Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 627
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 380
Според мен не беше нужно да ги водят в чужбина и да се харчат за рокли и сватби и после хората да са обвързани с договори. Можеше да се излъчи цялата работа по съгласие на участниците. Ако те самите са ok с преживяното, защото сега и Нова участва в психическия тормоз. Че то цяла България ги видя тези работи. Таня след като е правила кекс с Жълтите гащи едва ли ще може да намери някой нормален мъж! Така ги виждам нещата! Взеха си жертва, в името на сеира!

# 1 381
  • софия
Ходих да гледам епизода със сватбата на това и Таня. От негова страна са били само кумът със съпругата, лелята и младежът, още 2 възрастни жени (сигурно и те са някаква рода, как са се навили да ходят ми е чудно) и дъщеря му. От страна на Таня бяха децата и сума ти симпатични приятелки. Охххх, как знам, че малките детайли са показателни и как винаги ги пренабрегвам в началото.

# 1 382
  • Terra incognita
Абе, въобщеее, положението на самозваното Паве е "жълти зъбки и нерви лабави".

# 1 383
Таня след като е правила кекс с Жълтите гащи едва ли ще може да намери някой нормален мъж!

Че да не се е изтъркала Таня, че да не може. Не виждам ,какво би и попречило, единственно може да е по- предпазлива след този горчив опит. Пък и не всеки гледа това предаване.

# 1 384
biglubo, внимателно подбирай какво пишеш, че си поставен под съмнение. С тази снимка и някои твои стари постове... в полза на "Зарко", както го наричаш. Smiling Imp

Бъркаш ме с някой.Нито го наричам Зарко, нито имам постове в негова полза:)))Повод за съмнение давам само защото нямам котка;)

# 1 385
Аз много искам тя да не губи надежда, че може да срещне сродна душа след това опарване. Не всички са идиоти и използвачи.

# 1 386
Сега аз много я харесвам и се надявам да намери сродна душа! Имайки предвид моите родители, които са малко по-големи от тях и това баща ми как разсъждава... Не става дума за Иванка там нещата ще са лесни! Възрастните хора не искат “известни” жени с подобен род изяви! Дано да не съм права! Ако поне и бяха “спестили” това с половия живот!

# 1 387
Аз съм сигурна, че  много мъже ще я потърсят след предаването и по-скоро ще сечели от участието си.

# 1 388
Ходих да гледам епизода със сватбата на това и Таня. От негова страна са били само кумът със съпругата, лелята и младежът, още 2 възрастни жени (сигурно и те са някаква рода, как са се навили да ходят ми е чудно) и дъщеря му. От страна на Таня бяха децата и сума ти симпатични приятелки. Охххх, как знам, че малките детайли са показателни и как винаги ги пренабрегвам в началото.

Може ли линк?

# 1 389
Нали Таня каза, че сутрин излиза на работа ?!
Жълтия излиза за работа след 10. Стана ясно, след като се оплака, че Таня спала до 10. Тогава някак останах с впечатление, че тя не спи в квартирата, защото каза нещо от рода, че се срещнали на входната врата.

# 1 390
Мама_Нана, слава Богу наистина не съм имала личен контакт с гащите на господина, но се базирам на разкритията на Таня, относно личната му хигиена, та, предполагам така "ухаят" .
Беше съвсем добронамерена шега. Извън контекста на темата някой да не реши друго. Blush

Скрит текст:
Един път измамен /за апартамента/, втори, трети ... път, все измамен ли е!
Ами да, измамен е, разбира се. Измамени са очакванията му да го финансират и дундуркат.  Mr. Green
Не очаква, а е сигурен, че са му длъжни.
В интерес на истината, участията му показват едни много нахакан, много вътре в нещата, обществен деятел. Предубедена съм, но е като кърлеж, смуче докато падне.

Таня след като е правила кекс с Жълтите гащи едва ли ще може да намери някой нормален мъж!
Защо?  newsm78

Аз съм сигурна, че  много мъже ще я потърсят след предаването и по-скоро ще сечели от участието си.
Мисля същото, но тя ще бъде много предпазлива и резервирана.

# 1 391
Най-вероятно нищо да не са правили с Жълтия, така като го гледам е негоден за тая работа, неслучайно само за това плямпа.

# 1 392
Деветият вал е залял страницата на *Женени от пръв поглед* и сега и да искат, не могат да трият нищо модераторите. Един положителен коментар в подкрепа на миризливия пор , обитаващ дупките около жълтите павета няма. Стара поговорка -* Волът рие, на гърба му пада*.
Хубаво изрови дъното снощи и се самозатрупа в нарцистичната си клоака.
Неспособен на нормален диалог и отношение, единствено боравещ с низости, провокации и дундене, когато не му изнася.
Тръгнал с видеото да покаже на аудиторията колко е неразбран, неоценен и незаслужен, но подцени капацитета на партньора.
Да завиждаш на човека до себе си /шампионкааа/, да опитваш всячески да омаловажаваш труда и принизяваш личността му, воден единствено от намерението си да изпъкнеш пред неколцина заблудени фейс фенки, които дори не те познават отблизо - какво е определението за подобна гад?!

Мерзавец!
Надценил се смърдящ пор.
Още в епизода с тренировката в басейна взе да му светва "червената лампа" и предполагам си е казал:
- Ооо, таз' жена ще ми стопи лагерите. На мен такава не ми трябва.
Малко след това наточи словесната шпага и започна да напада Таня с укори, обиди и дори компромати. За последното визирам нещата, които Таня му е споделяла на 4 очи и той си позволи да ги използва във видео записа по време на скандала им. Много долно и зле пресмернато от негова страна, без да си дава сметка, че до толкова вече е разклатил почвата под краката си, която бавно и сигурно го повлича в блатото.
В началото го мислех за по-умен. А то се оказа сапунен мехур. Много скоро се спука.

# 1 393
  • София /Абсурдистан
А, ще си намери Таня човек, едва ли ще е чак такъв проблем. Просто тук изтегли късата клечка.
И аз искам да го видя Фазо с Луна или Захажаева Simple Smile)) Ще си намери майстора много бързо.

# 1 394
Защо?  newsm78
И аз питам защо... Вярвам, че сред мъжете на нейната възраст има достатъчно, които мислят трезво и съвременно и за които този факт (или по-точно хипотеза) не би бил проблем.
Таня не се изложи по никакъв начин, точно обратното - опитаха се да я очернят, но тя нито за миг не се отклони от достойната линия на поведение и с това натрупа само дивиденти. Иска ми се наистина да има кой да я оцени. Освен нас, разбира се.

Общи условия

Активация на акаунт