Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 875
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 165
Мишо и Юлия да не би компромисният им вариант м/у София и Пловдив да е Комо? 10 епизода те пак там. 😁

# 166
  • Варна
Тази г-жа Ангелова само Мерал ли ще консултира? Много елементарни съвети, и баба му може да му ги каже тези неща.

# 167
Може да е коментирано, но да попитам Магдалена Ангелова на колко години е? Гугъл мълчи по въпроса

# 168
Какъв е този махленски подход отстрана на СлавиТрифонова? Все едно е седнал на кафе с кака Пена съседката..

# 169
 Оф, ама пълни глупости говори тази Маги, Мерал се бори по неговия си начин, какви граници не смеел да постави, ако Ивана го е игнорирала тотално.

# 170
  • На правилното място в правилния момент
Наистина тази Ангелова се държи неадекватно и непрофесионално.

А вече стига с тази Италия. Имам чувството направо, че и аз цялата с тях я обиколих. Joy

# 171
Еми Ванчето отишла клип да снима ,сред свои хора ,в свои води иху -аху пийнала вече чаша уиски ,какво да очаква Мерал -пренебрежение ,тя има нужда от купоон  rotfImao

# 172
  • София
Мишо и Юлия са като братовчеди на екскурзия. Не виждам нито намек за романтика.

# 173
Мишо и Юлия ми изглеждат, като брат и сестра - така се държат и така си говорят един на друг

Елена, писали сме заедно Grinning

# 174
Ивана и тя като кака си Дебора има проблем с чашката..

# 175
Юла е ужасен ужaсон, тъпа, смотана, затворена система. Тази няма оправия. Не е виждам с какъвто и да е тип мъж!

# 176
Ох не мога тоз бере цветя от саксиите, а тя снима 😂😂😂

# 177
Пълни инфантили са тия от Комо, бетер деца, чудят се какво да говорят. Ау, теменужка, ау, ферибот, ау, ау, ау.

# 178
  • София
Хахха, Lady Duval, тъкмо щях да кажа! 🤣🤣

# 179
Уф, Юлето има ли нещо, което да я задоволи, да й светнат очите. Омръзна ми свъсената й физиономия...

Общи условия

Активация на акаунт