Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 257
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 905
Ех, де да беше задължителна психиатрията..

# 1 906
С всичките й кусури момичето хваща око.
Юлия

# 1 907
И е била в Гърция очевидно.

# 1 908
Момичето е симпатично. Жалко за характера и кръгозора.

# 1 909
Не мисля, че само защото Юла си търси мъж и трябва да обожава Мишо, че и шанс да му дава. Я си представете сега, че му мирише устата, че мирише той самия, че косата му е мазна или не прави добре кекс? Това, че на някой от форума му харесва нищо не значи. Само да кажа, че не съм Юла. То и тя е една бяла патица.😜

Аз не видях никой да се е затръшкал и да обвинява Юлия, че не била харесала Мишо. Критиките по нейн адрес са за съвсем други неща.

# 1 910
С всичките й кусури момичето хваща око.
Юлия

Те много жени хващат окото с очила. И, като ги махнат ти идва да избягаш. Юлия НЕ хваща окото. Окото хваща Ивана. А веждите, които си е причинила Юлия са под всякаква критика.

Не мисля, че само защото Юла си търси мъж и трябва да обожава Мишо, че и шанс да му дава. Я си представете сега, че му мирише устата, че мирише той самия, че косата му е мазна или не прави добре кекс? Това, че на някой от форума му харесва нищо не значи.

С това съм напълно съгласна. И аз не харесвам Мишо, и аз нямаше да му дам шанс. Обаче проблема е в поведението й и по-конкретно в постоянното й мрънкане и недоволство. В това отношение Ивана я бие по точки, па макар и по-малка от нея и с не толкова неудачници зад гърба си /което не е сигурно де/ Simple Smile

# 1 911
  • София
Ивана може да хване око само по линия на работата си. В ежедневието си е абсолютно безлична и дори немърлива към външния си вид.

# 1 912
Ивана може да хване око само по линия на работата си. В ежедневието си е абсолютно безлична и дори немърлива към външния си вид.
Съгласна съм Simple Smile

# 1 913
Те много жени хващат окото с очила. И, като ги махнат ти идва да избягаш. Юлия НЕ хваща окото. Окото хваща Ивана. А веждите, които си е причинила Юлия са под всякаква критика.
Може и така да е, но ето без очила и Ивана /един фотограф ги е снимал/. Да не забравяме, че имат повече от 10 години разлика в полза на Ивана.
https://i.id24.bg//i/861616.jpg
https://nstatic.nova.bg/public/pics/nova/production_people/img_1551191326.jpg

Допълвам, външността е важна, до момента, в който човекът си отвори устата /заговори/.

Последна редакция: нд, 19 май 2019, 19:08 от Mama_Nana

# 1 914
Ивана си е правила веждите с перманентен грим. Микроблейдинг ли, как се казва.

# 1 915
Може и така да е, но ето без очила и Ивана /един фотограф ги е снимал/. Да не забравяме, че имат повече от 10 години разлика в полза на Ивана.
https://i.id24.bg//i/861616.jpg
https://nstatic.nova.bg/public/pics/nova/production_people/img_1551191326.jpg

Ивана е поне 10 пъти по-хубава на тези снимки. Много по-ефектна е. Юлия е абсолютно безлична. Мое мнение.

# 1 916
  • София
Фани, Юлия има много кусури в характера, това не ме кара да изпитвам някаква органична ненавист към нея, нищо не ми е направила, че чак да пиша фермани за външността и предполагаемата й злоба. На мен много от другите ти коментари са ми интересни, но толкова настървение за нея ми е странно. Най- вече, защото се иска много интересен човек да провокира такива страсти, а това е Юлето, моля ти се.

# 1 917
За мен всички дами са хубави в предаването. Дори въпросната Василена, която най-много епитети си изпроси. Хубава, докато не отвори уста. Нямаше грозно момиче.

# 1 918
  • София
Василена ми се стори просто обикновена за претенциите, които има за себе си. Нищо страшно не е, но и нищо особено, това е.

# 1 919
  • Terra incognita
Що се отнася до външността, Юлия не е грозна, в ниакъв случай. Даже, с риск да ме овикате 😁, бих казала, че изглежда по- млада за възрастта си. Може би, защото е дребичка и изглежда като момиче.

Общи условия

Активация на акаунт