Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 740
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 315
Тази жена с очилата мойта зодия ли е?
Този няма шанс...
Таня е рак. Както и доста от потребителките тук Simple Smile в това число и аз Simple Smile

# 316
  • Тра-ла-ла
На промото Зарко скръстил ръце все едно е с усмирителна риза Joy

# 317
  • София
Не, не, не, това беше ужасно, отвратително и нереално! Сто пъти съжалих, че го гледах. Чувствам се мръсна и омерзена.

# 318
  • София
Мъж на толкова години да използва думата "женки"! Ужас!

# 319
Този няма шанс...
Таня е рак. Както и доста от потребителките тук Simple Smile в това число и аз Simple Smile
Много сме,силни сме :Д

# 320
  • Брюксел / София
Таня е мн възпитана жена.
Андрешко е дъно: Таня се е държала нормално с него, опитвала се е да гради отношения, а Андрешко използва всичко, което му е споделила, срещу нея.
Мн прост плужек, много.

# 321
Продукцията надмина по простотия и "Съдебен спор ".

# 322
Ох,за съжаление Съдебен спор не може да се надмине по простотия!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

# 323
Този няма шанс...
Аз съм рак, всеки рак има трески за дялане, но този проблема не му е зодията ни, просто е ясен вече за нея, няма шанс, как си въобразява, че ще кара с него нормална жена?

# 324
  • густо майна Филибето
Безгащников явно си проси бухалка в главата, затова е толкова гнусен, за да може после да иска обезщетение, защото не виждам от тук нататък как ще накара някоя жена да му черпи приятелите.

# 325
Май на простОтата му влияе....

Оженил се само някой да му терапевтира простатата безплатно.

Е, не само за това - и за да плаща сметките на приятелите му

# 326
Този няма шанс...
Аз съм рак, всеки рак има трески за дялане, но този проблема не му е зодията ни, просто е ясен вече за нея, няма шанс, как си въобразява, че ще кара с него нормална жена?
Като го гледам, никаква жена не може да кара покрай него, колкото и да му се иска да има такава...

# 327
Аз останах като гръмната от този епизод  Rolling Eyes,а от утрешния така като гледам промото как Фазо е скръстил ръцете с голямото самочувствие готов да мачка  психиката на жената докрай-оставам без думи  smile3555
Как тоя тъпанар ще излезе с 50 лв в джоба и ще чака дамата да храни и пои останалите безделници ?!

# 328
  • София
За миг си помислих, че презервативи ще поиска да купи, а тя тапи искала хаха
И си посочи ушите... ако искаше да купи презервативи, какво ли щеше да посочи на Мишенце, казвайки "фор хиър"... Stuck Out Tongue Winking Eye

# 329
  • София
Ама тези психолози недоносени продължават да дрънкат за комуникация, няма как да се комуникира с психопат. Проблема е, че натресоха на Таня ненормалник, който изпитва удоволствие да смуче живота от хората.

Общи условия

Активация на акаунт