Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 300
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 650
Аз лично не съм я критикувала за такова нещо, защото не съм очаквала да има любов при нито една двойка. Когато няма привличане, няма какво да се направи и никой не е виновен за това.
Но това, че не харесваш някой за партньор в живота, не означава, че трябва да се държиш отвратително с него.

# 1 651
  • Пловдив
Това имах предвид и аз. Нито осъждам, нито критикувам Юлия, най-малко пък за това, че не харесва Мишо или не иска да е с него. Това си е нейно право. Нормално е, не може всички да се харесваме.

# 1 652
Още при Василена и Никифор се разбра, че някои сцени се заснемат по няколко пъти, както и че предъвкват предварително обсъждани неща. Възможно е за това да изглежда толкова апатична Юлия. Смърфиетка, надявам се след финалния епизод да разкажеш повече Simple Smile Както и Захарничка Simple Smile

# 1 653
О@ках...ъъъ, оляхте се с объждането на Юлия. Изкарахте я някакво мега долно същество. Най-голямото зло на света след Фазомер. Ми девойчето е скучно, свито, няма големи интереси и амбиции, негативно настроена е към света. Толкова. Да, ама не. Вие вече започнахте да правите волни съчинения, сценарии, да й приписвате черти, изсмукани от пръстите ви, да мажете, да повтаряте по 100 пъти...Нещо обикновено го разтегнахте до гигантски размери и го украсихте.

Темата стана отврат. А вие се държите много по-негативно от Юлия...парадоксално Joy
Интересно защо не се държим негативно по отношение на Таня. Парадоксално. Явно не сме толкова негативни, а коментираме всеки според това какво е показал от себе си.

# 1 654
Прекалено я очерняте Юлия, че е мрънкалник мрънкалник е, но неможе да се сравнява с паразита - Светлозар ! Той е върха на наглостта ! 😤😤😤

# 1 655
И аз съм на мнението на Джулая. Направо взехте хляба на врачките и сценаристите....то мятане на боб, то филмови сценарии...то черни прокоби...

# 1 656
Прекалено я очерняте Юлия, че е мрънкалник мрънкалник е, но неможе да се сравнява с паразита - Светлозар ! Той е върха на наглостта ! 😤😤😤
Вътрешното ми усещане за него е, че ни го представят в лустросана версия и в действителност е още по-неприятен. Останалите участници на мен ми изглеждат като съвсем нормални и обикновени хора. Всеки си има странности и кусури, нищо фрапиращо и с голямо отклонение от нормата.

# 1 657
И на мен баш не ми се връзва. Раздава с лека ръка 50 хилки, а три поколения живеят в три стаи в Овча купел. Как и да го въртим, все не е баш така.
За мен не е странно. Вероятно помага с пари на майка си (ако има нужда) и толкова.
Няма да им накупи жилища я.

# 1 658

Ето това са синонимите на думата подлост. Напълно приемам описанието, което Джулая даде на Юлия. Това - да. Но подлост не видях никъде. Подъл е Гащопаветников. Юлия не е. Не виждам да иска да подведе Мишо в отношението си към него или да е нечестна по някакъв  начин.

# 1 659
И на мен баш не ми се връзва. Раздава с лека ръка 50 хилки, а три поколения живеят в три стаи в Овча купел. Как и да го въртим, все не е баш така.
За мен не е странно. Вероятно помага с пари на майка си (ако има нужда) и толкова.
Няма да им накупи жилища я.

Ако наистина разполага със средства и е готов да даде 50 хил.неустойки, защо пък да не вземе едно жилище?

# 1 660
Ами аз не бих, съвсем сериозно.
Ако брат или сестра са наистина в нужда, бих помогнала. Но да купувам апартаменти, не, сори.

# 1 661
Низост, гадост, лукавство, ехидност, задкулисно. Ето тези напълно съвпадат с това, което виждам в Юлия.

# 1 662
Гледам Емил Каменов при Карбовски в момента. Този човек нито е прост, нито е глупав. Каменов имам предвид. Такива истини каза за съвременните жени, болезнени, но... в по-голямата си част верни. Ако имате възможност и желание, гледайте го.
В момента някакъв заклет веган налага принципите си. И говори за жените. И все пак е мъжка гледна точка, която е напълно нормална, за разлика от веганските му възгледи. Но разговорът с Каменов ми беше много интересен.

# 1 663
Миши не го знам колко е музикант, но това че е масажист за мен не е ок. По цял ден да БАРА 😆 разни женски тела и аз да съм щастлива няма как да стане. Горе-долу все едно жена ти да е танцьорка в заведение и да я БАРАТ разни мъже. Същата работа.

# 1 664
Цитат
Аз пък като се замисля,много глупости изписахме,много нещо Simple SmileЧешем си клавиатурите,забавляваме се,няма лошо,но реално всички участници са си едни обикновени хора като нас с позитивни и отрицателни черти.Нищо кой знае какво не са показали като характери от няколко кадъра,пред камери..Всеки ми е симпатичен по малко,не мога да кажа за никой,че ми е крайно отблъскващ.Дано извлекат нещо от този експеримент и всеки намери това ,което търси.

Самоцитирам се,че виждам пак ще е актуално мнението ми.Само с поправка към днешна дата,в това число не се включва по никакъв начин Жълтия Фазо! Grinning

Общи условия

Активация на акаунт