Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 821
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 675
  • Тра-ла-ла
Ще му се на Фазо да е жиголо да заможни дами. Но не става само с намерения, трябва и салам Joy

# 676
  • Terra incognita
Ще му се на Фазо да е жиголо да заможни дами. Но не става само с намерения, трябва и салам Joy
И домашна ракия и касетки с ретро чалга 😂

# 677
  • София
Този Марио Стефанов е същи локум от темата Mask
Локум, Бънди, Фазомер, Марио... четириглава ламя е това. Като отсечеш едната тъпа глава, нова никне!

Многоглавото зло 

# 678
Не се е родил на правилното място господинът...

Скрит текст:

# 679
Монако, тази ламя е много симпатична и позитивно нахилена ,не бива да бъде сравнявана с половия атлет на републиката. Обидно е за нея.

# 680
  • Terra incognita
Ма, молА ти се. Тия ще си скъсат саритата, щом зърнат тоя нечовешки сексапил.

# 681
 author=tidaflyr link=topic=1115825.msg38719837#msg38719837 date=1557940884]

Скрит текст:

[/quote]
Индийките са много напред в материала, да засилим колективно Фазомера към Индия.Simple Smile

# 682
  • София
Монако, тази ламя е много симпатична и позитивно нахилена ,не бива да бъде сравнявана с половия атлет на републиката. Обидно е за нея.

Smile То пред това намачкано безгащно зло всяко чудовище е симпатично.

# 683
  • София
Скрит текст:
Тези "жеНки" евентуално биха могли с много зор и с още повече бой да му наместят чакрите на Голо*ъзов. Жалко, че са толкова далече.  Mr. Green

# 684
Боже, жълтите медии са първи, но обстойно описано всичко в епизода.
Изчетох коментарите и ми направи впечатление мнението на един Любо- Този изостави жена си на смъртно легло.
https://blitz.bg/layfstayl/svetski/zhestok-seks-skandal-v-zhenen … i_news673833.html

# 685
  • София
Женки-фенки, набира популярност, предизвикваща масов гастроезофагеален рефлукс.

# 686
само не разбирам какъв интерес има Светозар да заснеме и след това да даде този запис на разговора им да бъде излъчен. Вижда се, че той снима и след като Таня доста го изобличи и изложи, защо изобщо продължи да снима и как е позволил това да се излъчи. Не мога да си обясня.. Единственото, което ми хрумва е, че му плащат за този театър

Мммм да и аз си го помислих за плащането!
Зрителите търсят сеир и интрига.

# 687
  • Terra incognita
Изчетох коментарите и ми направи впечатление мнението на един Любо- Този изостави жена си на смъртно легло.
https://blitz.bg/layfstayl/svetski/zhestok-seks-skandal-v-zhenen … i_news673833.html

Вярвам в това!

# 688

Вярвам в това!
+1 от мен
Даже се замислих над един от коментарите, че може бащата на Павето да е преписал жилището на съседката, ако тя се е грижила за него. Силно се съмнявам Жълтогащев да се е грижил някога за някой друг, освен за себе си.

# 689
  • Terra incognita
Човек, който се грижи за себе си, си сменя бельото ежедневно. Единственото, за което се грижи, е да натъпче търбуха и джоба с чужди пари.

Общи условия

Активация на акаунт