Лежащи мами - 44

• 35 706
  • 756
  •   1
Отговори
# 135
Изи, честита дъщеричк ❤ Да расте здрава, щастлива и обичана 🤗

# 136
  • Варна
Изи, честита дъщеря! Нека е здрава, борбена и упорита, като майка си! Бъдете много щастливи! Не се притеснявай, всичко ще е наред Simple Smile

# 137
Благодаря ви момичета...вие също имате голяма заслуга за стигането ми до тук и за полученото щастие.Наистина много ценни съвети получих от вас.😘😘😘
Пожелавам на всички да испитат тази радост...🙏

# 138
Как сте лежащи мами ?
Аз лежа само когато малката спи, иначе сме в постоянно движение.

# 139
  • София
Аз от сета нататък няма да ставам от леглото. Легло-тоалетна-баня-легло. Живи и здрави да избутам.

# 140
Аз от сета нататък няма да ставам от леглото. Легло-тоалетна-баня-легло. Живи и здрави да избутам.

Няма да ти е лесно, НО целта е голяма и когато гушнеш малкото човече - всичко ще си е заслужавало!
Зареди се с готини филми, сериали, книжки..Хапвай си вкусни храни и пази леглото! После ще наваксаш с разходките с бебка ❤

Аз миналата година по това време едва седях правя повече от 30-40мин, доста трудно ходех на кратки разходки. В последствие лежах 2 пъти в болницата задържане , а сега не се спираме с малката да обикаляме 😊

Последна редакция: чт, 23 май 2019, 17:10 от Love_fairy

# 141
  • Варна
Интрига, няма да те лъжа, няма да ти е лесно, ще ти писне лежането най вече заради това, че за всичко ще разчиташ на близките си, но ще се справиш, колкото и безпомощна да се чувстваш на моменти Simple Smile Преди 6 г. лежах 8 месеца, нямах серклаж понеже шийката ми се скъси чак в 25.г.с. и във Варна никой не се нае да ме пипа ... Обясняваха ми още от 14-та г.с., че едва ли ще избутам до читава седмица - бях с постоянни, болезнени контракции... 20 седмици на инжекции по 2 пъти на ден + 15 седмици на системи по 12 часа на ден, последните 5 седмици бях на игла, поради усложнения с вените ми, да не говорим за шепите изпити лекарства за задържане, обаче успях и стигнах до 35 г.с. + 1д. и имам прекрасен, много палав и инатлив син Simple Smile Сега с трепет очаквам за забременея отново и всичко да е наред, защото Януари месец прекъсвах бременност в 13 г.с. + 2д. по медицински показания, но не съм си помисляла да се отказвам и знам, че ще успея отново Simple Smile Пиши ни за всичко, което те притеснява или натоварва - ние сме тук!

# 142
Изи, честито щастие!!! Само радости и прекрасни моменти ❤🍼

# 143
Честита радост , Изи! Да е здрава и безгрижна!
За всички останали майчета кураж и вяра. Благодаря и аз за подкрепата!
За тези които не ме познават родих в 31+4 моя боец 1700 гр! Всичко е наред с изследванията расте и е много усмихнато бебе! Вече сме на 4 реални и 2 коригирани 6.400 кг! Няма по голямо щастие !

# 144
Хепи, какъв е бузанчо сладък ❤ Да е здравичък и усмихнат ❤

# 145
Хепи.....страхотен е Heart Eyes Heart Eyes
 Боже какви уникални човечета се раждат тук Heart
 Все си мечтая някой ден да ги съберем всички мъници от темата.Знам,че е почти невъзможно....но кой знае Blush 

# 146
Среща на героите!

# 147
happy, прекрасно дете! Нека бъде жив и здрав! Нацелувай бузките на малкото пухче! Heart

# 148
  • София
Ех, че хубави неща са се случили тук:heart:
Изи, честита ти дъщеричка Heart
Да расте здраво и безгрижно детенце и много да радва мама и тати Hug 
Казах ли ти аз, че ще стигнеш поне до 37 ма седмица Heart
Много се радвам Hug  Борбени момичета бре Heart

# 149
Изи, честита да ти е прекрасната дъщеричка ! Бързо да се възстановиш и да изтриеш с гума всичка болка ! Бъдете благословени всички у дома ! Чакаме да разкажеш с подробности как сте ❤️
Хепи, прекрасен е ! Чакам и аз моята маслина да стане такава бухта.
А тя горката не хваща 3кг, едва яде и на всичко отгоре взе и да повръща.
От различни краища на България сме, но наистина би било прекрасно да се видим 😘
Интрига , радвам се много за доброто стечение на обстоятелствата. Явно този доктор Христов е истинско светило. Жив и здрав да е.

Общи условия

Активация на акаунт