Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 675
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 275
  • Тра-ла-ла
Само за еВ@не си мислите Joy

# 1 276
Аз не изключвам варианта и да е имало джиджи биджи още първата вечер, а жените да не са останали доволни или очаровани от преживяното и видяното. 
И аз си мисля същото от доста време насам. Останали разочаровани, хубаво, обаче има много фактори един мъж да не се представи хм на ниво, да речем. Може по принцип да си е добре в креватните дейности, от една вечер не е хубаво да се правят изключения, всичко се случва. Добре е да се дава втори шанс, така да го кажа. А те наще моми, като видят нещо, което не им харесва и веднага дават на заден.

Е няма как да не са разочаровани - тук не става въпрос само за това дали физически е успял мъжа да се справи. Според мен всички жени тръгнаха пренавити - еуфория, малко измислени от тях очаквания, на място роднините наливат масло в огъня - горчиво, горчиво, честитят, шегуват се, отделно алкохола - нормално е някак да решиш, че това е твоя човек и нещата ще се случат, обаче като са останали насаме - изведнъж са се сконфузили и са разбрали, че другия е някакъв съвсем непознат човек - е няма как да изживееш нещо невероятно.

Един сал гурльо фазомеров, знаейки  посрания си задник, бе хипер приятно изненадан  от доставката. Предвид страховете си, да не му доведели дебела и мустаката булка. 

# 1 277
  • София
"Совите не са това, което са." Да приемем, че в сватбената нощ всички са били превъзбудени и пияни. Което не оправдавам, особено Юлия, защото можеш да си пийнеш прилично за настроение, но не и да завалваш думите по телевизията и да даваш ясни сексуални сигнали. Според мен всички, без Васа и Никифор са упражнили правото на първа брачна нощ, но... Знаем, че при жените психиката е много важна, дори когато става въпрос за физика. Нахлулите в тях мисли впоследствие може и да са ги отказали от интимност с този непознат съпруг. Ами, един Мерал със загадъчна усмивка и блестящ поглед разказваше колко страст и какъв бурен синхрон има между него с Ивана, а веднага след това тя му дава бузка за целувка. След сватбения ден/нощ Ивана загуби всякаква страст към него и една целувка в устата, една прегръдка или погалване от нейна страна не видяхме. Кой от двамата казва истината?

Допълвам. Казаха ми, че Жълтогащников работи в магазин за хранителни стоки в мола, но си е нает от магазина, не от мола, като контрольор на срока за храните на определен щанд. Тоест следи дали на нещо му е минала датата на годност. И ако ще мине скоро, се отделя и намаля. Започнал е непосредствено преди участието му във формата и все още не е на стабилен трудов договор, нито има щатно място.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 09:04 от Монако

# 1 278
Към днешна дата, Мишо с гадже ли е?

# 1 279
За него - само Захажаева, ах как ми се иска!!!

За Захажаева не знам, ама Луна ще го оправи този идиот. Ще има да се чуди на коя планета да се преселва после Joy

# 1 280
Нахлулите в тях мисли впоследствие може и да са ги отказали от интимност с този непознат съпруг. Ами, един Мерал със загадъчна усмивка и блестящ поглед разказваше колко страст и какъв бурен синхрон има между него с Ивана, а веднага след това тя му дава бузка за целувка. След сватбения ден/нощ Ивана загуби всякаква страст към него и една целувка в устата, една прегръдка или погалване от нейна страна не видяхме. Кой от двамата казва истината?

Да, Ивана е точния пример - на сватбата първа търсеше целувките, буквално се навираше в лицето му, а после вече нищоооооооо, сякаш бяга от него да не вървят близо.

Мисля си, че жените може и малко да са се притеснили да не са ги помислили за твърде лесни и навити и на другия ден са се дръпнали така малко за респект, мъжете са го изтълкували пък като отхвърляне и от там вече навлиза някаква студенина в отношенията и.............

# 1 281
Самата Ивана каза, че е готова за брак, че иска семейство, иска деца. Цитирам"вече ми е време". А е на 23год.Та уж с всичкия си акъл се е записала. Сега колко акъл има, не се наемам да твърдя..

Ивана лъже и манипулира. Изманипулирала е мачмейкърите, а като гледам и вас. Възможно е да си търси мъж, но не е от типа, който ще приеме предложеното квото и да  и ще даде всичко от себе си за да се получи тази връзка. Решила е да се пробва, па ако стане, а тия глупаци са се вързали, че наистина е сериозна. Тя определено не е закъсала за мъж както някои от другите участници - записала се е най-вече за да се рекламира, пък ако и мъж и намерят още по-добре. Но определено не е типа, който ще свърже живота си с кой да е само да не е сама. Мерал частично отговаря на критериите и, защото я ласкае по всякакви начини. Проблемът му е, че си позволява да изказва мнение и да  му е гадно заради лекото и поведение и игнорирането за сметка на телефона. Ивана не приема някой да и дава тон в живота и да я критикува - трябва да я подкрепят за всичко и само да я питат Какво да направя за теб за да си щаслива.
Това предаване не е предназначено да жени такива като нея, а закъсали и готови на всичко застаряващи и отчаяни сингли.

# 1 282
Таня каза, че отивал на работа за да е в крак с предаването, нали се води "експерт по безопасност на храните" (такова животно разбрахме няма).
Как да няма? Има си. Друг е въпросът дали Гологъзов е работил някога точно това.
Ей така. Такава позиция няма, коментирахме го вече.

