Лежащи мами - 44

• 35 684
  • 756
  •   1
Отговори
# 600
Не, не върши работа освен, ако не изядеш около 50 млека:) аз знам от моето АГ, че между антибиотика и млечни продукти трябва да има 4 часа пауза, а от пробиотика 2. По този начин пиех антибиотика и ми минаха колите от един прием. Стискам палци да ти помогне аугментина и да не пиеш повече, но не се притеснявай, изписва се масово при бременните и не вреди.

# 601
  • Гърция
Благодаря ви момичета,☺върши работа този пробиотик ,много по-добре си чувствам.Стомахат ми е по-добре от миналите пъти,когато пиех Антибиотиците без пробиотик  само първият ден имах разстройство,но сега се чувствам добре. Междо другото отвратително миришат тези капсулки пробиотика🤔

# 602
  • София
Аз вече съм в 33г.с. и шийката е над 3см. Направо не мога да павярвам през какъв ужас минахме и че вече сме на финал и бебето, което бяха отписали ме рита и съвсем скоро ще се запознаем ❤

# 603
Браво, интрига! Чудесни новини. Още съвсем малко остава. Леко раждане!💙

# 604
Браво, Интрига! Много ме радвате ти и бебето ти!

# 605
Страхотна новина интрига 🤗....
Много се радвам за теб...и аз минах през този кошмар ,но в момента моето прекрасно момиченце лежи до мен и и се радвам...дай боже на всички да си износя докрай бебчетата живи и здрави...
Ние вече сме на 3 месеца 👶😁🤗💓😍

# 606
  • Гърция
Браво Intriga много се радвам за теб ,не остана и скоро ще гушкаш бебчето си  🤗 благополучно раждане ти пожелавам.

# 607
Браво Интрига, много се радвам за теб.
Още съвсем малко и ще се запознаеш с това малко човече.
Чувството е уникално, няма по-хубаво нещо от това.
Лека бременност на всички. 🤗🍀

# 608
  • Гърция
Здравейте момичета,малко ми е притеснено имам някакво предърпване с лека болки не точно болка някак неприятното време на време  там където мие серклажа дали да не звъня на Д-р
Някоя от вас която е със серклаж имала ли нещо подобно,като това което описвам или нещо подобно.

# 609
Да вдъхна надежда и кураж на всички които от скоро са лежащи🤗🤗
Моите близначки станаха на 2 месеца вече 🥰
От края на март до края на юни изкарах на легло. Имах и 20 дневен престой в болница.

След толкова много игли, системи, лекарства и невъзможност дори да се изкъпя сама Sad в момента съм благодарна на Господ, че имам тези две съкровища.

# 610
Здравейте отдавна не съм писала , вече съм почти в 6 месец.
Този път нещата са различни не лежа гледам си бебето и домакинските задължения.
Дано всичко докрая да върви така терммина е началото на януари а секциото казаха около коледа.
Още не сме наясно точно ммомче или момиче е надявам се на следващия преглед да се уточни .

# 611
Здравейте!Записвам се при вас-в 7ми месец съм,29 г.с.До скоро всичко беше наред ,от четвъртък получих бъбречна криза с дехидратация и повръщане,които доведоха до 3 см. разкритие и 50%скъсена шийка .Имам и контракции.Бях в болница на системи,направиха и терапия с 4 инжекции кортикостероиди за дробчетата на бебо. От два дена съм си вкъщи,пия магнезий ,както и Флебодия и млечен протеин за да наддаде повече бебчето.Трябва да лежа ,друго според лекарите не може да се направи. Силно се надявам да го задържа максимално дълго,броя дните и седмиците .За сега целта ми е да вляза поне в 8ми месец .
Най-трудно ми е ,че съм сама -мъжа ми работи на морето ,и че не мога да се грижа за дъщеря ми-мама е поела всичко по малката .

# 612
Миличката, още като залипсва в кулинарния и се притесних Sad
Сега наистина трябва само да лежиш, бавно минава времето, но си заслужава. Детенцето ти ще те разбере. Тук всички знаят колко е тежко. Има много родени бебета в такива седмици и са си добре. Даже и талисманчето на темата. Кураж ❤

# 613
  • София
Здравейте борбени, лежащи мами Hug
Поздрав от талисманчето на групата Мария ( родена 27 седмица -0,960 гр , вече на 10 месеца почти реална възраст и 7 месеца коригирана възраст -8 кг )с пожелание вашите бебчета да си стоят на топличко в коремчетата чааак до термин Heart

Последна редакция: чт, 29 авг 2019, 23:57 от Bambolinka11

# 614
Прекрасна бузанка шушанка! Нека всички бебенца се родят успешно и са здравички ❤❤❤
Днес моята дъщеря става на цяяяла годинка и три месеца. С нея стисках от 24-та седмица с отвор в шийката и контракции за раждане, после лоши тонове, но успяхме до дата! Пожелавам го на всички!

Общи условия

Активация на акаунт