Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 85 073
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 90
Абе хем ви е гнусно, хем идеи какъв секс и как го прави.

# 91
  • Terra incognita
На мен не ми е гнусно, защото е на стотици километеи от мен, и Слава Богу.
Да му мислят тия, дето го искат без гащи.
Чак ди представих тълпа от 50- годишни фенки, които при вида му си разкъсват потниците и му мятат сутиени и бикини.

# 92
Според мен тези дето ги дрънка Зарето са врели некипели и сексът отдавна е мираж за него. Просто искаше да постави в неловко положение Таня и тотално изложи само себе си.

# 93
От днешното промо:
Таня и Светозар преживяват сериозна криза в отношенията си, Юлия и Михаил трябва да вземат важно решение за съвместното си съжителство
Сериозни сътресения, но и надежда за ново начало ще преживеят зрителите с участниците в революционния телевизионен формат „Женени от пръв поглед“ тази седмица. Таня и Светозар преминават през първата криза в отношенията си. Най-новата двойка в предаването - Юлия и Михаил, продължава сватбеното си пътешествие край езерото Комо в Италия, но скоро предстои да вземе важно решение за съжителството си. Професионален ангажимент на Ивана се превръща в ябълката на раздора между нея и Мерал, но ще направят ли младите съпрузи опит да намерят път обратно един към друг, проследете в новите епизоди на формата само по NOVA.

Съвместният път на Таня и Светозар изглежда изпълнен с препятствия, а границата между любовта и омразата изглежда все по-близка. Коментар на Светозар ще предизвика откровен разговор между най-зрялата двойка в предаването. Силни думи, нападки и тежки обвинения водят до сериозен скандал, изходът от който може да се окаже решаващ за отношенията в семейството. Ще намерят ли Таня и Светозар изход от ситуацията, ще разрешат ли първата криза помежду си и дали ще се отправят на планираната си екскурзия до Копривщица, не пропускайте да гледате в „Женени от пръв поглед“.

# 94
Четох ги тези глупости. Нали трябва нещо да напишат.

# 95
Защо пък да са глупости?
Аз си мисля, че ще е кофти положението при Таня, щом са ги написали тези неща.

# 96
  • София /Абсурдистан
Благодаря за подкрепата момичета! Намалявам стреса, лекувам се и може и да се справя.
Не е трябвало Таня да се забива в това предаване. Ако искаш връзка - сайтове за запознанства бол. Хем ще му видиш снимката първо, хем от един чат без никакъв стрес ще му разбереш умственото КПД  на кандидата и няма нужда да го виждаш и да се тормозиш излишно,ако не ти допада, че и да правиш сеир на цяла БГ.
И според мен Фазо е уреден от приятели да участва. Ако има дебели връзки, може и с общинско жилище да го уредят, ама до колкото знам, за това се вземат много дебели подкупи, а той пари няма.
Също така, няма нормална жена, която да може да изпие чак толкова много алкохол, че да може да прави суперсекс с този откачалник.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 20:55 от Unknown_lady

# 97
  • софия
Как пък не щат да се издадат кой го е вкарал в предаването? Този човек не е кандидатствал, а е уреден от приятел. Очевидно и екскурзията му беше най-хубавата, и специално са му подбирали жена, която би го изтърпяла.
А и той изобщо не е имал нужда от помощ за любовна връзка, тъй като цял куп жени го искат по без гащи.
Аз имам някакви мои предположения и е възможно изобщо да не е така. Бащата на Нико Тупарев е бил фактор в тв средите, не помня и не ми се рови за конкретика. Възможно е да са вилняли на младини в общи компании с Фазомер Безгащов и това да е връзката.

# 98
Благодаря за темата. Не пиша много , че ми писна от тоя Лисунгер долен.

За първи сезон само Милена Стоунфейса участваше и там. Имаше сексолог- Румен Бостанджиев, двойка мачмейкъри - РиР , които и в живота бяха двойка и един свещеник. Като ,че ли по-добре бяха и повече помагаха, вместо тъпи коментари.

И аз мисля, че бяха по-добри психолозите в миналия сезон. Помня, че Бостанджиев консултираше Наско и Антония относно сексуалния им живот. Но нещата бяха сякаш загатнати, без да се унижават участниците, не се търсеше сеир, издебнати моменти с камерката с цел злепоставяне. Не мисля, че имаше камерки въобще.

# 99
Ами, част от участниците за това са се излъгали сега, защото в сезон 1 нещата изглеждаха нормални.
Интересното ще е за третия сезон, след този цирк и гавра, ще има ли кандидати, различни от сестрата на Форито.

# 100
  • софия
Къде е Румен Бостанджиев, къде са Меги Учиндолска, Ева Ку, гелщата и стоун фейс...

# 101
  • Тра-ла-ла
Къщата на ВИП Брадър я разтуриха...все от някъде трябва да дойде дозата сеир за народа. От треторазредни "риалитита"...

# 102
Благодаря за новата тема! Simple Smile

Видях, че в края на старата сте коментирали реакциите след първи сезон. Само че тогава психолозите май бяха други, не си спомням всички, но ми се струва, че са сменени.
Аз няма да гледам следващ сезон на предаването - видях и разбрах достатъчно. Ако ми се догледа, ще си пусна чуждо издание.
Равносметката е, че в Нова работят едни много вулгарни хора, които опорочават всичко, до което се докоснат. Тази телевизия има нужда от огромна чистка!
Той Пеевски е почнал чистката там, но ще махне свестните хора и ще накачи още повече простаци и сеирджии.

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:09 от Monza

# 103
  • София
Наш Фазо бил кандидат депутат през 2013. Ти да видиш.

А и сега май по разни партии се подвизава.

Наскоро гледах откъси от сезон едно и  ми направи впечатление изказване на Георги преди сватбата, че се надява булката да е хубава, а за останалото се доверява на психолозите, че са му избрали подходяща партньорка.

И тук така. Таня (а и другите, които са там, за да си търсят половинка) са се доверили. Подсъдно е направо.

За следващия сезон се надявам всички кандидати да си знаят, че ще бъдат обект на подигравка от "експертите".

# 104

Наскоро гледах откъси от сезон едно и  ми направи впечатление изказване на Георги преди сватбата, че се надява булката да е хубава, а за останалото се доверява на психолозите, че са му избрали подходяща партньорка.

И тук така. Таня (а и другите, които са там, за да си търсят половинка) са се доверили. Подсъдно е направо.

За следващия сезон се надявам всички кандидати да си знаят, че ще бъдат обект на подигравка от "експертите".

Мисля, че и експертите са били подведени, не само участниците. Направиха им антиреклама. Следващ сезон от този вид едва ли ще има. Защото прокламираните научен подход, революционен формат и т.н са просто неприложими тук. Бих казала един скандален сезон. Чудя се,  лицензодателя на формата, дали има представа какво и как се излъчва у нас.

Общи условия

Активация на акаунт