Лежащи мами - 44

• 35 681
  • 756
  •   1
Отговори
# 615
Пу-пу, сладкиш❤️

# 616
Привет и от нас вече на 7 месеца е нашият герой-31 гс роден!
Пожелавам на майчетата много кураж, да слушат своите доктори и бъдете вярващи в тези малки сладурчета много са борбени! Стискам на всички палчета !
Талисманчето ни е прекрасна кукла!

# 617
Здравейте, и аз да Ви се представя.Лежа почти от самото начало,но вече близо три месеца пазя леглото само. Искам да ви попитам някоя от вас има ли проблем с разстройство от два дни ме мъчи тази гадост и съм много притеснена.Нямам идея дали не е от диаспорала или утрогестана,защото ми вдигнаха дозите,но се притеснявам.Влизам в 33 седмица и се надявам да докарам поне до 36 седмица.

# 618
Здравейте, и аз да Ви се представя.Лежа почти от самото начало,но вече близо три месеца пазя леглото само. Искам да ви попитам някоя от вас има ли проблем с разстройство от два дни ме мъчи тази гадост и съм много притеснена.Нямам идея дали не е от диаспорала или утрогестана,защото ми вдигнаха дозите,но се притеснявам.Влизам в 33 седмица и се надявам да докарам поне до 36 седмица.

Здравей. По принцип магнезия доста разстройва...Щом са ти вдигнали дозата е напълно възможно да е от това. Консултирай се все пак с АГ. Аз бях с разстройство, но заради антибиотик и докато не го изпих, не мина. Иначе Аг ми изписа ре комфорт и диета.

# 619
От диаспорал е, според мен ✌

# 620
От Диаспорал е. Той действа разхлабващо. Хапвай повечко сухари, пици и пасти. Факт, ще се поугоиш, но поне няма да ставаш на всеки час да дрискаш.

# 621
  • Варна
Аз не бих препоръчала да се тъпче с пици и пасти, по-добре пий ентерол. Да не ти се вдигне кръвната захар от тестяното, че тогава пък следват други проблеми ... Диаспорал ми разбъркваше много корема, доста неприятно беше, а приемах 2х300 мг на ден и не съм сигурна дали ми успокояваше дори и малко контракциите, защото от предизвиканите газове, контракциите пак си бяха на лице .

# 622
Благодаря много на всички за отговорите. Аз съм с ГД и храненето при мен е дилема голяма,но ще се справим. Хапвам си пълнозърнест хляб със малко сирене и се надявам да се спрява без лекарска намеса.Ще си дам почивка от магнезия за един и ще заложа на пробиотика. Аз иначе съм на 2 по 300 Диаспорал и явно идва в повече.

# 623
Диаспорала ми намалява контракциите ... но корема ми е 😁. Голям детокс ... почнах да пия пробиотик , АГ-то ми каза , че няма да помогне , но регулира нещата . Сега е малко по-добре .

# 624
Здравейте момичета. Отдавна не съм писала, но искам да ви вдъхна малко кураж. Аз лежа от началото на бременността. Почти през цялото време със скъсена шийка и без серклаж. Е, в момента съм в 40 + 2 г.с. и няма никакви изгледи да раждам. Пожелавам ви на всички успех и вярвайте в себе си. Хубав ден от мен.

# 625
Не си спирайте лекарствата на своя глава дори и за един ден. Нямате ли АГ та звъннете и попитайте какво да правите!!!

# 626
Браво,Съншайн Heart Eyes Дай боже всекиму да дочака термин!Леко раждане ти пожелавам като дойде момента!

Аз съм на Диаспорал директ 2×1 и Магнерот 3×2.Рядко имам стошашни проблеми(изключвам киселини и рефлукс).Приемам Биогая дъвчащи откакто изкарах вирус.
Мисля ,че по-добре пробиотик,отколкото да се спира магнезия Rolling Eyes

# 627
Момичета, здравейте! Какво ми се случи днес..... Бях на ФМ, всичко е ОК! 30 г.с. съм.
Три часа след това имах час при зъболекар да завършим лечение на зъба. Много ме боля на моменти, но зъболекарката каза, че не иска да ползваме упойка, защото приключваме зъба... В момента в който станах от стола, отидох до вц и - розово течение. Звъннах на моята аг, която е в друг град и излиза отпуска - каза че е напълно възможно от силната болка коят съм изпитала да е контрахирала матката и от там да се е получило течението... Отидох на спешен, за мое огромно притеснение случих на супер млад доктор, в което няма лошо, но...се шашнах съвсем. Преглвда ме на коремен ехограф и той, след това ми направи преглед за разкритие - каза, че нямам, както и сложи нещо върху превръзката да видим дали не е околоплодна течност -не беше. На някоя да й се е случвало? Sad

# 628
Близо 2 месеца бях с разстройство от магнезий Биоелектра...замених ме го с магнерод и спря....АГ каза ,че не е притеснително...пиех много течности и не се обезводних....
В никакъв случай не спирай магнезий,по добре разстройство отколкото контракции....

# 629
Благодаря на всички за саветите.Моята лекарка е в почивка и не исках да я притеснявам,но сама разбрах от къде е проблема и вече съм добре. Искам да ви попитам за тоз ужасен утрогестан.Първо го слагах вагинално,но ми докара бактерия в урината.Почнах да го пия и пак ми е зле от него.Вече от един месец лекувам бактерията и не мога да я махна и това много ме притеснява.Вече съм в 33 седмица и искам да попитам до кога сте го пили тоз ужасен утрогестан Sad

Общи условия

Активация на акаунт