Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 763
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 255
Как е тапи за уши на италиански...Joy

# 256
хахаха  тапи фор хиър

# 257
"Едни тапички да си взема тука... "
"Тапи фор хиъ?"
?!
wtf...

# 258
Милото, то, хъркали му.. малиии какъв материал за съпруга 🙀

# 259
Много ми е комфортно, когато мъжът ми хърка. Тази жена Маги, направо ме изумява.

# 260
И специалистите пак отново не виждат проблема -  и Таня, и Светозар имали проблеми с комуникацията. Нямат проблем с комуникацията, а имат проблем с емоционалното насилие от страна на Светозар спрямо Таня.
Не могат да различат емоционален тормоз от проблеми в общуването, а се очаква да окажат психологическа помощ. Отвратителни специалисти, вместо да парират проблема, като се намесят, те допринасят за задълбочаването на кризата.

# 261
  • Брюксел / София
Англичанката е мн глупава: тапи for here:)

# 262
Юла - Тапи фор хиър /явно е имала предвид иър/ Joy

# 263
Аз мислех че презервативи ще купува, пък то- тапи.

# 264
За миг си помислих, че презервативи ще поиска да купи, а тя тапи искала хаха

# 265
  • Тра-ла-ла
Фор хиър...демек за тук. И сочи ушите

# 266
Тези правят ли нещо по-интересно там или...

# 267
Според мен Таня му е споделила, че в някакъв период от живота си е била в депресия, затова и тоя боклук го използва срещу нея. Толкова отвратена не съм била никога от мъж, сериозно.

Всички интимни детайли, които Таня в надеждата си да намери разбиране му  е споделила, сега той ще я замеря с тях. Как един човек борил се със сериозна болест да не мине през депресия?! Има ли представа това аморфно гнусно желе с поведение на изрод, какво и  е струвало на тая жена да оздравее, да стъпи на краката си от пожара, през който е минала и сега да я наранява така чудовищно?! Иде ми да го смачкам като хлебарка с тока си и да го стрия до атомно равнище.

Ако бях на мястото на Таня, този човечец щеше да бъде открит с вилица във врата. Как запази самообладание тази жена, не знам, но браво на нея.

# 268
И аз си помислих, че за презервативи ще влезе в аптеката Grinning

# 269
Фазо се оказа безгащник.

Общи условия

Активация на акаунт