Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 713
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 300
  • София
Гащьо е дори по изпаднал от предполагаемото- тя да му черпи приятелите... Олеле и простатата, пък и изневери, не, не.... Сложете край!

# 301
  • Бургас
Пълен смешник, отрови на жената хляба.
А пък Юлия, освен че замята десен крак, удря коленете, е и с виснало дупе. Наистина не й личи да спортува. Смачкано момиче с претенции без покритие.

# 302
  • Тра-ла-ла
Рачешката приливна вълна тръгна. Бентът се отприщи. Таня ме кефи. Храс-прас реже със щипките Joy

# 303
Дотук е повече от идеално, само ме е яд, че не мога да следя физиономията на Лиско... Но по мълчанието му мога да се ориентирам. Simple Smile

# 304
Тоя заслужава да го режат парче по парче без упойка. Баси и долния, гнусен боклук. Пълна отврат 🤮

# 305
Мачкай Танче, айде развяха му се мръсните гащи на Фазомеро и буквално и метафорично. Да си иска вредни и обезщетение от формата, НЕ МОГАТ ДА ТОРМОЗЯТ една болна жена с такъв насилник. Всъщност НИКОЯ жена не трябва да търпи това.

# 306
Май на простОтата му влияе....

Оженил се само някой да му терапевтира простатата безплатно. Никакво джентълменство, това е някаква мижитурка.
Много ниска топка.

# 307
  • София
Това, което се лее от екрана е клоака! Не съм виждала толкова гнъс на едно място.

# 308
Тази жена с очилата мойта зодия ли е?
Този няма шанс...

# 309
Натоварва го с миналото си??? Ми освен да слугува и да те задоволява само,да не вземеш да се натовариш....

# 310
Лее се благодарение на манипулатора, взе да му трепери гласа, впрочем. Явно Таня намери верния тон.

# 311
Как може един човек да е първичен и студен в същото време. Мислех, че студените хора не проявяват емоции, за разлика от първичните.

# 312
Лошото е, че тоя е пълен вербален насилник - вижда, че я тормози и дразни, и продължава със спокоен глас да човърка. Танче, вилицата в шкембето заслужава единствено тоя, никакви обяснения

# 313
  • София
Таня въобще не бива да минава през такива емоции, да се спасява, този да се дави!

# 314
Хаха как намеси грозно Робева този.
Милена е само за детска учителка, не и психолог!

Общи условия

Активация на акаунт