Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 713
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 260
Един масаж, плюшка, баклава и проформа букет - предпоставка ли са един мъж да бъде охарактеризиран като "добра партия"? И че той цял живот ще бъде все такъв?! Bowtie

Аз не твърдя, че Мишо е добра партия, твърдя, че ми допада подхода му, добронамереността, старанието, ведростта, усмивката... и Мишо не се предлага на потомствена принцеса със синя кръв , а  се жени в риалити за суховата и скучна продавачка- Юлия, която също не е кой знае каква партия.
Мир! Simple Smile

Послепис : Ако не съм била достатъчно ясна  - Юлка - стипчива дюлка ептен не е добра партия - ни чувство за хумор демонстрира, ни обща култура, ни образование - барем един масажистки курс да беше докарала докрай, ни собствено жилище, ни кариера, ни....спирам тук.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 00:55 от *Камея

# 1 261
А може пък да се е дръпнала като е видяла колко фенки има... Ако си е помислила нещо от рода на "този сигурно всеки концерт го завършва с различна мацка" и да й е станало криво нещо, знам ли... Може да иска да е единствена и да ревнува... Не знам вече какво да си мисля и аз. Ха дано да са се разбрали, та да ни изненадат приятно с хепи енд.

# 1 262
Дано, Мари, обаче разузнавачките в темата казват, че няма ни една оцеляла двойка, всички били разделени.
 Възможно е Юлка и да не е обнадеждена предвид фенките на Мишо. Кой знае... Но поне да е по- възпитана с Мишо.

# 1 263
Вие пък сега. Първо не го харесала и затова е киселяк, сега пък го ревнувала, ама айде моля ви се.
Никакви фенки не я затъмняват. Това не значи, че си пишеш с някой е не знам какво си.Мишо е тръгнал семейство да прави и ми се струва, че е сериозен и решен, дори компромиси да прави колкото може само да се получи.
Монако ли беше писала, че се знаели отпреди и са си писали в сайт за запознанства. Вече съм склонна да го вярвам, но не са се виждали.
Юла да не би да бръмчи. При нея мъже не влизат в магазина и не ги обслужва. Т

# 1 264
Относно промяната в отношението на жените след сватбата.
Аз не изключвам варианта и да е имало джиджи биджи още първата вечер, а жените да не са останали доволни или очаровани от преживяното и видяното. 

Имам и друга теория за държанието им след сватбата ама ще ви я спестя.

# 1 265
2010г. Мишо е имал приятелка на име Зорница. Брюнетка.
Ама колко време са били заедно не се разбира. Това е единствената снимка с жена качена.
Не видях Юла къде му е честитила рождения ден. Дали защото не ми е в приятели или щото е изтрил пожеланието, но не виждам.
Сещам се, че Мишо попита Юла първия ден след сватбата, като обядваха (когато тя го пита за пари дали носи), та дали предпочита море или планина. Юла високомерно отговори морето, а Мишо малко посърна. Ама нали тя с екстремна нагласа, маха на фериботи сигурно и така спортува. А бившия на Юла пък е уж планинар и харесва пещери и такива неща.
Та нещо...на таз нещата не ми се връзват хич. Много лъжи изрече според мен, освен дето се прави на ВИП дама (е мечтае си)
Ама пък може и да са още заедно (нещо почвам да се съмнявам), Мишо благодари там му честитят и те така..нищо не разбрах. Смърфи да прочете и да ни светне.

# 1 266
Мишо е сладур , наблюдава реакциите на киселяка и се съобразява. 
Мерал съвсем не очаквах да е толкова несигурен и лабилен.
Никой от мъжете не е добра партия ,иначе нямаше да са сами .

# 1 267

Ама пък може и да са още заедно (нещо почвам да се съмнявам), Мишо благодари там му честитят и те така..нищо не разбрах. Смърфи да прочете и да ни светне.

Прическата му честитят Satisfied когато на профилната снимка се показа с късата коса.

# 1 268
Аз харесвам мъже с дълга коса, но на Мишо късата му е по-добре. Дългите коси като че ли са по-добре за по-млади мъже. Изключвам Иван Лечев и Жоро Пентаграма, на които са им добре и на възраст.

# 1 269
Аз не се сещам,някой да се е излагал повече в предаване от Фазомеров.

# 1 270
Аз не изключвам варианта и да е имало джиджи биджи още първата вечер, а жените да не са останали доволни или очаровани от преживяното и видяното. 
И аз си мисля същото от доста време насам. Останали разочаровани, хубаво, обаче има много фактори един мъж да не се представи хм на ниво, да речем. Може по принцип да си е добре в креватните дейности, от една вечер не е хубаво да се правят изключения, всичко се случва. Добре е да се дава втори шанс, така да го кажа. А те наще моми, като видят нещо, което не им харесва и веднага дават на заден.

# 1 271
  • Sofia
Аз не се сещам,някой да се е излагал повече в предаване от Фазомеров.
Челната класация държи той и няма скоро да я пусне Simple Smile Постигна си целта човекът - влезе в устите на хората 😀, всички го плюят, а той си мисли, че дъжд го вали ☔ ☔☔

# 1 272
Реално мъжете в предаването , са си съвсем прилични.
Работят, възпитани са изглеждат прилично. Сега, не са мистър Олимпия, но става въпрос за брак, не за кекс
 И, каките можеха да са по- толерантни. Каките, общо взето освен претенции на Мисс Свят нищо друго не предлагат

# 1 273
  • Тра-ла-ла
Джули, забравяш и приветливост, внимание, галантност, тактичност...това на първо време.
Първото впечатление не винаги е и второ, и трето и така форевър.... Grinning Принципно, не конкретно за Мишо.

# 1 274
И аз си мисля същото от доста време насам. Останали разочаровани, хубаво, обаче има много фактори един мъж да не се представи хм на ниво, да речем. Може по принцип да си е добре в креватните дейности, от една вечер не е хубаво да се правят изключения, всичко се случва. Добре е да се дава втори шанс, така да го кажа. А те наще моми, като видят нещо, което не им харесва и веднага дават на заден.

Е няма как да не са разочаровани - тук не става въпрос само за това дали физически е успял мъжа да се справи. Според мен всички жени тръгнаха пренавити - еуфория, малко измислени от тях очаквания, на място роднините наливат масло в огъня - горчиво, горчиво, честитят, шегуват се, отделно алкохола - нормално е някак да решиш, че това е твоя човек и нещата ще се случат, обаче като са останали насаме - изведнъж са се сконфузили и са разбрали, че другия е някакъв съвсем непознат човек - е няма как да изживееш нещо невероятно.

Общи условия

Активация на акаунт