Женени от пръв поглед < II сезон > тема 11 /14.05 - 19.05/

• 84 348
  • 1 979
  •   1
Отговори
# 1 665
  • Брюксел / София
След това, което Смърфиетка каза съм склонна да мисля, че Юла просто се е спекла. Притеснена от мнението на брат си и като прибавим, че не е харесала Мишо -ето обяснение за поведението й. Не я оправдавам на 100 %, но може просто да е била под напрежение от натиска на семейството си, камерите и фактът че не си е паднала по Мишо. Сега, че не е първа красавица, че е ограничена и с високо самочувствие без покритие е факт, но кофти поведението й при посещението в Пловдив за мен се дължи в голяма степен на напрежението и фактът, че Мишо не е нейният човек.

# 1 666
  • Тра-ла-ла
Интересно защо не се държим негативно по отношение на Таня. Парадоксално. Явно не сме толкова негативни, а коментираме всеки според това какво е показал от себе си.
Ако нямаше по-интересни хора за обсъждане - и Таня щяхте да подпукате. На бас!!! Bowtie

# 1 667
Низост, гадост, лукавство, ехидност, задкулисно. Ето тези напълно съвпадат с това, което виждам в Юлия.
Точно тези неща могат да се кажат за Светозар, но за Юлия...такива тежки думи, не разбирам с какво ги е заслужила. Абе хора, я излезте от филма, дето сте се вкарали.

# 1 668
Много оправдания намирате за хора, които не могат да предложат нищо на никой. И не само, че не са източник на нищо позитивно, ами и потъпкват и малкото положителна енергия, която някой друг се опитва да даде. Това са отровни хора, оправдания не им търся.

# 1 669
Интересно защо не се държим негативно по отношение на Таня. Парадоксално. Явно не сме толкова негативни, а коментираме всеки според това какво е показал от себе си.
Ако нямаше по-интересни хора за обсъждане - и Таня щяхте да подпукате. На бас!!! Bowtie

Таня е няколко класи над останалите учаснички! А партньора и е под всякъква критика !!! Как изобщо въпросните Специалисти ( според психоанализи, планети, зодии и т.н. ) неможаха да и намерят един по-свестен мъж, с който ще се чувства в хармония. То не са ти нужни 20 астролога, за да прецениш Светлозар и Таня, че са от различни планети. И че дисциплинирана, сериозна жена треньор ще търпи абсолютния лигльо паразит!

# 1 670
  • Тра-ла-ла
Отровните хора не винаги са осъзнато такива. И не винаги са низки, гадни, лукави и бла-бла. Юлия нито е психопат, нито нарцис. Нито е опасна, освен за себе си. Който не я харесва - просто си вдига чукалата и секва негативния поток. Тя не се крие каква е. За разлика от друг участник, който съвсем осъзнато го раздава играч, наистина е опасен и заслужава определенията по свой адрес.

Всеки един от нас на моменти е отровен за някой друг.

# 1 671
Пък аз ви казах, че хейта трови и вас (нас). Не може да се биеш в гърдите, че си добър човек и дни наред да изсипваш жлъч по някой, който е обикновен точно колкото си и ти. Дали ще сте честни да преброите своите положителни и отрицателни качества? С какво сте по-различни от Юлия? Освен, че знаете английски. Че крака криви, че задник увиснал... Вие сте топ модели? Задниците са отзад, но всеки може да си го погледне в огледалото. От всички тук, сигурно пет имат по-хубав задник от Юлиния, което мен по никакъв начин не ме касае. Добре, налях и своята чаша кал като казах, че няма живец в нея и е като восъчна статуя в лице, но това, което изчетох тук, направо ми скрива шапката. Затова и няколко пъти клъвнах fanfanito, защото фантасмагориите ѝ край нямат. Такова съчинение може да напише за всеки, че майка му няма да го познае...
Ако сте на мястото на тия хора и вас ви емнат така, задавали ли сте си въпроса дали ще оцелеете от толкова злост по ваш адрес и как?!
За себе си знам, че съм такъв проклет характер, че никой мъж друг, освен моя си, не би ме изтърпял, ако сега, вече утвърден човек с характер, трябва да си търся половинка. То аз едва се търпя на моменти, при все че съм от хората, които си се уважават, но си отчитам лошите черти на лекия си пролетен характер.
Иначе, то приятна компания - приятна, но да се говорят само грозни неща, които се казаха по 1000 пъти и вместо да затихнат, те ескалират, ами компанията става неприятна...

