Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 302
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 785
Или съм пропуснала, или съм забравила, желанието на Таня, за мъж с жилище. Не го намирам като претенция. Тя не е била сама жена, която да си търси другарче. Съвсем открито заяви, че в нейния дом, освен физическа има и емоционална причина, за да не се разчита на него като бъдещо жилище. Не мисля, обаче, че жилището е двигателя на нейното участие за разлика от Гащю, който точно това цели - някой да го приюти и издържа.
Визуално Таня не ми хареса, освен прическата й, но с поведението си ми стана много симпатична.
Мерал също ми е симпатичен, но гледам на него като на детишо дупе, нищо че е на 30 години.
Всички останали са ми скучни, дори скандалните В. и Н., дори "атрактивната" фолкдива.

# 1 786
  • София
Монако, помниш ли откъде беше ЖЖ, някакво село май, ама към Бургас или бъркам. Тези нещо от Свиленград ми се виждат май. Може и да е случайно, но има нещо. Сега отивам да проверявам родословието на ЖЖ. Божеее, докъде ме докара таз Юла. Ма няма тук да оставя Мишко, да ми я правите таз на някаква, чак на Мис Свят ще я пратите още малко.

Simple Smile Опасна си, действай!
 Желю Желев е роден  в село Веселиново, Шуменско. Има 3 братя: Йордан, Христо и Стоян.  Съпруга: Мария Желева. Бог да ги прости! Деца: Станка Желева, Йорданка Желева.
Присъствала съм на лекция по Философия на Президента, беше много скромен, даже стеснителен, но умен човек.

Допълвам, за тези, които не знаят: Желю Желев е женен за Мария Желева, с която има две дъщери и син. Първото им дете Митко, умира скоро след раждането от тежка вродена сърдечна недостатъчност. През 1993 г. по-малката му дъщеря Йорданка се самоубива.

# 1 787
  • Тра-ла-ла
Те и всички Иванова са роднини...да знаете Joy С каква лекота плякате някакви твърдения в тлъсти постове, че да хванат дикиш. После другите ги четат, вярват, повтарят. И пак опираме до факта, нещо повторено 100 пъти - става истина. Ходи после доказвай, че нямаш сестра. То така и в реала тръгват клюките и интригите...

# 1 788
Джули, нищо не съм плеснала, дето не е истина.
Може да се види във фейса.
Обаче по-кратко не мога да пиша.

# 1 789
  • София
Те и всички Иванова са роднини...да знаете Joy С каква лекота плякате някакви твърдения в тлъсти постове, че да хванат дикиш. После другите ги четат, вярват, повтарят. И пак опираме до факта, нещо повторено 100 пъти - става истина. Ходи после доказвай, че нямаш сестра. То така и в реала тръгват клюките и интригите...

Никой не "пляка някакви твърдения". Говорим си, обсъждаме... Ти какво предлагаш да коментираме?

# 1 790
Защо не изчакате следващия епизод, преди да се вкарате в новите филми )))?

# 1 791
Монако, Джули ми беше конкуренция за Мишето)) Ама сега кат таз Юла явно не го оцени и ще дири коня на принца, реши да ни обезкуражи. Тя нали е от Пловдив и с едни гърди пред нас. Това е, чисти си пътя за Мишето, разбрах я аз, Джулито))

# 1 792
Аз, мисля че, Таня има основание да търси мъж с жилище, но си беше много толерантна. Можеха да се изнесат в някое по приемливо, като цена жилище, но Заро освен лай**** гащи друго не може да предложи

# 1 793
С каква лекота плякате някакви твърдения в тлъсти постове, че да хванат дикиш. После другите ги четат, вярват, повтарят.
Дължината идва от десетопръстното писане и сме пред комп. т.е. успяваме да напишем мислите си, за разлика от другите, които кълват на телефон.  Mr. Green

Кое не е истина от написаното в дългите постове?

Защо не конкретизирате/посочвате обекта? Не всеки се напъва да мисли/сеща за какво става дума?

Можеха да се изнесат в някое по приемливо, като цена жилище, но Заро освен лай**** гащи друго не може да предложи
Също си го мисля. Таня, предполагам има някакви средства, а и да няма може да вземе кредит. Ако отсрещната страна е в подобно положение, същото може да направи. Не им е нужно голямо пространство. Но едно е да искаш, друго да .....

# 1 794
Реално липсата на дом и пари, може да събори всяка двойка. Това залага едни проблеми пред тях, които трудно се разрешават. На хронично безпаричие трудно се издържа

# 1 795
  • Тра-ла-ла
Който трябва - се познава в постовете ми. Grinning Аз няма да дам своя принос за интригите в темата Bowtie

Мишето Овен, аз Рак...няма как да стане хавата, ако ще и цял екип спецове с фуния да ми го налеят Joy За френдче, да си дрънкане и пеем - може. Sunglasses

# 1 796
За Таня
Тя и да има нещо спестено си има деца, внуци и т.н. Достатъчно се е борила, правила, създавала, отглеждала и т.н. Тепърва няма деца да ражда, отглежда, гради дом. Борила се е доста в живота. И с болест, и преди сигурно е все имало с какво. Иска спокойствие, човек до нея да споделя дните си и не е толкова взискателна според мен. Затова и даде шанс на Заро, надяваше се. Но да строи, да ремонтира, да ходи под наем тепърва не мисля, че би приела, дори и да е друг човек. Просто иска спокойствие и рамо. Нормални неща за мен в този етап на живота и.
Ми аз наистина от телефон не мога да пиша. Нервя се , закачам буквите и кълва. Друго си е тук, широта и пространство, бързо и лесно. А и на мен ми се иска и да се обоснова, защо и как виждам нещата. Нали затова пишем. Аз си чета всичко, мен който иска да чете.))

# 1 797
Реално липсата на дом и пари, може да събори всяка двойка. Това залага едни проблеми пред тях, които трудно се разрешават. На хронично безпаричие трудно се издържа

На млади години любовта, ентусиазмът, а и доброто здраве в една връзка могат да устоят за дълъг период над безпаричие и липса на жилище, а и със съвместни усилия да ги преодолеят.
Но когато си в една средна към златна възраст, енергийните ти ресурси и желания най-вече да градиш наново в тази посока клонят към 0. Аз лично не съм от младите пишещи тук и са ми важни - комфортът, почивката, умереното темпо. Да се впрегна ей така от нищото, с някой наново да създавам- не,  благодаря.
Още повече пък ако той има и наглостта да влиза във връзка с приноса на Фазомера.
Човек трябва да проявява и здравословен егоизъм понякога иначе алтруизмът му ще работи в полза на другиго и накрая пак ще излезе виновен.

# 1 798
Аз честно да си призная, ако партньора ми изпадне в такава ситуация ще се борим заедно. Но с непознат човек не съм склонна. Да страдам за грешките от миналото му

# 1 799
Ха, интересно))
В профила на малкия брат на Юла изчезна нейния профил от приятели, както и на големия брат. Проверих 2 пъти, освен да съм много смотана, но не ги виждам, както и на снахата и приятелката му.
Много бързо се дава информацията.

Общи условия

Активация на акаунт