Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 813
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 735
  • София
Фазо е от император нагоре, бе! Вселената е недостойна за него!

# 736
Как му личи на Мерал , че е влюбен..
Като шестокласник.Joy

# 737
Незнам какви специалисти са специалистите, но толкова ли неможаха , да преценят първата двойка, която се раздели !!! При тях просто от километри се виждаше, че нямат нищо общо и ще се разделят!

# 738
  • Пловдив
Е хубаво де, ако тоз "човек" си сменя гащете през седмица, как да не му повярвате, че хората го искат БЕЗ тях Grinning

# 739
Фазо кво се прави и той на високата интелигенция ,ще кажеш че цял живот е ял на бяла покривка ,аа кой знае у тях сигурно и вестник няма за подложка ,а яде върху найлони  #Cussing out

Той баня няма, с едни гащи ходи, тръгнал да говори за мушами и вестници. ooooh!

# 740
  • Terra incognita
Много красив жест на Мерал. Дано намери момичето, което ще му приляга идеално. Чак ми стана тъжно, че е такъв будала.

# 741
Ми целуни го,  Иванке, какво е това "много е яко" Ох, дали Руми му говори, наистина е готин Мерал, но не си струва усилията за тази жена.

# 742
Е хубаво де, ако тоз "човек" си сменя гащете през седмица, как да не му повярвате, че хората го искат БЕЗ тях Grinning

хахаха Смърфи, не бях погледнала нещата от този ъгъл

# 743
Фазо е от император нагоре, бе! Вселената е недостойна за него!

Баш. Те лудниците са пълни с Наполеоновци.

# 744
  • София
Давайте италианците, да ми умъртвят нервите малко.

# 745
Този Мерал е много заблуден.Той и прави изненада,тя ..е гладна!Дори и не го целуна и накрая,ТОЙ й благодари! Rolling Eyes

# 746
  • София
Ооо, ние за всичко му вярваме силно и безрезервно - и за тях, и за аристократичния му произход, и най-вече за беупречното възпитание.  bowuu Mr. Green

# 747
Ивана пък една целувка да не ѝ се откъсне и полвинчато го прегръща. Айде сега пак с телефона 🙄

# 748
Много бързо забрави Фазо реакцията си от първата си среща с Таня и как проточи лиги и се ококори, че обяснява как, ако не било предаването, нямало да се забележат в реалността.

# 749
Ивана така ще я запомня все ненаядена и с телефона в ръка

Общи условия

Активация на акаунт