Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 701
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 345
Вече съм напълно убедена, че Аня е Таня!
За Фазо какво да кажа...трепането му е малко!!!
Иначе искрено се посмях, като чух, че получава секс навън, след като цяяяяла седмица е нямало нищо с Таня. То излиза, че е правил секс всеки ден досега, цял живот, хаха. Сигурно затова опря до телевизията, да му търсят  партньорка. Убедена съм, че не е  виждал жена от години, сега голям полов атлет се показа! Таня добре му го зачука обаче, нямала да каже нищо за половия им живот, за да запалела достойнството му...ясно каква катастрофа е било! Да не говорим, за това как е искал пари от нея, за да почерпи приятелите си...отврат! Може ли цял живот да си такава отрепка, бе, нанася се в чужди жилища, не плаща данъци и наем! Не работи нищо, търси жени да му плащат сметките...потрес! Що не го удави в басейна Аня...пардон, Таня:)

# 346
Таня се справи с това изпитание, не се отказа да си довърши вечерята, засмя се най-крилатите  фрази на безгащника и премина в атака. Да ме прощаваш, Бънди, но нищо положително не мога да измъкна от този образ. На Мерал и Мишо определено съчувствам.

# 347
  • София
Вече няма какво да кажа- само да се отърве жената от този кошмар и да си гледа здравето и спокойствието. Малко ли й е било какво е преживяла, че и Зарко да й се случи в живота.

# 348
До Захарничка:Майка ти е герой !!!

И пак да отбележа,че Ева Ку беше най-точна в коментарите си.

# 349
Само не разбрах защо намеси Нешка Робева? Страшен простак е тоя
Защото катовсички родени на жълтите павета го гони параноята от комунизма .Каза че Нешка е била кадър на ДС и искаше да уязви Таня .Интригант

# 350
Интересно ми е Бънди да коментира изказванията и действията на "приятеля" си.

# 351
Надявал се на сговорна женица, да му се усмихва на тъпите смешки, и кухите комплименти, в замяна на това "всичкото", тя трябва да го пере, гледа, да му сменя гащите поне два пъти годишно, да му ремонтира къщата, да му поддържа простатата и да си идва веднага след работа, че готвене я Чака, предаването, що не казахте по рано за тия нужди..

# 352

Когато нямаш аргументи, вкарваш квалификации и трети лица. Поведение на слаба, комплексирана личност. Щурмът на нищожеството.

# 353

За да направи интрига на Таня с Нешка. Все едно зад кадър Таня му е говорила против нея - той това се опита да намекне.

# 354
Toя Зарко съвсем се оака, Таня най-после изригна качествено и го сложи на място ... т.е. в курника му. Знаех си, че както изглеждаха най-обещаващата двойка в началото така и ще се разделят с гръм и трясък, явно конфликтът е тлеел от доста време.

# 355
Сега момичета не сте честни! Всъщност Андрешко Безгащиев има много силен мотив. Таня му е спряла “лекарството” за простатата! Още като го погледнеш и ти става ясно, че е такъв нечистоплътен, а сега като разбрах, че му миришат гащите и ми стана кофти на стомаха! Честно да ви кажа това с комбинация как Таня яде ми дойде в повече.

# 356
Този заслужава да си прекара старините на жълтите павета, ама буквално!!!

# 357
Извадиха си кирливите гащи на показ, както се казва. Close , чак ме хвана срам ...
Но Жълтогащников може да бъде осъден за обида в национален ефир, защото нарече Таня лъжкиня  няколко пъти. Насилниците така правят, дразнят с нисък, монотонен глас, все едно не им пука, с цел да изкарат от релси опонента.
Но нищо не можа да отговори той в своя защита, когато тя беше възмутена - защо трябва да плаща почерпката на приятелите му.
Възмутена съм какви огромни претенции към другите може да има човек, който дори няма пари за гащи.
Срам за всички мъже е той.

# 358
  • Брюксел / София
Погледнах фейса на предаването: Андрешко и там е “на почит” и има мн “фенки”.
Мн напрягащ беше този епизод: като изключим скандала между Таня и Андрешко, пак послушахме мрънкането на Юла и Мерал, и Ивана замезваше със солетки. Само Мишо се наслаждава на мъглата.

# 359
  • Sofia
Танчето ме изкефи максимално! Много точно е преценила що за стока е! Навря го там, където му е мястото Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт