Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 274
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 770
Синьоочка, като напиша нещо за претенции и се появяват 10 човека да ми обяснат как било правилно. Всеки иска добра партия за себе си. Но първо трябва да изискваш от себе си. Значи ти нямаш дом, но имаш претенции към чуждия. Ти не си му подарила нищо, но имаш претенции към подаръка.  Ти не си пътувала, но навсякъде е тъпо. Не говориш английски, но имаш претенции към неговия. Какво да мусля за такъв човек??
Таня е класи над Юла, не става за сравнение

# 1 771
  • Terra incognita
Посредствеността не е престъпление. Но когато е гарнирана с високо самочувствие, нулево покритие и като бонус- кисел нрав, няма как да не станеш обект на подигравки.

# 1 772
Оо и Таня много я плюха, в началото на предаването, кога пуснаха темите. То не беше стара, то не беше сбабичосана, то не беше не знам си какво. Бързо се забравя.
Сбабичована никой не е използвал. Много моля! И да аз съм от тези, които твърдяха, че жената изглежда по-възрастна за годините си, което предвид какво е преминала е съвсем нормално. Много моля да не си насосваш и украсявал нещата. Никой не я е плюл.
Аз си поддържам мнението, че за мен не е чак такава красавица, каквато я изкарват повечето, но това не значи , че не е добър човек. Двете неща са коренно различни.
Ето например за мен Юлия има някакъв чар, не като човек е отвратна.

# 1 773
Аз също не мисля, че Таня е красавица, но не го коменрирах, защото тя не заложи на външния вид на партньора като водещо условие.

# 1 774
Ами то от край време тъпотията и амбициозността вървят ръка за ръка.
Вижте само Алековия Бай Ганьо, той си е баш събирателен образ на една част от нашенци..

# 1 775
То Заро е направо Алеков образ.

# 1 776
Малеее, изумявате ме)))
Да, подразних се. Да, бяха груби постове на някои нови списващи тук, но с малко постове в профила си.
Не можех да отговоря, защото от телефон пиша бавно и се изнервям. На компютър съм на 6 и затова са ми дълги постовете, просто мисълта ми прелива и щракам бързо и те така (по 10-пръсна система да уточня))))
Сега да кажа, че не ми е жизнено важен никой от предаването. Писах, че съм спортувала преди много години (не кат Юла) В природата ми е да си харесам някой и да съм му фен.(грубо казано) Нито ревнувам Мишо, нито Юла ми боде окото.
Подразни ме Юла, че е груба, няма женственост, посредствена е, но това прощавам. Не прощавам това, че умишлено и много тънко излага Мишо и му прехвърля част от недостатъците си. Вменява му вина, унижава го. Вие не виждате това, ама мен ме боде. И други неща, описала съм ги в дъъългия пост. И сега този ще стане дълъг, ама кво да направя. Нито е спортистка, нито е екстремна, ама какво да ми хареса кажете.
Лъжите на Юла, чупките на Юла, че е красавица ли, че е образована ли, че се държи възпитано ли (не ми казвайте, че не псува и бие и затова е възпитана) Човек дето на нищо не се усмихна, не се разведри, не се зарадва и не оцени. Да, ако не харесвам някой ще му дам сигнал (нейните са ясни и повтарящи се и Мишо не е малоумен си мисля), ама ще се държа така че да не излагам и него и себе си.
Да, за мен Юла е Заро в женски дрехи и по-мек вариант. Същите качества има  на характера, че и отнесения поглед.

За Юла още една неистина открих. Видях линка за профила на майката, оттам и по родата. Да, има 3 братя. По-големият- Георги е женен и е автоинструктор, има и детенце. По-малкият-Жельо, изглежда фен на ски, пещери и такива неща. Подозирам и че онова момче, дето Юла се е снимала и го мислим за приятел неин (може и да е бил) е от кръга на малкия и брат. Самото момче изглежда и по-младо от Юла (ама не го твърдя). Работи подозирам в ДОМКО. Снахата е от Свиленград, че май и приятелката на малкия брат. Вероятно родът им е оттам (предполагам)
Предаването ми е интересно, ама не ми е фактор в житейски план и да ме удря на емоции. Хич ми не дреме за никой във формата. Записали са се, направили са си избор, сега що пишат негативи, еми който си го заслужава си го получава.

Както Смърфи писа (явно така и е предадено и представено) си помислих, че Юла е сестра на дипломат, политик, крупен бизнесмен най-малкото, че да бръкне 50 бона ей-така да спасява сестрата от нещо дето доброволно се е писала и иска да пробва. Всеки си търси щастие, няма значение начина, стига да не пречиш на останалите.
Да, ама Васа и Юла замотаха избора. Защото Юла не е посочила какво точно иска и търси. Не беше много придирчива, беше съгласна на компромиси. Ама да виждате в нея такива качества.? Аз не виждам, това ме ядосва си го признавам. Не харесвам такива хора и в моето обкръжение, а ги има. За мен те са меко казано вредни.
А дали като съм писала, че Юла е трътлеста, има странна походка, къси крака, еми писах го. Такава е. Вие друго ли виждате? Обаче момата спортува активно и ще се коригира. Споко. Пък дали аз съм такава, че така да съдя. Имам приятелки много по-зле от Юла на външност, но ги обичам, уважавам и си помагаме. Ама те са прями, открити, слънчеви и някои ...необразовани (нямат висше, аз имам де да се похваля за протокола) Та.. това ми е мнението и не ми пука, дали съм приятна, неприятна, ревнива, завистлива. Тук съм да се веселя, ама го превърнахте в Форум "Защитете Юла" , няма какво да защитавам в нея. Кажете какво да се хвана и почвам! Аз не виждам нищо , нито 1 нещо положително в нея.

