Лежащи мами - 44

• 35 766
  • 756
  •   1
Отговори
# 345
  • София
На мен д-р Христов ми каза да лежа 2 седмици и после мога по-малко да ставам, но всичко е индивудиално. Питай твоя АГ, защото той знае какво ти е състоянието.
Днес ми мина и прегледа при д-р Христов и всичко е наред. Шийката си е затворена и я измери 39мм. Взе секрет за микробиология и ми каза, че мога да излизам, но да не прекалявам все пак.

Интрига, страхотни размери Hug
Много се радвам

# 346
  • Гърция
Благодаря ви момичета за отговорните🌷 .Днес ми е втори ден от серклажа и ми позволиха да се изкъпя набързо .Аз ходя  много често до тоалетната.🙄

# 347
Интрига, много добри новини.
Моят преглед е другата седмица, нямам търпение да видя какво е станало и с моята шийка.

# 348
  • Гърция
Момичета след серклажа имахте ли някакви течения. Аз кръв нямам но днес сутринт имах доста обилно жилтеникаво гъсто течение

# 349
Да, на мен Христов ми каза, че освен кръвта е нормално вече течението да бъде по обилно и малко по различно от преди. Каза да следя за ярка кръв или нещо мн странно в течението като обем, мирис и цвят.

# 350
  • София
Аз нали съм зашита на 2 места около 8-9 дена имах течение като желе, на моменти розови. И Христов ме предупреди, и моя АГ като ме видя каза, че е нормално. Тогава ми направи и промивка ако не се лъжа с йод.

# 351
  • Гърция
Преди малко ме прегледа  лекарят всичко е наред след серклаж. Днес ме изписват.Даде ми напътствия една седмица да внимавам само до тоалетната.След това мога да върша в къщи някои неща,като например да готвя да миа чини, но пак да внимавам.Каза ми също че мога да пътувам със самолет,и сега го обмислям.🤔

# 352
Аз лично не бих пътувала надалеч.Ем не съм била със серклаж,шийката си стоеше нормални размери,но си имах постоянни стягания.Да не си помислиш,че съдя или давам акъл Stuck Out Tongue Winking Eye
 Просто си мисля,че нищо не си струва повече от това....та аз предпочетох да си почивам повече.Успех и действай както го чувстваш Kissing Heart

# 353
  • Гърция
Аз искам да пътувам,защото ми е много трудно няма кои да ми помага тук кадето сме.Това е причината която искам да пътувам.Много ми е трудно каво решение да взема🤗

# 354
Ооо извинявай,аз помислих,че на почивка и ще трябва и отиване и връщане Expressionless
 В такъв случай,щом само един полет ,а и имаш разрешение,аз лично бих се прибрала при семейството си....друго е да имаш близка помощ и подкрепа.

# 355
  • Гърция
 Да така е много е трудно а и ММ всякаш не осъзнава какво се случва и не ми помага изобщо отделно и с него проблеми.

# 356
Недей обръщай внимание на друго....мисли за себе си и за бебето и кое е най-добре за вас.Отивай смело вкъщи Stuck Out Tongue Winking Eye

# 357
  • Гърция
 Благодаря ти cvetno_cvete 🌷

# 358
Дами , от днес спирам всички хапчета и минавам на лек режим с пазенето на леглото .
Имам дата за секцио 🙈 Нямам търпение да се запозная с момиченцата ни 😍
Дай Боже всичко да мине нормално 🍀

# 359
Ох мами да ви се оплача сряда пак прокървих отидох до болницата където лежах 4 дена, доктора ме качи на магарето прегледа ме, после на вагинален ехограф, и каза че всичко е наред с бебо, да лежа пак да си пия Дуфастон и Нош Па. Прибрах се цял ден не съм кървяла, но на сутринта като се събудих пак бях леко прокървяла отидох при личната, тя ми пусна една банка с глюкоза и натриев хлорид и една инжекция Нош Па. Днес същото, като ми каза ако нямам никакви болки да не пия Нош Па. Аз не съм имала никога болки и се чудя дали да спирам Нош Па или да го пия. Ако знаете колко ми се гади като го пия и предпочитам инжекции. Дайте ми малко кураж ще спре ли това леко кървене само сутрин го има после не. А и от вчера съм на Утрогестан вагинално.

Общи условия

Активация на акаунт