Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 936
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 120
Аз пък срам не срам искам 3ти сезон. 🙈 Много е забавно тук и съжалявам, че не съм била в темата за миналия сезон. И систъра не бих отказала да участва. 🤭

# 121
Хайде само да не си говорим, че тия герои са извадка на обществото. Или пък на хора, които си търсят човека. Такива обощения МНОГО мразя.

# 122
И аз искам 3-ти сезон, но с позитивни, весели хора, с чувство за хумор. Не някакви сухари и мрънкащи. Не държа да ги пратят някъде на пътешествие и да им гледам чиниите. Искам да се дава какво коментират, как се забавляват. Може и да бъдат подложени на някакъв тест за преодоляване, да се види кавалерство, смелост, нещо такова си представям. Да има "тъпи" ситуации дето да се чудят какво да правят и как да се измъкнат. Бе нещо.. хем да забавлява зрителите, хем да сближава младоженците и да могат да се опознаят. Също така ми се иска да не правят сватба, а годеж примерно и накрая да решат дали да се женят и им направят сватбата. А не да се развеждат хората и да са притиснати.
Предаването може да е интересно за хората, а и полезно за участниците. Така ми се искаше да видя щастливи хора, усмихнати, позитивни, да им се получат нещата.
Хайде само да не си говорим, че тия герои са извадка на обществото. Или пък на хора, които си търсят човека. Такива обощения МНОГО мразя.
Ами мрази си, не ти преча. За мен тези хора са 8 на брой и не са паднали от Марс, а живеят между нас.

# 123
Нищо не е рози и цветя в реалния живот, нито носи само позитиви. Особено при хора, които не се познават и тепърва ще опипват почвата.

# 124
Сетих се за Юлия - щом времето й е криво, тъй като е мъгливо, щом й е депресивно,....за мен това е сигнал, че не си хареса жениха, не е очарована момата, не е прехласната, имала е по-гол.очаквания от пловдивски масажист- музикант с 6 год.по- възрастен. Какви са им зодиите на Юлия и Мишо?
Тя е Рак, той - Овен.

Не го харесва и според мен, но е похвално, че все пак коригира поведението си и се опитва да се държи приятелски с него. Писах и преди, но той е доста нетипичен представител на зодията си... Аз толкова спокоен Овен не съм срещала, а не е като да нямаше повод за недоволство поне. Явно е твърде възпитан и търпелив. Щях да напиша, че причината е, че я харесва, но вече не съм много сигурна в това.

# 125
Аз все по-често си мисля за това, че хората едно време са правили и повече усилия да останат заедно. Да, под натиска на обществото и на семейството, но в крайна сметка и тогава е имало разводи, ако толкова не ти е било добре, можело е да се разведеш. Много бързо сега поръчваме следващия модел. Над 50% от официалните бракове се разпадат, а като се има предвид колко малко двойки въобще се женят, смятайте какъв е процентът на останалите заедно. Не вярвам да има и 20%. И това го казвам като разведена, аз взех решението за развода. Не съжалявам за взетото решение, но се чудя дали всички разводи са необходими. Изобщо вече никой за нищо не иска да положи усилие, това са личните ми наблюдения.
Подкрепям! Малко се стараем, повече очакваме и от по-по-най искаме. Simple Smile Уви.

ПП:
tidaflyr, и аз така мисля. Кротък овен изглежда, но да се влюби в скучно мрънкало -  едва ли.

# 126
Чакам с нетърпения днешния епизод и подвизите на фазомера.
Изпуснах първите 3 епизода и сега ги гледам, доста различно е когато знаеш Заро какви ги е надробил.
Лейди, бъди позитивна, успех.

Лейди, и от мен пожелание да пребориш рака и да живееш дълго и щастливо.

# 127
Добре де, аз, ако участвам в такова нещо, няма да тръгна с голямата кошница и да очаквам Брад Пит пред олтара. Ще се настроя така, че може жениха да не е мой тип(доста голяма вероятност), а не да си представям плейбой и Рокфелер в едно. И ще се опитам да се забавлявам с наличния жених. Ще има разговори, ядене, пиене, опознаване. Това, ако той е нормален. Изключвам, ако той видно има някакви патологии, тогава хич няма да съм дружелюбна много.

# 128
  • Тра-ла-ла
Аз съм Рак и също не понасям мъгливото,сиво и студено време. Минимум на меланхолия ме избива. А зимата ми идва да заспя зимен сън и да се събудя чак на първа пролет Joy

# 129
  • софия
Аз съм рак и обожавам студа и дъжда, но да съм си вкъщи на топло.
Фазомер Безгащов, ако продължи в същия просташки дух, ще срещне челно тайфун. Раците сме доста търпеливи, но прелее ли, не знаеш от къде ти е дошло.

# 130
Аз не съм Рак, ама и на мен времето ми влияе, мрачното ме депресира. Ама мога да си премълча за 2-3дена мрънканиците.

# 131
Аз съм Рак и обожавам лошото облачно време.

# 132
 Simple Smile А, бе, Рачета, не ме разбрахте - то на Юла изказванията за времето и депресивната мъгливост са параван за незадоволените очаквания относно жениха. Simple Smile Аз с вас, дами Раци, нямам проблем, само си анилизирам Юлчето...

Последна редакция: вт, 14 май 2019, 19:35 от *Камея

# 133
Добре де, аз, ако участвам в такова нещо, няма да тръгна с голямата кошница и да очаквам Брад Пит пред олтара. Ще се настроя така, че може жениха да не е мой тип(доста голяма вероятност), а не да си представям плейбой и Рокфелер в едно. И ще се опитам да се забавлявам с наличния жених. Ще има разговори, ядене, пиене, опознаване. Това, ако той е нормален. Изключвам, ако той видно има някакви патологии, тогава хич няма да съм дружелюбна много.

Всеки си мисли така, но проблемът е там, че е много голям шансът да са ти избрали човек, с когото са усетили, че може да имаш търкания в едно или друго отношение. Колкото и да са търсили и открили уж най-подходящия за теб, истината е, че той ще е подходящ най-вече за техните цели. Нека не забравяме, че всяко риалити разчита преди всичко на конфликта.
Иначе всички ние бихме предпочели да гледаме приятни двойки с нормална комуникация, но това ни желание е по-вероятно да бъде задоволено от някой романтичен филм, отколкото от такъв тип шоу. Не е реално да очакваме подобно нещо, а и няма кой да ни го предложи.
Аз не съм толкова запозната, но ако някой може да даде пример за 'различно', в смисъла на изцяло позитивно риалити, моля. Ще ми бъде интересно. Simple Smile

# 134
  • Тра-ла-ла
Няма нищо по-хубаво от лошото време. Но наистина да си на закрито...вкъщи, хижичка...

*Камея, разбрах те. Но не съм сигурна, че това е причината. Да те карат да набиваш крак в студа, за да се снима филмчето...мерси на такава екскурзия Bowtie

Общи условия

Активация на акаунт