Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 954
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 105
Благодаря за подкрепата момичета! Намалявам стреса, лекувам се и може и да се справя.

Не може, а ще се справиш!!! Няма друг вариант, вярвай го! Отиди на Драгалевския манастир, вътре има светена вода, ако си до София. На мен ми помогна, имам го за чудодеен.(извинявам се за спама) Heart Eyes Hug bouquet

# 106
  • Terra incognita
Баш си е за депутат наш Заре. Вписва се идеално в профила на средностатистическата депутатска ненаситна и лъжлива свиня.

# 107
... революционния телевизионен формат „Женени от пръв поглед“ ...
Наистина е революция, брака от институция и тайнство, се превърна в долнопробен сеир.

# 108
  • Пловдив
... революционния телевизионен формат „Женени от пръв поглед“ ...
Наистина е революция, брака от институция и тайнство, се превърна в долнопробен сеир.
Абсолютноооо !
Но ,дали  участниците са знаели какво ги чака ?

# 109
Аз пък наивно вярвам, че може да се съберат двама души по такъв начин и бракът да е успешен, дори много.
Не забравяйте навремето как са избирали сватовници подходящи хора за брак. Повечето и тогава не са се познавали младоженците, но възрастните са играли ролята на мач, муч, бе там мейкарите и психолозите. Разучавали са семейството, питали са съседите, снимка са показвали само на бъдешите младоженци или родителите им и така. Че то и кралете така са се женили, ама пак са подбирали донякъде кандидатите. Та... хайде сега, може човек 10 години да го знаеш и да изперка или да видиш в един момент друг човек.
Просто не са си свършили работата пишман експертите, дали поради незнание и лош професионализъм, дали защото им са били наложени една част от хората- Заро, Ивана, а може би и Форо. Мерал печели място, защото е с друга религия и да привлечат и неговата публика, да се направят по-по-европейци, сега е модерно.

# 110
Благодаря за подкрепата момичета! Намалявам стреса, лекувам се и може и да се справя.

Не може, а ще се справиш!!! Няма друг вариант, вярвай го! Отиди на Драгалевския манастир, вътре има светена вода, ако си до София. На мен ми помогна, имам го за чудодеен.(извинявам се за спама) Heart Eyes Hug bouquet
И аз ти пожелавам да се справиш, и с повече вяра и  позитивизъм.

# 111
Лейди, и аз се присъединявам към пожеланието (hug)

# 112
Лейди, и аз се присъединявам към пожеланието (hug)
И аз пожелавам оздравяване, вяра  и много положителна енергия.  Hug

# 113
Отиди на Драгалевския манастир, вътре има светена вода, ако си до София. На мен ми помогна, имам го за чудодеен.bouquet
Какво правиш със светената вода?

# 114
  • Тра-ла-ла
Аз пък наивно вярвам, че може да се съберат двама души по такъв начин и бракът да е успешен, дори много.
Не забравяйте навремето как са избирали сватовници подходящи хора за брак. Повечето и тогава не са се познавали младоженците, но възрастните са играли ролята на мач, муч, бе там мейкарите и психолозите. Разучавали са семейството, питали са съседите, снимка са показвали само на бъдешите младоженци или родителите им и така.
Едно време...срам да се разведеш, срам да се оплачеш. То е нямало и на кого. Какво ще кажат хората. Едва ли всички сватосани са били щастливи. Гледало се е не на  любовта, а на ползата от брака.

# 115
Едно време хората са били с по- затворени за света очи, по- смирени, по- зависими от родители и соц.среда, а сега всеки иска щастие и добър стандарт на живот, а и красив партньор. Компромиси по- трудно се правят. Претенциите са по- големи, очакванията също. Едно време сламен покрив, черга и огнище, примерно, за някои са били достатъчни. А сега меден месец в чужбина, пръстен с диаманти, апартамент в центъра, хубава длъжност, коли, вили....Искат хората. Simple Smile
Сетих се за Юлия - щом времето й е криво, тъй като е мъгливо, щом й е депресивно,....за мен това е сигнал, че не си хареса жениха, не е очарована момата, не е прехласната, имала е по- гол.очаквания от пловдивски масажист- музикант с 6 год.по- възрастен. Какви са им зодиите на Юлия и Мишо?

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 20:09 от *Камея

# 116
  • ENGLAND
Чакам с нетърпения днешния епизод и подвизите на фазомера.
Изпуснах първите 3 епизода и сега ги гледам, доста различно е когато знаеш Заро какви ги е надробил.
Лейди, бъди позитивна, успех.

# 117
  • София
Аз все по-често си мисля за това, че хората едно време са правили и повече усилия да останат заедно. Да, под натиска на обществото и на семейството, но в крайна сметка и тогава е имало разводи, ако толкова не ти е било добре, можело е да се разведеш. Много бързо сега поръчваме следващия модел. Над 50% от официалните бракове се разпадат, а като се има предвид колко малко двойки въобще се женят, смятайте какъв е процентът на останалите заедно. Не вярвам да има и 20%. И това го казвам като разведена, аз взех решението за развода. Не съжалявам за взетото решение, но се чудя дали всички разводи са необходими. Изобщо вече никой за нищо не иска да положи усилие, това са личните ми наблюдения.

# 118
И на мен ми прави впечатление, че единствената и незаменимата, голямата любов при най-малката пречка бива изместена от поредната единствена и незаменима. Един мой приятел наскоро се раздели с дългогодишната си приятелка, с която страшно много се обичаха и на третия ден я замени с друга и отидоха в Париж на романтична екскурзия.

# 119
Не забравяйте навремето как са избирали сватовници подходящи хора за брак. Повечето и тогава не са се познавали младоженците, но възрастните са играли ролята на мач, муч, бе там мейкарите и психолозите. Разучавали са семейството, питали са съседите, снимка са показвали само на бъдешите младоженци или родителите им и така.
Едно време...срам да се разведеш, срам да се оплачеш. То е нямало и на кого. Какво ще кажат хората. Едва ли всички сватосани са били щастливи. Гледало се е не на  любовта, а на ползата от брака.
Права си, че е имало и такива неща, че и свекърви зли и заедно и няма мърдане. Обаче не са били и малко случаите на добри семейства, с традиции, с отношение и уважение към партньора.Имало е ценности, а че хората са одумвали и вярно, че си се свивал също, ако нещо е имало. Но пък и половинката не смее много ни да шава, ни да бие, ни нещо друго толкова, защото е имало и съседи винаги почти готови да помагат.
В тази връзка (от четени книги, от гледани филми, че и сега в някои страни сигурно) се е търсило не просто мъж или жена, ами се е гледало и други неща.работност, скромност, красота, пари също, най-вече корена на човека (затова и са се съобразявали хората) Ми то не си даваш чедото на кой да е. Богати се женят за бедни, ама красиви момичета, за да си подобрят семето, не винаги се е държало на материалното, ама и друго се е гледало от богатите. Сега нашите моми какво предлагат? То не че мъжете пък са нещо, айде моля(( Ни мъже, ни жени повечето стават. Ей ги на телевизора какви са, то това е донякъде и извадка на обществото, тези хора там са едни от нас все пак.

Общи условия

Активация на акаунт