се костелив орех, по-независим, егоистичен и инатлив от него. Все по-симпатичен ми става Мерал и много добре го разбирам защото имам подобен подход към живота - все искам всичко да разбера, изясня и оправя На мен специално тоя подход не ми носи позитиви - напротив - губещ ми е трябва да го сменям. Но Мерал според мен добре се справя, просто не е уцелил човека, защото Иванка не е влюбена в него - да се влюби е единственият начин да започне да се съобразява с човека до себе си.

# 708
Представяте ли си това, което пише този Любо, да е истина? И гадът после да се е правил на дълбоко опечален и скърбящ? И да е извличал и от смъртта й някакви дивиденти?
Нима ти изглежда като човек, който за нищо на света не е способен на такава низост?! Този и майка си би продал...

# 709
Аз имам чувството, че от сватбата Гащьо търсеше повод да се похвали в национален ефир с половия живот, който имат с Таня. Сакън някой да не се усъмни, че е консумирал връзката. И го изтъкна във възможно най-неподходящия момент

А Юла и Мишо май изобщо не са били интимни - като гледам как се разцелуваха по бузките, когато се видяха сега на промото - като ученици в 4 а клас

# 710
Представям си го. Но жената е имала дете. Надявам се Павето да не е ощетило момчето и всичко да е останало за него.

Последна редакция: ср, 15 май 2019, 22:13 от sunny_rose

# 711
  • София
Подозирам, че Гащников е непрозрачен само и единствено заради неизпраното си бельо.  Confused

brumchilka, да, представям си. Мога да си представя всякаква низост от страна на това същество.

# 712
"Зари" продължава да се прави на значим, важен, на фактор в нещо си, ох,...Таня има здрава психика, владее се, а оня рине под дъното, кота минус!

Ох, "Зари" - както е облечен и подпрян на вратата- ми прилича на Балу/само дето Балу е приятел на момчето от джунглата/

# 713
  • София
Не бих могла да проведа никакъв цивилизован разговор с това създание от преизподнята. До края бих го игнорирала, ако не искам да плащам неустойки. И чао.
О, той я усетил още от началото, че е студена, мизерникът! А как лицемерничеше и се умилкваше през цялото време. Гад! Да продължава Таня да го навита на кучето в г*за!

# 714
Развод ми дай и не ме мъчи Grinning

# 715
  • На правилното място в правилния момент
Хахаха, закопа го: "С едни гащи на село караме цяла седмица!" Браво, Танче!

# 716
Божееее, леке мръсно- *Таня  така я били учили на село, на вестник *Работническо дело* се хранели...как каканиже нелепици тоя имбецил жълтопаветников.
Загряха най накрая мач мейкърите,че той не може нищо да осигури на една жена.

# 717
  • София
Неее, неее, не се трае. Кукулева откри Америка в разясненията си.

# 718
Отвратителен е този Светлозар. "Не са ли виэучили на село? "Немога да го слушам!!!

# 719
  • София
Защо така се гаври  с Таня.Как може да е толкова злобен и да удря по болното място?А в началото ми беше жал за него.

Общи условия

Активация на акаунт