Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 922
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 135
  • София
Simple Smile А, бе, Рачета, не ме разбрахте - то на Юла изказванията за времето и депресивната мъгливост са параван за незадоволените очаквания относно жениха. Simple Smile
Така е, Камея.  Peace Ако си беше харесала избраника, нито времето щеше да й пречи, нито леглото щеше да й е късо, нито млякото горещо...  Laughing

# 136
10 НЕОСПОРИМИ ИСТИНИ ЗА ЖЕНАТА ЗОДИЯ РАК

13 БРУТАЛНИ ИСТИНИ ЗА ОВЕНА (НАПИСАНО ОТ ОВЕН)

Нито в единия, нито в другия видях нещо от написаното. Как да вярва човек на зодии и според мен астроложката сгреши много!

# 137

Нито в единия, нито в другия видях нещо от написаното. Как да вярва човек на зодии и според мен астроложката сгреши много!

Само това с прощаването ми куца (рак съм) Grinning Леко злопаметна си падам и помня като слон, ако са ме засегнали наистина. Иначе останалите 9 точки са в пълна сила за мен. Simple Smile
На мястото на Юлия, дори и да не съм харесала мъжа, ще се опитам да гледам позитивно, въпреки лошото време и да опозная човека. Все пак сме задължени да прекараме Х време заедно. Не обичам мрънкалници и черногледци. Но все пак Юлия много смело заяви, че бившите й са все неудачници, та не се изненадвам от поведението й.

# 138
  • София
Чак не ми се гледа и слуша новият епизод. Подозирам, че Фазозар може да прави секс единствено с пръст.
Мерал нормално да не се почувства добре в ролята на Пеларгониум (Мушкатото) в стаята, но думите му бяха, че той - истинският ѝ съпруг си тръгнал, а Ивана останала със съпруга си от клипа. Доста странна ревност, неприемлива дори за мен, а за свободната птичка Ивана - съвсем. По-вероятно е да се е комплексирал, сравнявайки външния си вид с този Меди. Юла и Мишо с нищо не са ми интересни, нито смешни, а за взаимоотношения и чувства между тях - нищо. Идеята за тяхното присъствие е кулинарно-лингвистична.

# 139
Аз пък не вярвам в успеха на подобен тип запознанства. И това защото хора се харесват, събират, създават семейство...деца и въпреки това успешните бракове са малко. И това го казвам в качеството си на човек, който е в брак от 11 год. Много е трудно хора! А около нас е пълно с млади хора, който след няколко години заедно се развеждат.

# 140
Коментара на w00x ми е винаги интересен , но не е активен напоследък.
Скука е предаването ,а можеше да е интересно.

# 141
  • Тра-ла-ла

Ние нищо не сме видяли от тези двамата. Нямаме материал.

# 142
  • София
Аз не съм толкова запозната, но ако някой може да даде пример за 'различно', в смисъла на изцяло позитивно риалити, моля. Ще ми бъде интересно. Simple Smile
Много са.
Х фактор
Гласът
Бригада нов дом...

А по Fine living всичките, които търсят дом/къща или правят ремонти са ми любими.

# 143
И на мен времето ми влияе лошо. Седя си 3-4 месеца на закрито, защото мразя студа и липсата на слънце.

# 144
Вокса да даде курбан, че не е в това предаване. Mr. Green

# 145
Добре де, аз, ако участвам в такова нещо, няма да тръгна с голямата кошница и да очаквам Брад Пит пред олтара. Ще се настроя така, че може жениха да не е мой тип(доста голяма вероятност), а не да си представям плейбой и Рокфелер в едно. И ще се опитам да се забавлявам с наличния жених. Ще има разговори, ядене, пиене, опознаване. Това, ако той е нормален. Изключвам, ако той видно има някакви патологии, тогава хич няма да съм дружелюбна много.

Всеки си мисли така, но проблемът е там, че е много голям шансът да са ти избрали човек, с когото са усетили, че може да имаш търкания в едно или друго отношение. Колкото и да са търсили и открили уж най-подходящия за теб, истината е, че той ще е подходящ най-вече за техните цели. Нека не забравяме, че всяко риалити разчита преди всичко на конфликта.
Иначе всички ние бихме предпочели да гледаме приятни двойки с нормална комуникация, но това ни желание е по-вероятно да бъде задоволено от някой романтичен филм, отколкото от такъв тип шоу. Не е реално да очакваме подобно нещо, а и няма кой да ни го предложи.
Аз не съм толкова запозната, но ако някой може да даде пример за 'различно', в смисъла на изцяло позитивно риалити, моля. Ще ми бъде интересно. Simple Smile
Пример за позитивно риалити шоу на тема женитби беше даден- сръбския вариант, обсъдихме го подробно и имаше доста аргументи. И моето впечатление е, че в него се търси нещо истинско и добро, което обединява двойките, а не конфликти и сеири. Такъв тип шоу бих гледала с удоволствие.

# 146
Като споменахте сръбското предаване - много се смях на един от епизодите - ожениха се и на почивката в хотела отива екипът и те на различни маси си пийват и ядат. Като питаха мъжа - ми тя не иска да комуникира с мен. Казала му - може да пиеш кафе, но не на моята маса. Като питаха жената - той като я видял я питал "Ти ли си тази Елена, за която се ожених?" Паднах направо, големи скици.

# 147
Да, бабата се обидила. Още не съм сигурна, че е заради грима - може просто да е забравил как изглежда. Аз трудно запомням физиономии - трябва да видя някого поне няколко пъти, преди да започна да го разпознавам от далеч (имам предвид хора, с които съм общувала малко).

Според мен, мъжът нямаше вина в тази ситуация.

# 148
На мен лично Мерал започна да ми дотяга с неговите нескончаеми драми. Малко самоуважение да прояви! Само от полза ще му е. Няма да спечели нито повече внимание, нито любов с това хленчене и цупене.

# 149
Чудя се, имало ли е някой достатъчно добре запознат с личността на Фазо, освен жените , с които е живял. И дали може с научни или други методи да прецениш, докъде може да стигне в своята комплексарщина. Също и Никифор, чак на Витоша искаше да води Василена.
Скрит текст:
Чета във Вести "Кинофестивалът в Кан започна със скандал с Ален Делон" Филмовият фестивал в Кан се открива днес на фона на недоволството, което предизвика решението да бъде почетен ветеранът на френското кино Ален Делон. Причината - той е обвинен в насилие спрямо жените.
Известен  и красив мъж, пък обичал да пошляпва съпругите си и да тормози децата си.
https://www.vesti.bg/lyubopitno/kinofestivalyt-v-kan-zapochna-sy … len-delon-6095348
/spoiler]

Общи условия

Активация на акаунт