# 1 672
Да, на моменти. А не нон-стоп, като начин на живот. Ако тя не може да се контролира няколко дни пред камерите, представям си какво е в "реалният" живот.
Това, че не осъзнаваш нещо, не те оправдава по никакъв начин. Не вярвам, че никой никога не й направил забележка за нищо. Убедена съм, че все някой й е казал нещо и тя вместо да помисли по въпроса, просто се е фръцнала обидена.

calabaza, не знам кой говори за задници, в момента говорим за характер. И да, всеки, който е способен да покаже малко добронамереност и уважение към друг човек, е по-добър от Юлия.

# 1 673
И мен ме дразни Юлката с нийните негативизми, но да си кажа честно и аз имам такива познати. Има си такива хора просто! А и като не и е харесал партньора и се е разачаровала и бълва още повече негативизми. Може и сексът да не и е харесал 😁, ако са били интимни де 😉.

# 1 674
Аз лично не съм. Не ме интересува как изглежда човек на външен вид, особено когато става дума за неща, които не може да промени.

Характерът обаче, може да се промени или да се работи по него. И не мога да разбера как за 36 години не й е хрумвало, че проблемът може да (и) в нея, а не само в партньорите й "неудачници". Мишо неудачник ли е? Не. Няма да се изненадам, ако и за него чуем такова определение.

Не жаля и не прощавам на хора, които без причина се държат грубо, негативно и неуважително. Тя не е на 13 години за да не знае. Жена на 36 години е.

# 1 675
  • Sofia
Не съм съгласна, никой не е казал, че Юлия трябва да хареса Мишо. Шансовете затова са 40/60%, но нищо не й пречеше да се държи нормално с него и да е малко по-позитивна! Никой не е казал, че бракът трябва да е на 100% успешен, но можеха да останат приятели. Хората сме социални животни и имаме нужда да общуваме със себеподобни. Не ми пука дали знае, или не езици, както и дали има, или не образование - то си е за нея. Коментирам на базата на това, което виждам, а именно - демонстрация на необосновано високо и с нищо неподплатено самочувствие. Отричане и нехаресване на нищо ново и различно. Как пък за 1 нещо не каза, че й харесва. Опитва се да се направи на такава, каквато не е и е прекалено негативна към всичко. Тя първо казва Не и после мисли за какво е било Не-то. Пак ще се повтаря, не харесвам негативни хора. Кисела, кисела, та чак нагарча!

# 1 676
И за задници говорихте доста.
Да, за задници, криви и къси крака, непропорционалност на тялото и т.н. Никой обаче не се замисли, че може да има някакъв проблем, за да ходи малко като пате и да е щастлива, че може изобщо да ходи. Да, предизвиква негативна реакция, но тук определено се оляхме и стана грозно!
Не можела да предложи нищо (зависи според кого). Всеки търси нещо различно. Мишо направо го кананозирахте, но и той е претърпял неуспехи и е сам. Пожелавам им да си намерят техните хора Simple Smile

# 1 677
Не мисля, че Юлия заслужава толкова крайни оценки. Не мисля и че има високо самочувствие, напротив. Според мен има ниско самочувствие. Питиетата преди сватбата и поведението й след тях пак ме водят към това заключение. Ниското самочувствие също може да е причина да е така скована. Защото се притеснява и как изглежда отстрани. И мрънкането може да произтича от това. Струва ми се, че не желае да излъчва към Мишо подвеждащи сигнали и да го стимулира да си мисли, че имат общо бъдеще. Да, не нацелва правилното поведение, но това не е причина да я изравним със земята.

# 1 678
  • Sofia
Разбра ли се кога е краят на таз пародия?!

# 1 679
На този етап, "нейният човек" трябва да е или мазохист или човек, който никога няма да я вземе насериозно и няма да се впечатлява от вечното й мрънкане и недоволство.

Не е работа на хората около нея да анализират кое, защо и как е направила, това е нейна работа и евентуално на специалист. Хората около нея само ще реагират на поведението й, никой не е длъжен нито да я променя, нито да я разбира.

Общи условия

Активация на акаунт