Виждам докато съм писала, че сте обсъждали Таня, че си търсила мъж с жилище и оттам нещо си тръгнало. Ми да, аз го писах, май и затова съм виновата. Ма така си е. Кво сега, да не би да не е истина. Тя нямаше да се запише във формата, айде сега да викаме на бялото-черно. Ми не става, аз поне не мога. И какво лошо има да си търсиш такъв мъж на тези години? Тепърва няма да отглеждаш деца и градиш нещо. Тя си търси мъж стабилен, с някаква професия, възпитан, да има дом и свият грездо за стари години. Какво му е трудното и лошото?

# 1 777
Мисля, че "проблемът" идва от липсата на материал за обсъждане. Гледаме 80 минути на седмица, много "празно", някой подхвърли нещо от "кухнята" или личния живот на участниците и ние като пирани - до последното късче.
Защо да не се обсъжда външността? На мен това не ми се отдава, не съм наблюдателна в това отношение, не ми е приоритет. Има хора, които са способни във външността да открият черти от характер, начин на живот и т.н.

Специално двойката Юлия и Мишо, имат много сходно, както във външност, така и в образованост, вероятно и в начина на живот.
В случая Мишо подходи кавалерски, предвиди, че ще го гледат много хора и ще бъде обсъждан. Направи възможното от своя страна, да не се излага и да не излага партньора си и до момента се справя.
Юлия обаче предприе друга стратегия, да мълчи и да не прави нищо, мислейки, че околните ще компенсират. Лош избор, защото е уморителен и отегчителен, с което не се справи. Не можа да прикрие досадата и съжалението, че трябва да изтърпи всичко това. Далеч съм от идеята, че някой от двамата е прост, ограничен, много или малко взискателен, критичен, самокритичен ... обикновени хора, случайно попаднали един на друг.
Факт е, че имат приятели, че са имали някакви връзки т.е. има хора, които ги харесват, независимо от това, какво сме написали и какво ще напишем.

Улях се, много ми е писателско днес. Blush

fanfanito  Hug
Ревността я сложих в кавички, подчертавам го. Crossing Arms

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 12:22 от Mama_Nana

# 1 778
Ама какво се оправдавате всички сега,всеки писал това ,което вижда през собствената си призма Grinning
Всички виждаме с "различни очи" и отчитаме нечие действие според собственият си мироглед и начин на живот.
Няма идеални в предаването,няма идеални и тук.Повтарям се,но за мен всеки има нещо симпатично в себе си от участниците,но класически красавец не е никой.Сега да не ме пита някой и за Фазо,ами и в него в началото намирах нещо симпатично Stuck Out Tongue Winking Eye

За Фанито да се изкажа.Много си е готина,много и дълго пише жената,но и доста забавно.Аз си я чета с кеф и ме усмихва,на който му е досадно скрол и готово.
ПП.Появила се Фани.Стой си душке Simple Smile

# 1 779
Ма как бре)) Аз кат Танчето. Не предавам фронто квото и да става. Ше ме плашуват тук някой, да бе да)) Било ми смъкнато дупето, ма как бре, ей ся ще се фотна))

# 1 780
Има и един момент, че всеки човек има един чар, който се усеща само на живо
 Както и , ако познаваш и харесваш човека, вече го виждаш с други очи

# 1 781
  • София
Хм, щом братчето на Юлия се казва така, да не се окаже, че майката е роднина на д-р Желю Желев. Приличат си по устите. Rolling EyesNerd

# 1 782
Монако, помниш ли откъде беше ЖЖ, някакво село май, ама към Бургас или бъркам. Тези нещо от Свиленград ми се виждат май. Може и да е случайно, но има нещо. Сега отивам да проверявам родословието на ЖЖ. Божеее, докъде ме докара таз Юла. Ма няма тук да оставя Мишко, да ми я правите таз на някаква, чак на Мис Свят ще я пратите още малко.
Проверих с. Веселиново-Шуменско. Май няма нищо общо.

# 1 783
Фани, душа, откъде ги намота тия подробности за семейството на Юлия бе....ако е от фейса, добре правя, че не се снимам и пиша рядко там, то направо не ти трябва ЦРУ.....
Преди време стана скандал в обкръжението ми от една снимка за рожден ден. Опасна работа.
Относно това как брат и казал, че ще даде 50 000 за неустойката - едно е да кажеш, друго е да го направиш. А така като гледам - може и да не го е казал, а така да е представено на Мишо.

# 1 784
milittana, от фейса бре
някой беше дал линк към профила на майката сутринта
ами нали това казвам, бил казал брата, така Смърфи писа
бил на позиция , важен и богат
и аз викам да го видя
та така

Общи условия

Активация на акаунт