Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 359
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 485
Мис Каприз- Юла и страст, молА ви се. Тая фригидна жена е страстна колкото прегазен язовец.
Това е обидно за паметта на язовеца. И той е бил жив някога и е имал либидо. За разлика от Юла.

# 1 486
  • Sofia
Мис Каприз- Юла и страст, молА ви се. Тая фригидна жена е страстна колкото прегазен язовец.
Това е обидно за паметта на язовеца. И той е бил жив някога и е имал либидо. За разлика от Юла.
🤣😂🤣 Спрете се малко бре хора 😂 Хиля се и цвиля, а хора има около мен, за луда ме взеха 😀

# 1 487
Е, ако до 36 не си преживял изпепеляваща страст....не си представям такова нещо въобще. На 36 вече трябва да имаш уроци от изпепеляването и да търсиш стабилност и опора в партньора. Дали проблемът не са парите при всички двойки впрочем?

# 1 488
  • Terra incognita
Тя самата не знае какво иска. Подозирам, че като дете е била доста критикувана от родител, развила е някаква патологична  неудовлетвореност. Абе, този сезон голяма част от участницте са с патологии.

# 1 489
Не е имало друга тема където всички да сме толкова единодушни.

# 1 490
Не е имало друга тема където всички да сме толкова единодушни.
+1 Обединихме се накрая. И рейтингът кърти. Постигнаха си целта на гърба на свестните хора. От всички само Таня и Мишо са ми симпатични и съжалявам за неприятните моменти, които е трябвало да преживеят.

# 1 491
Дали проблемът не са парите при всички двойки впрочем?
Каквото и да ти говорят, знай, че винаги става въпрос за пари. Тъжно, но доста релевантно спрямо 'днешния ден'. Някои (Василена, Светозар) си признаха, за други подозираме, но не ми се иска да вярвам, че при всички двойки това е причината.

Вики, подкрепям те в подозренията.

Последна редакция: пт, 17 май 2019, 21:16 от tidaflyr

# 1 492
Много го демонизирате Жълтопаветников, според мен. Едва ли е сънувал някога, че ще се изпишат толкова много страници за него, и то от жени. Просто, горкият, не заслужава такова внимание.

# 1 493
  • Terra incognita
И аз симпаризирам на Таня и Мишо, макар да намирам Мишо за муден, все пак показа, че е мъж за семвйство. Преди симпатизирах и на Мерал, ама у той пична да показва патологии. Обсебен от идеята да се задоми, ако ще с първата тротоарна кралица, страх да бъде сам.

# 1 494
  • София /Абсурдистан
Поне да бяха платили хонорари на участниците. А то излагация, че и безплатно.

# 1 495
  • Sofia
Дали проблемът не са парите при всички двойки впрочем?
Каквото и да ти говорят, знай, че винаги става въпрос за пари. Тъжно, но доста релевантно спрямо 'днешния ден'.

Вики, подкрепям те в подозренията.
Всеки иска пари, те са необходимо зло. Не може всички да сме женени за чичко паричко, а и не е нужно! Изучи се, напъни се, работи, може и да не станеш богат, но без пари няма да останеш! Всички искаме Принцове и Крале, но нека не забравяме, че те са само в приказките!

# 1 496
Плащат им с преживявания.

# 1 497
Вики, точно така за Мерал. Не може така да си определиш някакъв период и да се задължиш да си намериш половинка. Дал си бил срок. Абе отпусни се, ходи по купони, общувай виртуално ако щеш, пътувай...светът е широк. Пък като срещнеш сродната душа, не й надявай халката и не говори за деца и семейство веднага, наслаждавай се на живота. Той хванал Ивана и мисли че като й подари балони и СПА процедури /много банално впрочем, ама като за Ивана става/ и тя ще е вечно негова. И това споделяне като малко момиченце на приятелката си - как се била усмихнала, после намръщила, после пак. Абе стегни се бе....И Ивана, а и всеки млад човек обича компаниите - ми излезте някъде с приятели, поговорете, те на 14-ти февруари филм на компа щяха да гледат, Ивана се изтяга на дивана и се прозява. Романтика от всякъде.

# 1 498
  • София /Абсурдистан
То като видиш Фазо, да им имам преживяванията Simple Smile

# 1 499
То като видиш Фазо, да им имам преживяванията Simple Smile

Малко ли е да се отъркаш в този забележителен екземпляр!

Общи условия

Активация на акаунт