Лежащи мами - 44

• 35 717
  • 756
  •   1
Отговори
# 150
  • София
С бета стептокок съм, но го лекуват.
Наистина Христов е велик. На момичето в моята стая е правил серклаж в 24г.с. и в 29г.с. роди. Слава Богу е здраво детенцето. Живи и здрави да са лекари като него!

# 151
  • Варна
Важното е, че са открили причината и знаят какво да лекуват! Явно за това се е скъсила така шийката и се е получило разкритие. От обикновен секрет ли го изолираха? А, ония в МД да ги застреляш, малко е!

# 152
Благодаря ви Бамболинка,Лоли....аз се възстановявам от секциото,чакам да дойде вече кърмата 😊...гушкам си бебка и И се радвам....сега са почивни дни и никой не ми дава инфо за изписване и подробности....а Интрига с този серклаж със сигурност ще издържи до 36 😊🤗👶😘🙏💙

# 153
Здравейте, от известно време ви чета, но днес се престраших да пиша, бременна съм с близнаци в 27 седмица, втора бременност е това за мен. В 22 ми откриха изключително скъсена шийка 1 см, последва спешен серклаж, от тогава до сега съм постоянно в болница първо Щерев, от месец в МД. Въпреки серклажът, шийката се скъсява отново. Вчера след преглед се установи, че вече е на конец и е 0.5 см. В 26 седмица ми биха кортикостероиди, но много се притеснявам колко още може да издържа така в това състояние. Бебетата са все още около 850 гр.

# 154
  • София
Ели, стискам ти палци да избуташ още някоя седмица, за да поростнат. Дръж!

# 155
Ще издържиш, Ели ! Още някоя друга седмица, пращам ти много положителна енергия и много късмет ! 🍀🍀

# 156
Ели, силно стискам палци за теб и сладките бебчета 🤗❤❤

# 157
Моята също беше на конците накрая,нямаше нищо. Не знам от кога е била така, защото не давах даа ме преглеждат вагинално накрая. Стискам палци!

# 158
Ами мен на около 10 дни ме преглеждат. Въпреки системите, прогестерона и лежането постоянно, нещата не изглеждат розови. Но поне се надявам при 90 процента шанс за преживяване бебетата да бъдат добре накрая.

# 159
Стискам палци бебчетата да издържат колкото се може по-дълго време.

# 160
Интрига колко време преди да ти открият бета стрептококите не си правила микробиология , че да се намали така шийката  ? Сега с антибиотик ли си ? На мен ми откриха пих антибиотик и поставях глобули , вторник съм при АГ-то дано се е разкарал ...

# 161
  • София
В 12г.с. бях на преглед и бременността си вървеше идеално. На 01.04. микробиология и ме извикаха в 16г.с. на преглед. Тази ат първи беше чиста и друга не взеха. На 09.05. бях последно при АГ-то и нещата вървяха добре. Явно съм я хванала и така...

# 162
Явно бързо действа ... много е неприятен този стрептокок . Дано бързо се отървеш от него , прочетох за случилото се при теб пожелавам ти най -доброто и изпращам много енергия ❤ Постъпила си правилно , сега бебка ще изкара едно хубаво лято на топло в мама . 🍀🍀🍀

# 163
А това е моето момиченце сега е почти на 14 м обожава да си играе на двора.
Скрит текст:
13 години я чаках и 9 месеца лежах за да се задържи. Роди се 38 г.с със спешно секцио беше си полегнала върху пъпната връв и тоновете понякога намаляваха. Все още обича да си ляга върху нещо я одеалце я възглавничка.

Последна редакция: пт, 24 май 2019, 20:51 от kikair

# 164
Прекрасна малка бузанкаааа 🥰🥰
Да ти е жива и здрава ! 🤗🥰😘🍀

Общи условия

Активация на акаунт