Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 813
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 720
“Ще има дипломатично “да”, по медицински причини. “
Светозар за развода по взаимно съгласие...
#немогадаспрадасесмеястозипавиан

# 721
Възмущавал се от мушамата. Но да не си сменяш гащите е в кръга на нормалното...

# 722
Имбецил недорасъл..

# 723
  • София
Те се гаврят с нас и ние със себе си, гледайки, но влакът много е набрал скорост, за да скочим. А и темата ми е много интересна. Всъщност, заради нея гледам.

# 724
Отвратителен е този Светлозар. "Не са ли виэучили на село? "Немога да го слушам!!!

Е, как?! Потомъкът с кралско потекло ...

# 725
А тези глупаци специалистите не можаха ли да преценят, че този мъж нищо не може да и осигури и е  недостоен за нея, ами ги поставят в подобна ситуация. Много ме ядоса коментарът на Кулева

# 726
Най-романтичният жест - да ти подправят шкембе чорбата Joy

# 727
Те се гаврят с нас и ние със себе си, гледайки, но влакът много е набрал скорост, за да скочим. А и темата ми е много интересна. Всъщност, заради нея гледам.
+1

# 728
Таня ме кефи на макс днес, хубаво му репликира на тоя мърльо гнусен.

Жал ми е за Мерал, прекалено не реалистични представи има за Ивана. Влюбен и загубен. А тя е там само за да си направи реклама за съжаление.

# 729
А кой е този Любо и какво е казал? Нещо във фб, предполагам, иначе аз съм потресена, отвратена и не знам още какво. За първи път от години нещо по тв ми е оставяло такъв горчив вкус в устата..

# 730
Признаха, че Гологъзов няма какво да предложи на една жена.

# 731
Фазо кво се прави и той на високата интелигенция ,ще кажеш че цял живот е ял на бяла покривка ,аа кой знае у тях сигурно и вестник няма за подложка ,а яде върху найлони  #Cussing out

# 732
  • Terra incognita
Как се изтягаше и прозяваше Жълтото петно, без да има подобни позиви. Място не може да си намери от злоба и ненавист. Вестници, мушами...
Алооо, не я ли отведе ти в оная съборетина, с черги, кирпич и външен клозет?

# 733
  • София
"Специалистите" най-накрая получиха слаб проблясък, че този изрод не става за нищо. Толково долно и гнусно същество, което не се свени да използва всички оръжия в защита на нещастната си особа. Отвратителен жалкар!

# 734
Как му личи на Мерал , че е влюбен..

Общи условия

Активация на акаунт