Лежащи мами - 44

• 35 765
  • 756
  •   1
Отговори
# 330
Момичета молете се за нас. Днес прокървих, пъпната връв била паднала пред бебето, а шийката продължава да се скъсява вечер 15мм. Много съм притеснена. А още сме в 28г.с.

# 331
Момичета молете се за нас. Днес прокървих, пъпната връв била паднала пред бебето, а шийката продължава да се скъсява вечер 15мм. Много съм притеснена. А още сме в 28г.с.
Ако сте от София, може да се обадите на Д-р Христов в болница Надежда. Той е голям специалист по шийките, може да предложи вариант.

# 332
Каква е терапията ти?
Аз бях на утрогестан 3×2,магнерод 3×2,алеракт 2×1 и колаген 3×2....
Казаха ли ти на какво се дължи скъсяването?

# 333
  • София
Mandi, наистина ако си от София чуи се с д-р Христов. Благодарение на неко все още съм бременна. Стискам ти палци всичко да е наред. 🤗

# 334
Здравейте, Mandi2018, първо се успокойте.Шийката ви не е толкова къса, моята в 22 седмица ми беше 1 см, от 4 седмици имам амо конец, а още съм бременна при това с близнаци.
 Позитивно мислене ви трябва. Дори да се наложи да родите, 28 седмица е седмица, в която бебето има доста големи шансове, особено ако ви е правена терапия за дробовете.

# 335
  • София
Манди, успокой се! Трябва ти позитивна нагласа ! Аз бях с 1,5 см шийка от 20 седмица , но бях със серклажи , въпреки, че бях и със жестоки контракции... Устисках до първия ден на 27 седмица, имсм живо и здраво момиченце , което се роди 0,960 гр.
Много е важно, ако тръгне раждане да си в болница с добра неонатология. Аз родих в Токуда- там са уникални неонатолози .
А ето я и малката бързачка  Wink

# 336
В Пловдив съм. Магнезии, генипрал. Сложиха за дробчетата нямам серклаж. ... надявам се да издържим и този път

# 337
  • София
Стискам ти палци да изкараш най-малка още 3-4 седмици 😘

# 338
Дано. Така да е!

# 339
Ще издържиш, само бъди спокойна. Аз съм със шийка 6 от 19 г.с., със серклаж. Сега съм 28 г.с., и се надявам да издържа до по-безопасна седмица. Стискам палци и на теб ! Ще успееш ! 🍀

# 340
  • Гърция
Mandi  Не се притеснявай  Бог да е с теб и да ти помага да издържиш поне още 2 седмици🤗                                  Момичета вчера ми направиха серклажа в болницата съм .Имах леки болки иначе всичко мина добре Слава на Бога .Да попитам тези които са със серклаж на какъв режим сте,в смисал постояно ли сте на легло.                   

# 341
 Аз с предишната бременност имах серклаж и трябваше 72 часа да не ставам от леглото,после само до тоалетна, и така откарах 10 дни в болницата.

# 342
Mandi  Не се притеснявай  Бог да е с теб и да ти помага да издържиш поне още 2 седмици🤗                                  Момичета вчера ми направиха серклажа в болницата съм .Имах леки болки иначе всичко мина добре Слава на Бога .Да попитам тези които са със серклаж на какъв режим сте,в смисал постояно ли сте на легло.                   
След като ми направиха моят серклаж, 24 часа не ставах въобще от леглото. След като се прибрах влъщи лежането продължи... и до днес. Само ставам до тоалетна и бърз душ, всичко друго в леглото по цял ден, тъй като бях много изплашена и направо ме беше страх да мърдам. Все още си лежа по същия начин, но се надявам да ми позволят вече да ставам по мъничко. Но каквото такова, важното е бебчето да е здраво, това са първите жертви, които ще направим за нашите мъничета. Слушай лекарите и техните съвети, пий си хапчетата, почивай много, бъди спокойна и всичко ще бъде напред. Успех ! 🍀🤗

# 343
  • София
Аз също лежах, но защото имах жестоки контракции ако се раздвижа ... 13 седмици след серклажа лежах, 8 от тях в болница. Но нямах и шийка почти

# 344
  • София
На мен д-р Христов ми каза да лежа 2 седмици и после мога по-малко да ставам, но всичко е индивудиално. Питай твоя АГ, защото той знае какво ти е състоянието.
Днес ми мина и прегледа при д-р Христов и всичко е наред. Шийката си е затворена и я измери 39мм. Взе секрет за микробиология и ми каза, че мога да излизам, но да не прекалявам все пак.

Общи условия

Активация на акаунт