Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 911
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 150
Представям си една екзалтирана фен група от бабки реститутки как скандира името на Зарко под прозореца му. И всичките тези разгонени стръвници го искат без наполеонките му.

# 151
Аз не съм толкова запозната, но ако някой може да даде пример за 'различно', в смисъла на изцяло позитивно риалити, моля. Ще ми бъде интересно. Simple Smile
Много са.
Х фактор
Гласът
Бригада нов дом...

А по Fine living всичките, които търсят дом/къща или правят ремонти са ми любими.

Благодаря, Илит! Simple Smile

Fair play, мисля, че ти си ме разбрала по-добре. Не бях уточнила, но имах предвид точно такъв тип предавания, в които основният сюжет се върти около напасването на характери (най-общо). Аз също загледах няколко епизода от сръбския вариант и бях приятно изненадана да видя, че като цяло са подходили различно. Пиша "като цяло", защото и при тях прозират малките бомби със закъснител, събрали са доста шарени образи. Особено жените са коя от коя по-непредвидими в реакциите си. Simple Smile Но да, и аз бих казала, че човек остава с впечатлението, че са се постарали повече от 'нас' при избора на двойките. И какво се оказва... Проблемът е в нашия телевизор?! Отново. Simple Smile

Представям си една екзалтирана фен група от бабки реститутки как скандира името на Зарко под прозореца му. И всичките тези разгонени стръвници го искат без наполеонките му.

Момичета, нека изчакаме още малко до началото на епизода. Сигурна съм, че "Искат ме без гащи" няма да е лафът на вечерта. Вече знаем, че той винаги може повече и постоянно надминава себе си... За съжаление.

# 152
Скрит текст:
Добре де, аз, ако участвам в такова нещо, няма да тръгна с голямата кошница и да очаквам Брад Пит пред олтара. Ще се настроя така, че може жениха да не е мой тип(доста голяма вероятност), а не да си представям плейбой и Рокфелер в едно. И ще се опитам да се забавлявам с наличния жених. Ще има разговори, ядене, пиене, опознаване. Това, ако той е нормален. Изключвам, ако той видно има някакви патологии, тогава хич няма да съм дружелюбна много.

Всеки си мисли така, но проблемът е там, че е много голям шансът да са ти избрали човек, с когото са усетили, че може да имаш търкания в едно или друго отношение. Колкото и да са търсили и открили уж най-подходящия за теб, истината е, че той ще е подходящ най-вече за техните цели. Нека не забравяме, че всяко риалити разчита преди всичко на конфликта.
Иначе всички ние бихме предпочели да гледаме приятни двойки с нормална комуникация, но това ни желание е по-вероятно да бъде задоволено от някой романтичен филм, отколкото от такъв тип шоу. Не е реално да очакваме подобно нещо, а и няма кой да ни го предложи.
Аз не съм толкова запозната, но ако някой може да даде пример за 'различно', в смисъла на изцяло позитивно риалити, моля. Ще ми бъде интересно. Simple Smile
Пример за позитивно риалити шоу на тема женитби беше даден- сръбския вариант, обсъдихме го подробно и имаше доста аргументи. И моето впечатление е, че в него се търси нещо истинско и добро, което обединява двойките, а не конфликти и сеири. Такъв тип шоу бих гледала с удоволствие.
Концепцията е добра на сръбското предаване, според мен. Водещата е много приятна жена, красива, някак си излъчването ѝ буди доверие. Но за хората, участващи в тяхното предаване... какво да кажа, изглеждат от най-простата прослойка на обществото. Не искам да кажа, че са простаци като нашия виден участник, а че са някакви хорица такива никакви, като някои от тях са доста изпаднали на вид, което си личи и под дрешките, които са им облекли за сватбите. И все пак, въпреки това, предаването е умерено, лежерно, не налудничаво, не скандално, не вулгарно и противно каквото стана нашето.

# 153
  • София /Абсурдистан
Благодаря на всички за позитивната подкрепа! Ще се боря, няма къде да бягам от подводницата. Живея в София, Драгалевския манастир ми е близо, ще отида и до там.
И в този тон, на Таня това и е последното място, където трябва да бъде. Не може онколога и да не и го е казал. Че и с българския вариант на Антонио Бандерас да я сватосат Simple Smile Нямам думи направо. Аз се нагледах в болницата на такива жени, които са били в ремисия и някакъв стрес е върнал отново болестта. И хайде пак химиите и целия ужас отново... А битката е ужасна точно толкова, колкото и болестта.
Относно къщата на ББ, не е разрушена. Родителите ми живеят в Елин Пелин и аз често минавам през Нови хан когато ходя при тях, почти всяка седмица. Там си е къщата, високите лампи, които осветяват двора на къщата, също са си там още. Миналата събота я видях.
За Заро - който търси, намира. Щом постоянно се навира в разни партии, все един ден ще му се отвори парашута и ще се намърда в някоя и тогава ще си падне на четирибуквието баш. Не смея и да си помисля какви надувки ще са тогава Simple Smile

# 154
  • Sofia
Lady, успех, ще се справиш и ще излезеш победител от ситуацията! Трябва да го направиш, най-вече заради себе си, заради близките ти и заради всички хора, които те обичат, и които ти обичаш! Горе главата и бъди боец 🤗

# 155
Ох, видях промото пак. Joy
Има такива дето ме искат без гащи...не мога да дочакам на таня реакцията....Joy

# 156
Ама систъра едно ято сигани са го налетяли да го свалят. Ръсят комплименти и настояват да си пишат на li4no. Не им е лесно на красивите жени!

# 157
И дали може с научни или други методи да прецениш, докъде може да стигне в своята комплексарщина. Също и Никифор, чак на Витоша искаше да води Василена.
Интересно предположение - някои хора толкова дълбоко и в страни се намират, че нищо не може да ги локализира.

Просто не е истина, какви бисери ви идват на ум. Представих си го в бели хасени гащи тип боксерки, със задно джобче за фазомер.

Unknown_lady,
Скрит текст:
Не се страхувай! Само вярвай. Никога не губи вяра в добрия изход, дори да те сметнат за луда.

# 158
Тази вечер няма да има епизод, аз ли се обърках

# 159
Айде сеира почваа  hahaha

# 160
Новият прякор на Зарко - Фазомир Безгащников

Айде добър вечер от мен Simple Smile

# 161
...А Юлия и Мишо още са в Комо 🤣🤣

# 162
  • Тра-ла-ла
Мералчо...поредният клет и онеправдан мъж. Многострадална Геновева...

# 163
Интересни неща разказва Мерал..

# 164
Тоя па Мерал е егати лепката....

Общи условия

Активация на акаунт