Лежащи мами - 44

• 35 772
  • 756
  •   1
Отговори
# 360
Дами , от днес спирам всички хапчета и минавам на лек режим с пазенето на леглото .
Имам дата за секцио 🙈 Нямам търпение да се запозная с момиченцата ни 😍
Дай Боже всичко да мине нормално 🍀

Браво, коя седмица си вече Simple Smile

# 361
elitsssa , започнах 37/а .
Бавно минава времето на леглото 🙄

# 362
С близнаци 37 седмица!!! Мама герой 🤗🤗🤗🤗

# 363
Браво абсолютен герой си. И аз съм с близнаци, но съм едва 31 г.с.

# 364
Россе , и аз родих моите близнаци точно в 37 седмица, като те прочетох и се развълнувах. Чувството не може да се опише за мига , в който се срещаш за първи път с тях, а и след това. До ден днешен (вече са на 1.7г.) Не престават да ме разсмиват всеки Божи ден. Отглеждането на близнаци е невероятно забавно.

# 365
Благодаря ви 🤗
Дай Боже всяка да стигне до безопасна седмица 🌺

emeka , от сега е забавно , а за по натам ми е бедна фантазията 😂
Чакам ги с нетърпение 💕

# 366
  • София
ROSSE, на финалната права си да гушнеш две прекрасни бебета. Да мине леко раждането ❤

Момичета, днес направих един месец от серклажа. Безкрайно съм благодарня на д-р Христов, че спасе бебето ни. На д-р Чавеева и д-р Кобаков за подкрепата и професионализма. Безкрайно съм благодарна и на Вас за всички съвети и цялата подкрепа. Бях писала и във ФБ-Майките на София. Получих много съвети и ценва подкрепа. Както от тях така и от нашата октомврийска група. Писаха ми много мами в подобно положение или такива минали през това. Писаха ми да ми дадат съвет, да ми вдъхнат надежда. Благодаря. От тази група разбрах за д-р Христов. А, той за мен е Бог. Спаси бебето ни и направи всичко възможно. Освен, че е чуден лекар е и невероятен човек, и има ограмно сърце. Има още път до края, но вярвам, че всяка една от нас ще стигне финала и ще имаме здрави бебета. ❤

# 367
  • Гърция
Здравейте искам да попитам тези на  които им е правен серклаж,от кога започнахте да слагате утрогестан ,как хо поставяйте. Знам че трябва да внимаваме от инфекции.Антибиотик колко дни приемате на ме само в болницата 2 ди ми слагаха венозно!

# 368
Аз бях 5 дни на венозен антибиотик, утрогестанът ми го замениха с кринон гел, за да не пипам отдолу и да намалим риска от инфекции. Към момента не съм имала инфекции да чукам на дърво.

Четох, че  с ръкавици го поставят някои момичета.

# 369
Аз бях на венозен антибиотик в болницата, след това продължих на Зинат 5 дни вкъщи. Микробиологии на 2-3 седмици. Утогестана го приемах през устата след серклажа. Преди 2 седмици ми го спряха.

# 370
  • София
И аз след серклажа приемам Утрогестана през устата. Чакам последната МБ да ми излезе.

# 371
  • Гърция
Мен малко ме притеснява това че  само 2 дни ми даваха Антибиотик,и на други места четох че повече дни се пие .А за утрогестан още от сега да слагам вагинални ,но не е хапче а вид крем не съм го взела .В понеделник ще го взема .А и на мен нищо не са ми казали че трябва да правя микро биология за инфекции. Искам да си ходя в българия,но незнам колко време след серклажа да пътувам със самолет!

# 372
  • София
При серклаж микробиология наистина се прави на 2-3 седмици, защото риска от инфекции е по-голям.

# 373
  • Гърция
При серклаж микробиология наистина се прави на 2-3 седмици, защото риска от инфекции е по-голям.
                                                             И аз така знам из фороумите които съм чела ще поискам да ми направят след 2 3 седмици.

# 374
Не са ми предписвали АБ след серклажа, нито са ми поставяли венозно в деня. Също и не съм слагала утрогестан, спрях го в 14-та седмица.

Общи условия

Активация на акаунт