# 1 283
  • софия
Допълвам. Казаха ми, че Жълтогащников работи в магазин за хранителни стоки в мола, но си е нает от магазина, не от мола, като контрольор на срока за храните на определен щанд. Тоест следи дали на нещо му е минала датата на годност. И ако ще мине скоро, се отделя и намаля. Започнал е непосредствено преди участието му във формата и все още не е на стабилен трудов договор, нито има щатно място.
За подобна работа не се изисква особена квалификация. И ученик след 5ти клас би се справил. Изисква се единствено четене на дата и знание коя дата сме днес. В другите магазини това се прави от редовите служители. Сигурно собственикът му е приятел и му е измислил тази работа от жал. Не съм сигурна, обаче, доли това е добра реклама за магазина. Нещото, което прави, не изисква полагане на каквито и да било усилия, и експертиза. На 56 години и да работиш ТОВА?! и при неопределени трудови условия. Хахахахахаха, ще падна!

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 09:44 от zvаnchе

# 1 284
Ивана няма никакъв усет за естетика и се облича като някакво девойче от Факултето, дето мете улиците по временната заетост. Може ли лилав анцуг от изкуствена материя, зелено яке и златисти апрески да ги събереш в един ансамбъл....и това не единственият път, когато стайлингът й кърти. Показват те по телевизията, сложи там едни дънки и една блузка, едни маратонки, не струва кой знае колко, даже и да няма пари за тези неща. Неприятна ми е, защото вече ми е пределно ясно, че няма да остане с Мерал, обаче му яде парите и му приема комплиментите, докато той се отнася как гледали в една посока и как му подправяла чорбата. Цирк.

# 1 285

За Захажаева не знам, ама Луна ще го оправи този идиот. Ще има да се чуди на коя планета да се преселва после Joy

И двете са стабилни. Няма да му  остане време да се допре до милото дневниче. Само че те не си падат по гащници.

# 1 286
Такааа

1. Гащьо непрекъснато намесва медалите на Таня, защото се опитва да омаловажи постиженията й. А се опитва, защото той е една голяма, дебела, кръгла 0, не е постигнал нищо в този живот. И много добре знае, че застанал до новата си съпруга с всичките й медали и успехи още повече се набива в очите какво НИЩО е той самия.

2. И аз давам един положителен глас за гещалта. В началото мислех, че и той е, като стоунфейса, обаче при интервютата ми направи впечатление, че наистина се опитва да вникне в проблемите на участниците и да им помогне да ги разрешат. Не ги затрупва просто с термини и клишета, колкото да отчете някаква дейност. Определено ми е най-симпатичен от всички. Най-много ме дразни стоунфейса.

3. За Мишо - ами честно казано на мен ми е много гнусен на външен вид. Изглежда ми нечистоплътен. И въпреки, че не съм такова дЪрво, като Юлия и аз не бих го допуснала този човек до мен. Никакви обиколки из Пловдив, никакви масажи, никакви жестове не биха ме накарали да го допусна по-близо до мен. Според мен Юлия не го харесва, затова и се държи така - мило, но дистанцирано. Мрънкането вече си е нещо, което й идва отвътре и с това няма оправяне. Но то няма общо с Мишо. Има общо с времето навън Grinning Но пък смятам, че Мишо би бил чудесен приятел. Много позитивен, ведър, усмихнат и добронамерен човек е - спор няма

# 1 287
  • София

И двете са стабилни. Няма да му  остане време да се допре до милото дневниче. Само че те не си падат по гащници.
То кой ли изобщо си пада по мъже неудачници...

# 1 288
  • София
Има една истина, че всеки се държи с теб така, както самият ти му позволиш... В тая връзка- един и същи тип мъж може да е цар, господар, шут и слуга... Зависи на каква жена попадне.

# 1 289
Скрит текст:

Аз не изключвам варианта и да е имало джиджи биджи още първата вечер, а жените да не са останали доволни или очаровани от преживяното и видяното. 
И аз си мисля същото от доста време насам. Останали разочаровани, хубаво, обаче има много фактори един мъж да не се представи хм на ниво, да речем. Може по принцип да си е добре в креватните дейности, от една вечер не е хубаво да се правят изключения, всичко се случва. Добре е да се дава втори шанс, така да го кажа. А те наще моми, като видят нещо, което не им харесва и веднага дават на заден.

Е няма как да не са разочаровани - тук не става въпрос само за това дали физически е успял мъжа да се справи. Според мен всички жени тръгнаха пренавити - еуфория, малко измислени от тях очаквания, на място роднините наливат масло в огъня - горчиво, горчиво, честитят, шегуват се, отделно алкохола - нормално е някак да решиш, че това е твоя човек и нещата ще се случат, обаче като са останали насаме - изведнъж са се сконфузили и са разбрали, че другия е някакъв съвсем непознат човек - е няма как да изживееш нещо невероятно.

Един сал гурльо фазомеров, знаейки  посрания си задник, бе хипер приятно изненадан  от доставката. Предвид страховете си, да не му доведели дебела и мустаката булка. 
Скрит текст:

А точно такава заслужава, защото е неандерталец. И да го млати по три пъти на ден с точилката по наглата кратуна!

Общи условия

Активация на акаунт